Mano simsai tai miršta iš bado...
Nenoriu vėl simsų su tais kodais susigadint(nors jau ir taip sugadinau) Tai eina į darbą,bet kažkodėl mano simsę išmetė iš darbo... Tai visi vaikai alkani...
QUOTE(simuliuxe @ 2007 12 19, 15:48)
Mano simsai tai miršta iš bado...
Nenoriu vėl simsų su tais kodais susigadint(nors jau ir taip sugadinau) Tai eina į darbą,bet kažkodėl mano simsę išmetė iš darbo... Tai visi vaikai alkani...

kai tik pradejau zaisti simsus (tai buvo pries metus laiko),man irgi labai nesiseke
na ir praejo noras man su jais zaisti
siuo metu esu parsisiuntusi pagrindini sims 2 zaidima,pets,seasons ir bon vojages,taciau isiinstaliuoja tik pagrindinis ir pets,o su seasonu ir bon vojagu vargas
taigi ko labiausiai laukiau su tuo zaist ir negaliu
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 19, 17:25)
siuo metu esu parsisiuntusi pagrindini sims 2 zaidima,pets,seasons ir bon vojages,taciau isiinstaliuoja tik pagrindinis ir pets,o su seasonu ir bon vojagu vargas
parsisiusk kita cracka ir bus ciki
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 19, 15:25)
seasonas vis liepe ideti diska korekcijai(kad ir ka daryciau tas patas,dedu cracka ir paspaudziu ok,o tas vis tiek taip pat elgiasi
),o bon vojage praso ideti originalu cd/dvd...
Kai prašo įdėti diską, užmountink su daemon tą, kurio prašo. Jei prašo seasons CD1, mountink tą failą. Jei The Sims2 CD1, mountink pačio žaidimo failą. Jei paleidimui prašo disko, reikia kito cracko. Parašyk, jei reiks - duosiu.
Jei vis prašo disko, kaltas crackas. Va mano veikiantis exe failas.
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 20, 17:10)
Kai prašo įdėti diską, užmountink su daemon tą, kurio prašo. Jei prašo seasons CD1, mountink tą failą. Jei The Sims2 CD1, mountink pačio žaidimo failą. Jei paleidimui prašo disko, reikia kito cracko. Parašyk, jei reiks - duosiu.
didelis aciu
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 20, 16:13)
didelis aciu
isbandysim
cia bon vojage?
o gal kas gali pasakyti kur gauti seasono cracka
,nes kiek ieskau papuolu arba i virusais apkrestus puslapius
,arba liepe susimoketi kelis dolerius uz parsisiuntima
cia gal tik man tokios bedos

Np. čia bon voyage crackas. seasons tuoj įdėsiu. Aš siunčiu iso failus, tai juose iškart būna veikiantys crackai
Papildyta:
Seasons crackas
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 20, 17:41)
Np. čia bon voyage crackas. seasons tuoj įdėsiu. Aš siunčiu iso failus, tai juose iškart būna veikiantys crackai 
Papildyta:
Seasons crackas
Papildyta:
Seasons crackas
oi dabar zaisiu
Papildyta:
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 20, 16:54)
o gali screenshotus parodyt? kokia lentelė ir panašiai.... nes nematant sunkoka pasakyt, kas gali būt
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 20, 18:55)
o gali screenshotus parodyt? kokia lentelė ir panašiai.... nes nematant sunkoka pasakyt, kas gali būt 
o kaip parodyti?
trumpai galiu apibudinti kokia lentele ismeta...maza lentele,melynam virsutiniame fone parasyta "the sims2",paskui eina raudonas rutuliukas uzbrauktas x ir galiausiai parasyta GERAI,kuri paspaudus issijungia zaidimas ...
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 20, 20:04)
o kaip parodyti? 
trumpai galiu apibudinti kokia lentele ismeta...maza lentele,melynam virsutiniame fone parasyta "the sims2",paskui eina raudonas rutuliukas uzbrauktas x ir galiausiai parasyta GERAI,kuri paspaudus issijungia zaidimas ...
man irgi mesdavo cia del daiktu gali buti jei esi parsisiuntusi is ineto
QUOTE(roberciukas @ 2007 12 20, 19:41)
parsisiuntus
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 20, 18:47)
nu pabandyk ištrint, jei sako jog dėl daiktų. aš nesiunčiu daiktų, tad šiuo klausimu nežinau ką ir pasakyt