Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių

QUOTE(Miglužė @ 2007 12 19, 15:17)
Lankausi centro poliklinikoje, Naujamiesčio filiale, o gydytoja  Ramutė Kalendrienė. Nepasakyčiau, kad ji man labai patiko ir dėl nėštumo pas ją nevaikščiočiau, bet šiaip tokia ūkiška moterėlė. Pirmas vaistas, kurį man pasiūlė, tai buvo nėštumas,  smile.gif o antras - homeopatija. KT net nebandė brukti, tik paklausė ar šiaip jų nevartoju, nes tada galėtų jomis ir gydyti. O tuos vaistukus pardavinėja visai šalia tos gydytojos kabineto, ten apskritai prekiauja homeopatija.

va čia galima paskaityti apie Kalendrienės darbą... http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Nepilnai pries pora savaiciu pajutau skausma desiniam sone ir visa savaitgali taip nemaloniai tempe ir maude ta sona. Bijodama, kad nebutu apendicitas nuvaziavau pas gydytoja, kuri nusiunte i 2-a ligonine. Ten apziurejo chirurgas ir nusiunte ekoskopijai ir pas ginekologe. Ginekologe apziurejo ir rado 3,2*3,1 cm cista. Pasake, kad jei per pora dienu neateis menesines (o jos turejo kaip tik tomis dienomis pasirodyti), tai pasirodyt vel. Mmm nepasirode, todle vel nuejau pas ginekologe. Israse man duphaston gerti iki kol issauks mmm arba maksimaliai 10 d. Siandien jau sesta diena, kai geriu siuos vaistus, o mmm dar vis nera. Pries savaite dariausi NT - buvo neigiamas. Bet pradejau nerimauti, nes mmm jau 10 dienu veluoja, o nestumo neplanavom. Aplinkui su kuo pasneki, tai visi nestuma vis primena, o jo siuo metu nelabai noretusi, nes kita vasara planuojam vestuves.
Gal kuriai nors is jusu yra buvusi panasi situacija? Net neisivaizduoju kada man laukti tu mmm... verysad.gif Ar cia daznai taip buna, kad jos tiek veluoja atsiradus cistoms? O gal cia is tikruju nestumas? Nors tikimybe tai tikrai jei yra tai labai labai maza...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jogurtele: 19 lapkričio 2008 - 15:10
Pasidaryk nėštumo testą ir nereiks nervintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2008 11 19, 19:43)
Pasidaryk nėštumo testą ir nereiks nervintis rolleyes.gif

Nestumo testa pasidariau pries savaite, jis buvo neigiamas. Ir dar siandien is ryto pasidariau. Taip pat neigiamas.
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2008 11 20, 09:56)
Nestumo testa pasidariau pries savaite, jis buvo neigiamas. Ir dar siandien is ryto pasidariau. Taip pat neigiamas.

Sveika, jogurtele! Is tiesu tai manau, kad mm Tu nesulauki butent del cistos, o ne del nestumo. Ciklas issiderina visiskai. As laukiau mm beveik 3 men. Tik, priesingai nei tu, labai tikejausi, kad gal jau pagaliau nestuke.gif
Nepergyvenk, gerk vaistukus, viskas susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2008 11 19, 15:09)
Labas visoms  4u.gif
Nepilnai pries pora savaiciu pajutau skausma desiniam sone ir visa savaitgali taip nemaloniai tempe ir maude ta sona. Bijodama, kad nebutu apendicitas nuvaziavau pas gydytoja, kuri nusiunte i 2-a ligonine. Ten apziurejo chirurgas ir nusiunte ekoskopijai ir pas ginekologe. Ginekologe apziurejo ir rado 3,2*3,1 cm cista. Pasake, kad jei per pora dienu neateis menesines (o jos turejo kaip tik tomis dienomis pasirodyti), tai pasirodyt vel. Mmm nepasirode, todle vel nuejau pas ginekologe. Israse man duphaston gerti iki kol issauks mmm arba maksimaliai 10 d. Siandien jau sesta diena, kai geriu siuos vaistus, o mmm dar vis nera. Pries savaite dariausi NT - buvo neigiamas. Bet pradejau nerimauti, nes mmm jau 10 dienu veluoja, o nestumo neplanavom. Aplinkui su kuo pasneki, tai visi nestuma vis primena, o jo siuo metu nelabai noretusi, nes kita vasara planuojam vestuves.
Gal kuriai nors is jusu yra buvusi panasi situacija? Net neisivaizduoju kada man laukti tu mmm...  verysad.gif Ar cia daznai taip buna, kad jos tiek veluoja atsiradus cistoms? O gal cia is tikruju nestumas? Nors tikimybe tai tikrai jei yra tai labai labai maza...

gali but kad nescia, man taip buvo, testai nieko nerode ir gydytojas tik cista tada mate, geriau duphaston ir neisauke mmm,kai nuejau dar kart pas ji, jau pamate pilvely zirniuka wub.gif
Atsakyti
Kryma, SonataB, aciu jums 4u.gif Tikriausiai cia tie pozymiai kiekvienai individualus ir negalima nieko spresti, o reikia tiesiog laukti... Na, kaip bus, taip tikriausiai ir turi buti. Tiesiog leliuko noriu po vestuviu, bet jei jis jau taip prasosi ateiti, tai tuomet lauksim smile.gif Siaip ar taip tikiuosi, kad viskas greitai paaiskes...
Tiesa, SonataB, po kiek laiko tu vel ejai pas gydytoja? Turiu omenyje tada, kai jau ta zirniuka pamate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jogurtele: 20 lapkričio 2008 - 14:51
QUOTE(jogurtele @ 2008 11 20, 14:50)
Kryma, SonataB, aciu jums  4u.gif Tikriausiai cia tie pozymiai kiekvienai individualus ir negalima nieko spresti, o reikia tiesiog laukti... Na, kaip bus, taip tikriausiai ir turi buti. Tiesiog leliuko noriu po vestuviu, bet jei jis jau taip prasosi ateiti, tai tuomet lauksim smile.gif Siaip ar taip tikiuosi, kad viskas greitai paaiskes...
Tiesa, SonataB, po kiek laiko tu vel ejai pas gydytoja? Turiu omenyje tada, kai jau ta zirniuka pamate?

man liepe 4 sav begy ateit, tai ir nuejau tai jau buvo 8 sav nestumas smile.gif tada nemate,nes dar mazas nestumas buvo ir net kraujo tyrima buvo dare del nestumo ir tas neigiamas buvo lotuliukas.gif uzsislepes buvo zirniukas
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2008 11 20, 17:22)
man liepe 4 sav begy ateit, tai ir nuejau tai jau buvo 8 sav nestumas  smile.gif tada nemate,nes dar mazas nestumas buvo ir net kraujo tyrima buvo dare del nestumo ir tas neigiamas buvo lotuliukas.gif  uzsislepes buvo zirniukas

Na ziuresim kaip cia man bus... Sekmadieni jau baigsiu gerti duphaston. Jei nesulauksiu mmm, vel eisiu pas gydytoja. Jei su lauksiu, vis tiek reikes eiti. Ziuresiu ka pasakys.
Atsakyti
Oi skaičiau skaičiau aš čia apie tas cistas (nors turbūt kažką kita reikėjo skaityti)...
Mano mamai šįryt operavo cistas, jas ginekologe pastebėjo prieš porą mėnesių, poto kitas ginekologas jau iškart ir antrą rado...kiekvienas gydytojas vis kitaip... nežinia kuo tikėti ir kurio patarimų klausyti. Ryžosi visgi ji operacijai, bet pašalino ne tik cistas, o kartu gimdą ir kiaušides abi. Gal esate kada susidūrę? Kažkaip nujaučiu, kad ten kažkas rimtesnio buvo, jei taip pašalino... unsure.gif nežinau jau net ką ir galvoti, kokiAIS ATVEJAIS pašalina?
Atsakyti
QUOTE(lapkritys @ 2008 11 26, 15:15)
Oi skaičiau skaičiau aš čia apie tas cistas (nors turbūt kažką kita reikėjo skaityti)...
Mano mamai šįryt operavo cistas, jas ginekologe pastebėjo prieš porą mėnesių, poto kitas ginekologas jau iškart ir antrą rado...kiekvienas gydytojas vis kitaip... nežinia kuo tikėti ir kurio patarimų klausyti. Ryžosi visgi ji operacijai, bet pašalino ne tik cistas, o kartu gimdą ir kiaušides abi. Gal esate kada susidūrę? Kažkaip nujaučiu, kad ten kažkas rimtesnio buvo, jei taip pašalino...  unsure.gif  nežinau jau net ką ir galvoti, kokiAIS ATVEJAIS pašalina?

pvz., gali pashalinti kiaushides, jei cistos jas apaugusios verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Ir pas mane apsigyveno cista verysad.gif As taip pat kaip jogurtele su baime, kad nebutu apendicitas, nuejau pa daktare, o ji mane nusiunte echo daryt. Rado 5 cm cista ir is karto i ligonine pagulde stebejimui. Sake, kad ta cista yra kazkokia judanti blink.gif Dabar guliu ligoninej ir laukiu ryto - sake, kad jei per nakti nieko blogo neatsitiks, paleis namo ir paskirs KT, kuriu as taip nenoriu unsure.gif
Atsakyti