Sveikos, prisijungiu ir as, nes turiu ta pacia problemele. Pradzioje paskaiciau, kad kai kurios moterys gydesi homeopatiniais vaistais. Uzsiregistravau Kaune pas homeopate, taciau kol ateis eile, noreciau pabandyti gerti siuos vaistus Wild Yam GP. Gal zinote kurioje vaistineje Kaune ju yra? nes pas mus sitam miestelyje, sunku ka nors rasti... Busiu dekinga, jei suteiksite informacijos...

QUOTE(Triunfante @ 2011 12 09, 19:40)
Kaip manote, nuo ko atsiranda cistos, koki gyvenimo buda gyventi deretu, kaip maitintis, ka daryti, kad ju isvengti?

manau kad gyvenk kaip nori ir valgyk tu ka nori.....viena geria ruko ir nieko ...o kitos sveikai maitinasi sportuoja ir pilna bedu....manau cia daug ka duoda genetika...seip cistas kontraceptikais gydo....
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 11, 12:04)
Idomu, cistos trukimo metu gautusi kazkokia komplikacija, kurios metu butu reikalinga skubi operacija? Ar tiesiog issivalytu? 

QUOTE(liulia86 @ 2011 12 11, 20:55)
Kaip jus suprantat kad jinai sprogo? Ar cista galima pajausti be jokiu ginekologu pagalbos?Ar galima pastoti su cista?
Buitiskai kalbant, cista yra balioniukas su tam tikru skysciu viduj.. jei ji suaktyveja, istinsta, uzauga ir t.t, tada reik ta cista naikint.. ir pagal skysti sprnedzia, ar ji pavojinga ar ne...( as taip suprantu)

Sprogsta tai kaip balionas, ir tas skystis issilieja, mano atveju, tieisog ji issiliejo i isore, pradejau kraujuot, pora valandu ir viskas.. viskas issivale, susitvarke... Gydytoja israse antibiotiku, kad nekiltu jokia infekcija.. Sprogt ir issiliet gali ir i vidu - o tada jau pavojingiau - gali uzeigt stiprus pilvo skausmai, gali apalpt ir t.t. bus vidinis kraujaivimas...
manau, kad kiekvienai individualiai.. mano atveju, tai kamuoliukai, gana dideli... pastaraji karta gyde su antibais stipriais, bet buvo pasalinio poveikio, sumazino ta cista, ji yra ir dabar, uzciupiu ja:(
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 12, 09:58)
O jeigu cista be skysciu, ka tada su ja daryti?
nezinau...
labukas,
Man tai nesiseka,tik pries 2 men kaip rasiau buvo isoperuota cista kairej pusej,va dabar penktad paskirta operacija desinej pusej
nors ir ji buvo operuota pries kelis metus
net nezinau,kur cia reikia kreiptis,juk kas 2 menesius istysai nesioperuosiu
Man tai nesiseka,tik pries 2 men kaip rasiau buvo isoperuota cista kairej pusej,va dabar penktad paskirta operacija desinej pusej