QUOTE(Asio @ 2009 07 09, 20:56)
Gaila,kad tik siandien perskaiciau Jusu posta
kaip reikalai,kuo visjkas baigesi
labai tikiuosi, kad jau ir pamirsote savo bedas 
Beje del CA 125 tyrimo, taip nieks nieko ir neparase, nejau nei viena nesidarote, "nesekate" savo cistu

Beje del CA 125 tyrimo, taip nieks nieko ir neparase, nejau nei viena nesidarote, "nesekate" savo cistu

Tutiru problemu ir as su tom cistom, pries2 metus operavo kaire,uz menesio po operacijos, kitoj pradejo augt, jau ruose antrai operacijai, bet gydytojas dar israse knotraceptikus gert,sake jie mazina cistu augima, dar atidejo operacija antra dviem menesiams. Ir ka nuejus pasitikrint nebuvo jau ju, bet as vis tikrinuos kas pusmeti ir ima man CA 125, kol kas viskas normaliai...O ima todel, nes jau kuris laikas yra laisvo skyscio ir jis nedingsta. paskutini karta kai buvau pavasari, tai gydytojas tycia mane praegzaminavo, kodel jis man israse tuos kontraceotikus ar kad nepastociau, ar kad reguliuotu kiausidziu veikla. Liko patenkintas atsakymu, sako dauguma galvoja, kad apsisaugojimui juos raso...mano ir policistines kaisuides, tik visa laime kad dabar jos nebeauga, o pranyksta, bet rami but negaliu