Labukas, Amberita! Pries pasakodama noreciau paklaust, ar pas Jus GYMBOREE mokyklelej vaikai suskirstyti i amziaus grupes? Airijoj GYMBOREE turetu but vaikuciams nuo5men iki 2metu ir vaikuciams nuo 2metu iki5metu. Jei taip butu, manyciau, kad tikrai viskas eitusi puikiai. Taciau, kur lankom mes, visi vaikai suvesti i viena grupe ( gal del to, kad mazuju labai mazai, vos keli). Del to ir gaunasi neatitikimas

Bet siaip pamokeles yra is ties saunios - man asmeniskai patiko. Su vaikais pamokelese draugauja klounas Dzimbo, vaikai soka, dainuoja, groja muzikos instrumentais, iseinant is pamokeles, klounas su vaikuciais atsisveikina, kiekvienas vaikas ant savo delniuku gauna klouno anspaudukus, kad dar turetu Dzimbo ir namie.Bet is tiesu,tai reikia nueit i pamokele ir pabut joje su vaiku ( pora pamoku). Vaikas pats ivertins ir savo nuotaikom pasakys, ar jam patiko. Kai buvom LT, viena mamyte pastebejusi mano sunelio demesio konsentravima i zmogu, smalsuma( kas dar nebudinga naujagimiams) pasiule lankyt YAMAHA - padovanojo mums pamokas.Yamaha Lietuvoj buvom pradeje lankyt nuo 1men ir mano suneliui labai patiko

Labai pasiilgstam mes mokytojos Linos
Nesiskusk Dievui, kad Tau viskas blogai.Jis gali pagalvoti, kad Tu dar nezinai, kas is tiesu yra blogai ir Tau tai parodys. Pasakyk Jam, kad Tau viskas GERAI. Tuomet Jis pagalvos: ''Brangioji, Tu dar nezinai, kas is tiesu yra GERAI''.