man irgi ji beprotisko ispudzio nepaliko, bet dukrai uztad laaabai patiko.
todel ir lankom toliau!
pasakykit mums pradedantiems lankyti ar jusu vaikuciai, cia gal labiau tie vyresnieji, namie klausosi yamahos cd? ar varto knygutes? maciau, kad jos ten labai grazios ir siulo jas pirkti.
Siandien sulaukiau skambucio -kvietimo i nemokama pamokele, tad antradieni keliausim
Parasysiu, kokie ispudziai

QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 27, 22:22)
Siandien sulaukiau skambucio -kvietimo i nemokama pamokele, tad antradieni keliausim
Parasysiu, kokie ispudziai

Būtinai pasidalink. Tik nepamiršk, kad pirmi įspūdžiai ne visada gali būti teigiami. Gal vaikučiui bus labai nedrąsu, ims ožiuotis ir t.t. ir t.t. Rezultatai pasimato gerokai vėliau. Aš dabar stebiu saviškį mažiausiąjį ir tiesiog miela kaip tai matosi ne tik pamokėlėse, bet ir kasdien klausant muzikos, žaidimuose. Nors perėjus iš Robio pas Aštunkojį ilgokai teko iš naujo adaptuotis ir išmokti nulipti nuo mano rankų ir viską bandyti daryti pačiam. O kai geriau pagalvoji, tai tokios puikios savarankiškumo ugdymo pamokos. Jau nekalbu, kad ugdoma daug daugiau nei savarankiškumas

Dabar ir as jau galiu pasidalinti ispudziais apie sia mokyklele
mazajam padukeliui patiko, tik is pradziu buvo daug asaru,issigando , kad paliksiu ji ten, darzelio pasekmes
Bet paskui kai pamate , kad su juo esu ir niekur neinu , tai isidrasino i soko ir zaide kartu
sake , kad kita karta dar ateis

mazajam padukeliui patiko, tik is pradziu buvo daug asaru,issigando , kad paliksiu ji ten, darzelio pasekmes

Bet paskui kai pamate , kad su juo esu ir niekur neinu , tai isidrasino i soko ir zaide kartu

1-dieni antra syki buvom yamahos mokyklelej.
ir tikrai pirmas ispudis ne visada buna teisingas!!!
dabar labai patiko.
ypac todel, kad dukra netriuksmauja o daro ka jai liepia.
ir piese ir meskuti mylavo!!!
zodziu viskas gerai.
ir tikrai pirmas ispudis ne visada buna teisingas!!!

dabar labai patiko.
ypac todel, kad dukra netriuksmauja o daro ka jai liepia.
ir piese ir meskuti mylavo!!!

zodziu viskas gerai.
kur kaune silainiuose yra yamahos mokyklele gal zinote? labai prasau parasykite

Labai norisi kaskuo usiimti

Taigi pirma pamoka yra nemokama. galit nueiti ir pasiziureti - ar patinka, ar tinka.
o del slogos - tai ja bet kur galima pasigauti
o del slogos - tai ja bet kur galima pasigauti

hei, sveikutes mamytes
daug jus cia snekos duodat
neatidziai as cia viska perskaicia,.. bet klausimelis rimtas---ar teko pabendauti isiterpus forume su kokia nors Yamacha mokytoja-man butu ipac smalsu.
Arba kur ju cia pasikvietus aptarti reikaslu, kas ok, kas nelabai tinkamai parenkta amokeliams.
Tevelal- laukiu atsiliepimu, padiskutuokim
pati as ne Lietuvoj dabar, nesimiega...veloka
Papildyta:
dar internetiniu adresiuku gal kuri nors zinote apie egzistuojancias muzikos pamokeles iki metuko.

neatidziai as cia viska perskaicia,.. bet klausimelis rimtas---ar teko pabendauti isiterpus forume su kokia nors Yamacha mokytoja-man butu ipac smalsu.
Arba kur ju cia pasikvietus aptarti reikaslu, kas ok, kas nelabai tinkamai parenkta amokeliams.
Papildyta:
dar internetiniu adresiuku gal kuri nors zinote apie egzistuojancias muzikos pamokeles iki metuko.
QUOTE(keista @ 2006 11 14, 04:00)
hei, sveikutes mamytes
Papildyta:

Papildyta:
Būtent į šią skiltį ir rašom kas nepatinka, netinka ir kas patinka, kuo džiaugiamės. Patikėk, YAMAHA mokyklėlės mokytojos čia paskaitinėja