Mes va irgi vaikstom jau du metus pas mokytoja Rita. Mes einame kestucio/vytauto kampas (profsajungoj). Maniske labai patenkinta ir labai noriai laukia pamokeliu. Su mazaja irgi galvojam nuo rugsejo pas Rita eiti dainuoti. Labai smagu tikrai

QUOTE(zelviene @ 2009 04 03, 19:15)
Mes va irgi vaikstom jau du metus pas mokytoja Rita. Mes einame kestucio/vytauto kampas (profsajungoj). Maniske labai patenkinta ir labai noriai laukia pamokeliu. Su mazaja irgi galvojam nuo rugsejo pas Rita eiti dainuoti. Labai smagu tikrai 

kada einat, gal kartu su mumis?

Sveikos,jus man paaiskinkit,kas cia per daiktas
ir kiek jis kainuoja
aciu

QUOTE(mamiux @ 2009 04 03, 21:32)
www.muzikosmokykla.lt
QUOTE(Atlantida @ 2009 02 05, 16:19)
Na, puiku, kad jums patinka...
As ir parasiau tik savo pirmosios pamokeles ispudzius...
. Nebutinai gi visi ispudziai turi but tik teigiami, ar ne? Ir nesakiau, kad man Viskas nepatiko, net isvardinau, kas patiko.
O apie daineles susidariau savo nuomone ne tik is pamokos, bet ir pervercius knygute... Ir palyginau jas su Suzuki dainelemis...
O spresti kazka man teks, nes kazkaip gi reikia issirinkt vaikui geriausia varianta, ir greiciausiai tai priklausys nuo to, ar isprasysiu vyra mus veziot i kita mokyklele... (nes iki Yamahos as pati nusigaunu, o iki ten jau nenuvaziuociau). P.s. Mes is kito miesto.
Jei ne - gal ir lankysim Yamaha, bet jei tik atsiras galimybe - pereisim i Suzuki.

As ir parasiau tik savo pirmosios pamokeles ispudzius...

O apie daineles susidariau savo nuomone ne tik is pamokos, bet ir pervercius knygute... Ir palyginau jas su Suzuki dainelemis...
O spresti kazka man teks, nes kazkaip gi reikia issirinkt vaikui geriausia varianta, ir greiciausiai tai priklausys nuo to, ar isprasysiu vyra mus veziot i kita mokyklele... (nes iki Yamahos as pati nusigaunu, o iki ten jau nenuvaziuociau). P.s. Mes is kito miesto.
Jei ne - gal ir lankysim Yamaha, bet jei tik atsiras galimybe - pereisim i Suzuki.
Na, mes palankem Suzuki , bet vel grisim i Yamaha

QUOTE(Astulka* @ 2009 04 23, 11:53)
Smalsu, kodel? Gal gali sias mokykleles palyginti?

Sveikos norejau paklausti o Rokiskyje ar kartais nevyksta tokios pamokeles?nuo kokio amziaus tiksliai galima vesti vaika?

QUOTE(Atlantida @ 2009 04 23, 14:30)
Na,Suzukyje dainuoja dainas tas pacias kiekviena syki, ir tas pats eiliskumas, o Yamahoje viena uzsiemima kazka kerpa, kazka lipdo vaikui manau truksta ivairoves. Uz menesio vaikui sueis du metukai, tai keliausim pas vadove Virginija

QUOTE(mooo @ 2009 04 30, 00:01)
Mes lankom Yamaha ir uz nieka nekeistumem jos i kita mokyklele!!!Lankom Kauno centre 

ir mes ten pat

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 30, 14:05)
Pirmadieniais 14 val

Papildyta:
QUOTE(mooo @ 2009 05 03, 21:09)
Dabar trumpam isvykstam i kaima paatostogauti,bet ketinam vykti i vasaros stovyklele birzelio men.Gal ir jus?