Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

[quote=Kristaite25,2011 03 24, 15:29]Na as irgi noriu pasisakyti apie yamahos mokykla.
Mes su vaikiuku lankome jau puse metu. is pradziu klause idemiai, patiko, bet pradejo augti, ir viskas, nelabai ji ten domina, nelabai jis ka ten daro, tai laksto, tai guli ir t.t. Ir man tai pradeda atsibosti, nes nuolat viena turiu ten dainuoti, rodyti, mojuoti smile.gif Tos vaikiskos daineles vaikiuka neveža, bet kai tik namie isgirsta trankia muzika, ar per radija, ar Tv, iskarto, kaip pradeda judėt...
Vis pasikalbu su pazistatomis auklemis ir viena mama, kurios vaikus yra vedusios i yamaha, o siuo metu veda i "Veju feja". Tai jos sako, kad daug fainiau vaikams yra pastarojoje, tiesiog labiau vedama sistema patiko.. Mamos ten gali palikti vaikus vienus.
Tai vat, turbut mano mazajam si mokyklele nelabai siuo metu yra prie sirdies.
[/quote
Va ir nauda jums-ismoko muzikos klausyti.O pasokt su vaikeliuu ir padainuot-laabai smagu-ir dar geroj kompanijoj.Dar prisibus be mamos-kam ji viena palikt?Mes kai lankem-tai pas mus ir mamos,ir teciai sokdavo.Tik didziausi pagyrim ai Yamahai.Svarbiausia-ten visi ne tik gerai laika praleidzia-bet ir labai daug ismoksta.Bent jau mes ismokom labai daug-ir dainuot,ir solfedziuot-ir klasikos klausyt-tik reikia turet kantrybes! drinks_cheers.gif ]
Papildyta:
Pamirsau pridet-kad ir do nata grojam su sintezatorium ir muzika:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mooo: 24 kovo 2011 - 16:33
Sveiki,mano panelei bus 14 metų.Nori groti gitara tik va galvoju gal jau per vėlu čia vesti? blush2.gif
Atsakyti
Maniškė eina pas aštunkojį, kol kas pirmas mėnuo, bet atrodo naudinga - nors mokyklėlėj nelabai nori kažką daryti, namuose viską puikiausiai atlieka, ko mokino smile.gif
Atsakyti
[quote=mooo,2011 03 24, 17:35]
[quote=Kristaite25,2011 03 24, 15:29]Na as irgi noriu pasisakyti apie yamahos mokykla.
Mes su vaikiuku lankome jau puse metu. is pradziu klause idemiai, patiko, bet pradejo augti, ir viskas, nelabai ji ten domina, nelabai jis ka ten daro, tai laksto, tai guli ir t.t. Ir man tai pradeda atsibosti, nes nuolat viena turiu ten dainuoti, rodyti, mojuoti smile.gif Tos vaikiskos daineles vaikiuka neveža, bet kai tik namie isgirsta trankia muzika, ar per radija, ar Tv, iskarto, kaip pradeda judėt...
Vis pasikalbu su pazistatomis auklemis ir viena mama, kurios vaikus yra vedusios i yamaha, o siuo metu veda i "Veju feja". Tai jos sako, kad daug fainiau vaikams yra pastarojoje, tiesiog labiau vedama sistema patiko.. Mamos ten gali palikti vaikus vienus.
Tai vat, turbut mano mazajam si mokyklele nelabai siuo metu yra prie sirdies.
[/quote
Va ir nauda jums-ismoko muzikos klausyti.O pasokt su vaikeliuu ir padainuot-laabai smagu-ir dar geroj kompanijoj.Dar prisibus be mamos-kam ji viena palikt?Mes kai lankem-tai pas mus ir mamos,ir teciai sokdavo.Tik didziausi pagyrim ai Yamahai.Svarbiausia-ten visi ne tik gerai laika praleidzia-bet ir labai daug ismoksta.Bent jau mes ismokom labai daug-ir dainuot,ir solfedziuot-ir klasikos klausyt-tik reikia turet kantrybes! drinks_cheers.gif ]
Papildyta:
Pamirsau pridet-kad ir do nata grojam su sintezatorium ir muzika:)
[/quote]

na maniskiui dar ne 2metuku nera, bet ijungus namie yamahos kompaktini diska su dainelemis, sako - isjung...sad.gif jam ten dabar labai nuobodu, tik dūkimas galvoje, o jūs "tipo" darykit darykit,aš tai nesiruošiu (toks jo elgesys būna per pamokas). O štai eilerasciai su ivairiais parodymas patinka. Yamahos mokytoja labai stengiasi,dirba nuo širdies. Bet mano vaikui tiesiog ikyrejo ten,, tai rodo jo elgesys. Ir dar labai jautesi kitu mamu nuolatinis stebejimas, ziurejimas ir komentavimas , na kaip cia sitas vaikas, ko jis cia vaidina smile.gif
Be to musu tikslas ir nebuvo,kad jis išsiugdytu klausa,butu muzikantas.
Siuo metu nutraukeme lankyma, einame i kita kurybini bureli, kur per 1valanda vaikas piešia,teplioja, daro sporta, kita diena buna muzika. Visai kitokia metodika. Kol kas ten susidomejimas yra didelis,nes daug veiklos, nauja, nepatirta.
Atsakyti
Na mes taip pat lankom jau puse metu pas ruoniuka grupeje. Tai is pt pradziu vaikaui viskas labai patiko,paskui buvo etapas kaip rase viena mamyte vaikas begiodavo ir nieko neklausydavo. O dabar vel jis viska daro,kartoja,ir pradeda dainuoti savo kalba kaip ir mokina mokytoja. Taip pat ir soka kartu jau,seniau ant ranku turedavau nesti. Pas mane jis buna retai,dazniausiai jis buna pas mokytoja ir kartu jie viska daro smile.gif)) mano vaikas labai draugiskas,tai visiems vaikuciams ir mamytems parodo kaip daryti reikia smile.gif))Mums dabar 1m.7 men.
Atsakyti
gal kas zinote kada prasideda atostogos vasaros yamahos mokykloje? ar cia visur skirtingai?
Atsakyti
jau pati zinau kada prasides atostogos,issiaiskinau smile.gif nuo liepos men iki rugsejo atostogausim,o rugseji vel y mokslus 4u.gif
Atsakyti
Jauciu pareiga paskleisti gera zodi apie sia mokykla Kaune, ypatingai puikios mokytojos Rita ir Virginija. Mes lankome jau kokie 6 metai. Gal ir nera didziausias malonumas pradzioje, kai pati viska turi daryti ir atrodo, kad vaikeliui neidomu. Taciau po tiek metu galiu pasakyti, kad rezultatas akivaizdus. Per tuos metus buvo tokiu momentu, kad nelabai ir vaikas norejo eiti, prievartos nebuvo, leidau rinktis lankyti ar ne, tiklsiau gudrumu paveikdavau ir pacio apsisprendimu tuos laikotarpius iveikdavome. Manau isugdziau atsakokybes jausma, kad kazka pradejus reikia baigti. Vaikas gavo pagrindinius muzikos pagringus ir daug kitokios naudos, ilgai galima butu rasyti, bet cia kiekvieno asmenine nuomone ka gero tame mato.
Maciau per tuos metus ir ne viena hiper aktyvu vaika, kurie nezinia ka ten veikia gal net ir visus pirmus metus, bet tu kuriu teveliai buvo kantrus, sulauke tos dienos ir patys pamate rezultatus. O tai, kad teveliai kartu turi buti ar ne, tai cia manau, taip pat kiekvieno asmenine nuomone kiek mes turim/norime praleisti laiko kartu.
Atsakyti
Mes lankėme šilainiuose, pas Irmą. Nuo 7 iki kažkur 11 mėn.
Na, man patiko labiau nei vaikui. Pradžioj kol visai mažas buvo, dar kažkaip tvarkydavomės, tik dažniausiai nenorėdavo "jūroj" sėdėt, tekdavo vis pasiimt. Bet kai rudenį, 13 mėn atėjom vėl ir jis jau neblogai vaikščiojo, tapo nebesuvaldomas. Mato kamuoliukus ant spintos ir reikalauja, kad duot jam čia ir dabar. Ir niekaip neišaiškinsi, nesupranta dar jokios argumentacijos, kodėl negalima?? Aiškink neaiškinęs, kad vėliau paduos juos ir visi kartu žais. Žodžiu, maniškis turbūt jautėsi kaip laisvas vėjas papuolęs į karo stovyklą, kur viskas daroma tam tikra tvarka, disciplina yra, eiliškumas. Supratom, ir pati mokytoja pritarė, kad greičiausiai tai ne jam. Dar pridūrė, kad kiti vaikai jau keliami į didesnių grupę, kur jau ir darbelius darys, o maniškiui "anksti". Nu ir dzin, pagalvojau, apsieisim išvis. Ir nepasigailėjau. Dabar jam 3m, darželyje pramoko bendravimo su kolektyvu, tik ir toliau gan ryškus individualistas: auklėtoja pareiškia, kad dabar šoksim rateliu, o jis: ne, aš vienas šoksiu. Ir šoka sau atskirai. Bet gal ir tai darželis pakeis smile.gif

Žodžiu, galvoju kad daug kas ir nuo mokytojos priklauso, gal net labiausiai nuo jos. Ir, kad ne visiems vaikams tinka.
Gal vėliau, kai bus didesnis, galėtų ir vėl lankyti yamahą, nes labai muzikalus, mėgsta dainuoti ir šokti. Bet matyt, kiekvienas vaikas skirtingu laiku subręsta tai drausmei, paklusnumui, darymui kada ir kaip pasakyta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2011 06 01, 17:17)
Mes lankėme šilainiuose, pas Irmą. Nuo 7 iki kažkur 11 mėn.
Na, man patiko labiau nei vaikui. Pradžioj kol visai mažas buvo, dar kažkaip tvarkydavomės, tik dažniausiai nenorėdavo "jūroj" sėdėt, tekdavo vis pasiimt. Bet kai rudenį, 13 mėn atėjom vėl ir jis jau neblogai vaikščiojo, tapo nebesuvaldomas. Mato kamuoliukus ant spintos ir reikalauja, kad duot jam čia ir dabar. Ir niekaip neišaiškinsi, nesupranta dar jokios argumentacijos, kodėl negalima?? Aiškink neaiškinęs, kad vėliau paduos juos ir visi kartu žais. Žodžiu, maniškis turbūt jautėsi kaip laisvas vėjas papuolęs į karo stovyklą, kur viskas daroma tam tikra tvarka, disciplina yra, eiliškumas. Supratom, ir pati mokytoja pritarė, kad greičiausiai tai ne jam. Dar pridūrė, kad kiti vaikai jau keliami į didesnių grupę, kur jau ir darbelius darys, o maniškiui "anksti". Nu ir dzin, pagalvojau, apsieisim išvis. Ir nepasigailėjau. Dabar jam 3m, darželyje pramoko bendravimo su kolektyvu, tik ir toliau gan ryškus individualistas: auklėtoja pareiškia, kad dabar šoksim rateliu, o jis: ne, aš vienas šoksiu. Ir šoka sau atskirai. Bet gal ir tai darželis pakeis  smile.gif

Žodžiu, galvoju kad daug kas ir nuo mokytojos priklauso, gal net labiausiai nuo jos. Ir, kad ne visiems vaikams tinka.
Gal vėliau, kai bus didesnis, galėtų ir vėl lankyti yamahą, nes labai muzikalus, mėgsta dainuoti ir šokti. Bet matyt, kiekvienas vaikas skirtingu laiku subręsta tai drausmei, paklusnumui, darymui kada ir kaip pasakyta.  g.gif

nezinau kaip silainiuose, mes kai buvome mazi lankeme pas Rita, niekada jokios prievartos nebuvo ka vaikas turi daryti, as tiek kantrybes, tolerancijos savo vaikui neturiu kiek turi mano minetos mokytojos. O tevliu tikrai buvo tokiu kurie pralauke gal net ir daugiau nei metus ir ju nenuoramos tapo labai muzikaliais. Visgi kantrybe didziausia dovana vaikui.smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif norėjau pasiteirauti kokio amžiaus vaikučiai priimami į Yamaha mokyklėlę? MUms 3 mėnesiukai anksti dar kažkokie užsiėmimai? Kurioje vietoje Kaune tos mokyklėlės ar Dainavos mikrorajone yra?Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvatuke_ @ 2011 06 16, 14:01)
Laba diena  4u.gif  norėjau pasiteirauti kokio amžiaus vaikučiai priimami į Yamaha mokyklėlę? MUms 3 mėnesiukai anksti dar kažkokie užsiėmimai? Kurioje vietoje Kaune tos mokyklėlės ar Dainavos mikrorajone yra?Ačiū už atsakymą  4u.gif

taigi visa ju puslapyje wink.gif
Dainavoje Butrimoniu 7 berods wink.gif
bijau sumeluot bet liepa rugpjutis visur turbut atostogos mirksiukas.gif
o nuo rugsejo jum bus pats tas wink.gif
Atsakyti