Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

QUOTE(Smile26 @ 2012 11 08, 16:07)
As du vaikucius vedu, bet deja mums nei karto neleido atidirbti...

Nuo mokytojos priklauso, mes nebelankome, nes kai vaikas pradejo eiti i darzeli, tai praktiskai mokejom ir mokejom , o per menesi ateidavom gal 1 karta. Atidirbti susiraukdavo irgi, arba sakydavo nera vietu grupes perpildytos. Sutarti turi nutraukti rastiskai pasirasius.
Dar vienas trukumas ta pati programa, tos pacios 10 daineliu, nuo kuriu jau bloga darydavosi smile.gif
Pliusai siaip vaikams labai labai patiko, bet manau, kad yra dabar analogisku bureliu su lankstesne sistema smile.gif
Atsakyti
Bet taip parastai galima parasyti, ir jau daugiau neiti? Ar pries kazkiek laiko prasyma rasyti?
Sutarciu antru egzemplioriu nedave, tik pasirasem spali, o po to staigmenu visokiu islenda. Nepatiko man tai. Ir tos pacios daineles galvoj jau per daug ikyriai skamba lotuliukas.gif Nes as ten su 2 vaikais po 2 pamokas strikinedavau smile.gif
Jau ir vaikai nenori eit, jiem kieme geriau, tai nematau jokio tikslo lankyt...

Kaip kas nors nutrauket sutarti? smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Naira, paskambinkit mokytojai ir paklauskit, jos juk nesikandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2013 05 02, 14:59)
Bet taip parastai galima parasyti, ir jau daugiau neiti? Ar pries kazkiek laiko prasyma rasyti?
Sutarciu antru egzemplioriu nedave, tik pasirasem spali, o po to staigmenu visokiu islenda. Nepatiko man tai. Ir tos pacios daineles galvoj jau per daug ikyriai skamba  lotuliukas.gif Nes as ten su 2 vaikais po 2 pamokas strikinedavau  smile.gif
Jau ir vaikai nenori eit, jiem kieme geriau, tai nematau jokio tikslo lankyt...

Kaip kas nors nutrauket sutarti?  smile.gif

Aciu  4u.gif

Atejau ir pasakiau, kad noriu nutrukt sutarti, savo egz. radau tik vieno vaiko, bet mokytoja sake nieko tokio. Pasirasiau ir tiek
Atsakyti
Lankiau 3 klasej prie antakalnio mokyklos. Ne itin patiko, puse metu grojom is 5 natu ir dvieju akordu. Bet gal dabar kas nors pasikeite smile.gif
Atsakyti
O kiek trunka mokslas? Kaip su baigimu muzikos mokyklos? Jei lankai grojima sintezatoriumi, na linksmuosius klavisus. Nes informacijos niekur neradau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TejaTeja @ 2013 05 31, 19:05)
O kiek trunka mokslas? Kaip su baigimu muzikos mokyklos? Jei lankai grojima sintezatoriumi, na linksmuosius klavisus. Nes informacijos niekur neradau... 4u.gif

man atrodo iki 6 metu, atleiskit jeigu suklidau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
As su dukra (jai 4 metai) pradejom lankyti Yamaha Klp., Bige. patinka thumbup.gif

Ar kas nors negali vienos daineles zodzius parasyti? Yra tokia daina kur kartoja "do re mi, do re mi, vaiksciojo .... po zalia pieva....." ir taip toliau, nepamenu zodziu. negirdeta daina. Mano dukra jos nemoka, speju, kad ja mokinosi praeitais metais vaikai, nes 1 berniukas , kuris lanko vos ne nuo gymymo, tai moka ja atmintinai.
Pati internete nerandu verysad.gif
Atsakyti
ir pas mus ta pati situacija, daineliu nemokam ir labai jauciasi, kad negali kartu su kitais dainuoti. o inernete tikrai ju nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 10 13, 20:03)
Sveikos,
As su dukra (jai 4 metai) pradejom lankyti Yamaha Klp., Bige. patinka thumbup.gif

Ar kas nors negali vienos daineles zodzius parasyti? Yra tokia daina kur kartoja "do re mi, do re mi,  vaiksciojo .... po zalia pieva....." ir taip toliau, nepamenu zodziu. negirdeta daina. Mano dukra jos nemoka, speju, kad ja mokinosi praeitais metais vaikai, nes 1 berniukas , kuris lanko vos ne nuo gymymo, tai moka ja atmintinai.
Pati internete nerandu verysad.gif

Paprasykite pas mokytoja, ji iraso i usb jei paprasai
Atsakyti
QUOTE(alexvirga @ 2013 08 15, 12:22)
man atrodo iki 6 metu, atleiskit jeigu suklidau 4u.gif

tikrai suklydot, mums jau 9 metai ir lankom. Yra dar vyresniu. smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 25 spalio 2013 - 21:54

! 
Skelbimams yra atskira tema. Pasikartojus nusižengimams gausite asmeninius įspėjimus.
Atsakyti