Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. vaiko mityba

labas mamos,kiek skaitau visos tyres ir koses perkat.nejau nebandet pacios padaryt namie su blenderiu,juk uzima labai mazai laiko,o visokiu chemiju maziau.mes juk mieliau sriuba valgom katik isvirta, nei is stiklainio kur tik vandens ipilti reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SkyLy: 17 gruodžio 2007 - 11:48
QUOTE(SkyLy @ 2007 12 17, 12:45)
labas mamos,kiek skaitau visos tyres ir koses perkat.nejau nebandet pacios padaryt namie su blenderiu,juk uzima labai mazai laiko,o visokiu chemiju maziau.mes juk mieliau sriuba valgom katik isvirta, nei is stiklainio kur tik vandens ipilti reikia 4u.gif

Man asmeniškai baisu kažką vaikui iš parduotuvinių daržovių duoti, nes nežinia kiek visokios chemijos ten yra doh.gif Va, pažįstami pasakojo padarė savo vaikučiui tyrelę namie iš maximinių daržovių, tai paskui išbėrė visą ir kakojo juodai, žodžiu ne kas buvo. doh.gif
Atsakyti

Sveikutes, auginu dvynukes, ketvirtadieni mums jau sueis 5 menesiai. Pienas pas mane labai greitai dingo, todel turejau duoti misinukus, pradejau nuo aptamilio, nelabai tiko, po to buvo prenan, labai kietiejo viduriukai, isbanziau ir hipp , ir nestle, o galiausiai daviau Similac advanse, tai nuo to laiko tik ji ir tevalgo. Bet as zinau, kad reikia tarp maitinimu duoti arbateles ar virinto vandenuko pagerti, bet maniskems neskanu ir jos visiskai negeria. O del tyreliu ir kosyciu , tai nuo 5 pradesiu duoti po sauksteli Hipp darzoviu tyreles, nezinau kaip gausis.

QUOTE(SkyLy @ 2007 12 17, 13:45)

Kiek zinau tose tyrelese yra subalansuota viskas ko reikia maziukams, visi vitaminai, mineralai, pati taip nepagaminsi. tuo labiau, kad dabartinese darzovese vien chemija.
Atsakyti
o siais laikais ar kuri nors dar verdat vaikuciam klijukus?nelabai gerai pati zinau,kas tai yra,taciau mano mama apie juos uzsimine.atseit,juos galima duot nuo 4men.taciau ar tai ne senamadiskas dalykas?nejau ir siais laikais dar verdami tie mistiski klijukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyLy @ 2007 12 17, 12:45)

As perku nes man taip paprasciau ir greiciau,o kai pati verdu tai rezultatas toks: kai kada vaikas net nevalgo koses,indu kruva neplautu,nuotaika sugadinta ir dar vaikas alkanas doh.gif be to dabar darzoves atveztines irgi neaisku kuo nupurkstos,kai bus vasara svieziu darzoviu tada ir virsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angelo2 @ 2007 12 17, 14:57)
Sveikutes, auginu dvynukes, ketvirtadieni mums jau sueis 5 menesiai. Pienas pas mane labai greitai dingo, todel turejau duoti misinukus, pradejau nuo aptamilio, nelabai tiko, po to buvo prenan, labai kietiejo viduriukai, isbanziau ir hipp , ir nestle, o galiausiai daviau Similac advanse, tai nuo to laiko tik ji ir tevalgo. Bet as zinau, kad reikia tarp maitinimu duoti arbateles ar virinto vandenuko pagerti, bet maniskems neskanu ir jos visiskai negeria. O del tyreliu ir kosyciu , tai nuo 5 pradesiu duoti po sauksteli Hipp darzoviu tyreles, nezinau kaip gausis.
Kiek zinau  tose tyrelese yra subalansuota viskas ko reikia maziukams, visi vitaminai, mineralai, pati taip nepagaminsi. tuo labiau, kad dabartinese darzovese vien chemija.

Mano irgi paprasto vandens negeria, tai gydytoja liedo pasakdinti su gliukoze, thumbup.gif tai dabar tik duok
Atsakyti
sveiki,visuomet skaitydavau jusu foruma tad ir pati nusprendiau prisijungti biggrin.gif .Mano mazyliu jau greit 4 men. zinau kad jau galiu duoti kokiu kosyciu tik nezinau is ko ir kaip jas pagaminti g.gif ,gal kas esat isbandziusios jau ir galetumet patart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sakirrrrra @ 2007 12 19, 16:35)
sveiki,visuomet skaitydavau jusu foruma tad ir pati nusprendiau prisijungti biggrin.gif .Mano mazyliu  jau greit 4 men. zinau kad jau galiu duoti kokiu kosyciu tik nezinau is ko ir kaip jas pagaminti g.gif ,gal kas esat isbandziusios jau ir galetumet patart mirksiukas.gif

o maitini savo pienu? as tai dar vis duodu tik mamos piena ir nereikia jokiu kosyciu matomai, nes sveriam 8600 ax.gif o kai pradesiu tai nuo hip tyreliu ir koseliu mirksiukas.gif
Atsakyti
As noriu uzduoti klausima toms mamytems,kurios savo vaikucius nuo 4 men primaitina kosytem.As maitinau tik savo pienu,bet kadangi mazai priaugom svorio per 4 men,tai nakciai duodu Milupos ryziu-kukuruzu kose.Tr dabar klausimas ar jus nepastebejot,kad nuo koses pucia pilveli ir ar isvis nuo jos gali pusti ir ar gali vaikelis buti alergiskas tai kosei,nes kakoja tamsiai geltonai su zaliu atspalviu.Ur dar noriu paklausti ar ta pacia kose duoti kelis menesius ar ja galima kaitalioti.Aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
labas visoms mamytes ir ju mazyliams.mano mazyliai greit 4 men.,maitinu vis dar savo pienu,bet kartais atrodo kad jo labai mazai unsure.gif noreciau jusu paklausti koks vaisius ar kosyte butu tinkamiausia duoti tokio amziaus vaikiukiui essen.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyLy @ 2007 12 17, 13:45)

as pati darau koseles rolleyes.gif kadangi turim naminiu darzoviu thumbup.gif na tiesa sakant kolkas valgom tik bulve ir kartais su morkyte.. o desertui obuoliuko. banano dar nedrystu duoti.. bandem ir pirktines 1 karta, bet baisiausiai nepatiko schmoll.gif idomu ka dar butu galima duoti g.gif nes ziuriu kad jau misinuko pradeda po truputi atsisakyti doh.gif geriau jam su saukstu darbuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmanta @ 2007 12 20, 11:12)
labas visoms mamytes ir ju mazyliams.mano mazyliai greit 4 men.,maitinu vis dar savo pienu,bet kartais atrodo kad jo labai mazai unsure.gif noreciau jusu paklausti koks vaisius ar kosyte butu tinkamiausia duoti tokio amziaus vaikiukiui essen.gif

kiek žinau tai pataria pradėt nuo obuoliuko,o paskui daržovės(bulvė,morka,kopūstas). ax.gif bet mano leliui nuo obuoliuoko ir kopūsto pučia pilvuką,nuo morkų beria,tai tenka eksperimentuot ir stebėt kaip vaikas reaguoja.bandėm bulvė-kalafijoras,bulvė-cukinija,moliūgas ir tt.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti