QUOTE(toscana @ 2008 01 08, 19:47)
Sveikos mamkos.
Klausykit, gal kas galėtų mane apšviesti. mano mažius valgo 5 kartus per parą po 200 ml.mišinuko. Nuo 4 mėnesio po truputi pradėjau duoti daržovių paragaut. Galvoju per pietus pabandyt maitinimą pienuku pakeisti į košes. Bet visai neįsivaizduoju proporcijų

Kiek mažiui vienam kartui užtektų pavalgyt 50, 100ml.

Ar tiesiog duoti tiek suvalgys.
Gal yra taip maitinančių, kiek jūs duodat savo vaikams?
mano mazyliui 4men ir 7d jau duodu po truputi kosytes ir tyreliu bet dar tik po sauksteli mat dar tik pratinu,taciau siandien buvau pas daktare ir sake kai vaikas jau pripras kazkur per savaite tai po to duoti mazdaug kosytes po 150g.
Papildyta:
QUOTE(ausra:) @ 2008 01 06, 00:56)
Ligoninėje davė HIPP reklaminį lankstinuką, kuriame yra puikus kalendorius- ten nurodytą kokiame mėnesyje kokiu dienos metu ir po kiek įvesti papildomą maistą, net nurodyta kokį. Kad sulaukus 4 mėn. iš pradžių įvedama HIPP morkų tyrelė, vėliau prisideda bulvė, dar vėliau -mėsa. nereikia sukti galvos.
tai kad negavau kokio lankstinuko,gavau kitokiu o tokio tai negavau
Papildyta:
QUOTE(SkyLy @ 2007 12 17, 13:45)
labas mamos,kiek skaitau visos tyres ir koses perkat.nejau nebandet pacios padaryt namie su blenderiu,juk uzima labai mazai laiko,o visokiu chemiju maziau.mes juk mieliau sriuba valgom katik isvirta, nei is stiklainio kur tik vandens ipilti reikia
seip gaminu pati,bet daktare patare jei noriu pradeti duoti kosyte su mesa tai geriau pirkt mat ten viskas subalansuota ar pan.nors is parduotuviu man nekelia pasitikejimo

,mums jau 4 men ir 7d.
Papildyta:
o kaip jusu mazyliai del atpilinejimo,or daznai atpila kai pavalgo?