Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. vaiko mityba

manau nebutina duoti tos pacios firmos schmoll.gif as duodu milupa ir bebe koses,tyreles milupos,semper,nestle ax.gif
Atsakyti
SVEIKA,KOKI MISINUKA DUODATE? ar maitinate MP?
IESKOME DRAUGU DAINAVOS RAJONE, DAZNAI VAIKSTOME DAINAVOS PARKE
BUTU SMAGU PADRAUGAUTI
IKI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Musiškiui greitai 5 mėn, ragauja įvairias sultis bei tyreles, labai patinka biggrin.gif Greitai pradėsim ragauti ir košytes biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziui 4,5 men, bet as planuoju primaitinti pradeti tik nuo 6men., kadangi jis yra alergiskas verysad.gif ir mums taip patere alergologe. Dabar valgo misinuka aptamil pepti, svoris auga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Princesse @ 2008 04 29, 08:50)
nors mums dar tik 3men ir 9dienos. o jau nieko nelaukia pratinames prie koseliu. mielai pusryciam valgom tarkuotos morkos, obuolio ar banano. kartais ir  maisytos obuolio su bananu , morkos su obuoliu.  po saukstely iveikiam kosytes. pietum virtos bulves su morkyte patrynu, arba pirktines hipp su kalakutiena ar versiena jau bandom lb skaniai valgosi. vakarienej dar neduodu nieko bet dar uz poros savaiciu jau ir si valgy ivesim.  Dar pati maitinu pieno pilnai uztenka visiem maitinimam ir primaitinimam.  bet po maisto duodu sulciu morkyciu ar banannu pagerti.  kartais skysto lietuvisko jogurtuko.  Ir senelis dar  visko duoda paragauti slapcia (palaizyti) biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesse @ 2008 04 29, 08:50)
nors mums dar tik 3men ir 9dienos. o jau nieko nelaukia pratinames prie koseliu. mielai pusryciam valgom tarkuotos morkos, obuolio ar banano. kartais ir  maisytos obuolio su bananu , morkos su obuoliu.  po saukstely iveikiam kosytes. pietum virtos bulves su morkyte patrynu, arba pirktines hipp su kalakutiena ar versiena jau bandom lb skaniai valgosi. vakarienej dar neduodu nieko bet dar uz poros savaiciu jau ir si valgy ivesim.  Dar pati maitinu pieno pilnai uztenka visiem maitinimam ir primaitinimam.  bet po maisto duodu sulciu morkyciu ar banannu pagerti.  kartais skysto lietuvisko jogurtuko.  Ir senelis dar  visko duoda paragauti slapcia (palaizyti) biggrin.gif  biggrin.gif

proteliu nekvepia.vaikas jai zaiskliukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 02, 18:07)
o nuo kada reikia pradeti duoti misinuka nr 2 ar kai pradeda ragaut ar jau kai pradeda valgyt viena karta dienoj kazka kita

buna ant misinuko pakuotes parasyta nuo kokio men jis skirtas naudoti. Ivairiu firmu gali skirtis. Pvz tas kur mes naudojam, tai Nr2 tik nuo 6 men.
Atsakyti
nors dar maitinu MP bet jau daviau paskanauti banano, slyvu tyreles bei sultyciu. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
turiu klausimuką - kiek kartų per parą turėtų valgyt 4 mėn. 1 sav. vaikutis? Mano sūnelis valgo 5 kt. dieną ir 1 kt. naktį. Valgom tik mišinuką, po ~160 ml. O klausimas iškilo todėl, kad labai jau auga svoris, per mėnesį priaugo 1 kg, o gydytoja sakė, kad turi jau tik apie 500-700 g. Gal per daug duodu? (dabar sveria ~8,3 kg blush2.gif )
Kaimynės mama man jau pareiškė "na, va, turės vaikas polinkį į nutukimą"...
Atsakyti
QUOTE(VikioMa @ 2008 06 21, 09:03)
Sveikos mamytės,
turiu klausimuką - kiek kartų per parą turėtų valgyt 4 mėn. 1 sav. vaikutis? Mano sūnelis valgo 5 kt. dieną ir 1 kt. naktį. Valgom tik mišinuką, po ~160 ml. O klausimas iškilo todėl, kad labai jau auga svoris, per mėnesį priaugo 1 kg, o gydytoja sakė, kad turi jau tik apie 500-700 g. Gal per daug duodu? (dabar sveria ~8,3 kg  blush2.gif )
Kaimynės mama man jau pareiškė "na, va, turės vaikas polinkį į nutukimą"...

na mes valgom irgi 5 kartus ir naktį dar kartą užvalgom, kartais išmiega ir visą, bet retai...per pietus jau duodu paragauti daržovienės...priaugom apie 800 gr, bet mes kas mėnesį nuo gimimo taip priaugam apie 600-700 gr..dabar sveriam 7400 gr ir 69 cm...dėl nutukimo prieštaraučiau...kai jau judantis ir vaikščiojantis vaikas priauginės tiek svorio, tai gal ir "turės vaikas polinkį į nutukimą", bet tik jau ne 4 mėn kūdikis mirksiukas.gif taip kad manau nepergyvenk ir valgykit sau į sveikatą smile.gif ..beje mes valgom po 200 ml, naktį tai 130 ml.
Atsakyti
Labas, mums tik 3,5 mėn, jau antra diena duodu po šaukšteli morku sulčiu, sakykit ar ne per anksti, ir koki kieki jus duodat tokio amžiaus vaikui ir kokiu sulčiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 06 25, 12:26)
Labas, mums tik 3,5 mėn, jau antra diena duodu po šaukšteli morku sulčiu, sakykit ar ne per anksti, ir koki kieki jus duodat tokio amžiaus vaikui ir kokiu sulčiu ax.gif

mano gydytoja sake kad jei vaikas nevalgus, mano toks ir yra, tai jau nuo 3,5 men galima pradeti primaitinti tai kiek skaiciau forume geriausia nuo morku tyreles, o ka patars mano gydytoja siandien suzinosiu ir galesiu parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena, mamytės 4u.gif

mums jau greitai bus 4 mėn.
sūnelį maitinu pati
kaip manot, ar pradedant duoti košelių reiktų jas virti pačiai ar verčiau pirkti? blush2.gif
Atsakyti