Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. vaiko mityba

aha,pritariu thumbup.gif .galvoju tik nelabai norisi tu tyreliu parduotuviniu,tai gal pati galeciau virt,tik nelabai zinau,kaip? g.gif na,kalbu apie vaisiu tyreles.darzoviu verdu pati.gal kas zinot,koki patarima galit duot.aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agotel @ 2007 09 23, 17:45)
aha,pritariu thumbup.gif .galvoju tik nelabai norisi tu tyreliu parduotuviniu,tai gal pati galeciau virt,tik nelabai zinau,kaip? g.gif na,kalbu apie vaisiu tyreles.darzoviu verdu pati.gal kas zinot,koki patarima galit duot.aciu blush2.gif

Man sesutė sakė labai gerai duot orkaitėje keptą obuoliuką,(papraščiausiai išimi sėklas ir dedi į orkaitę kokiai 15 min. turbūt g.gif ), paskui tą minkštimą duodi leliui pati dar nebandžiau reiks išbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agotel @ 2007 09 23, 18:45)

Labuka, mes jau nuo 3,5men pradejom viska po truputi ragaut ax.gif Obuoli zalia pagremsta labai megsta ir banana bet nelabai mano darzovienes valge tai biski daviau hippo, kol pripratinau savo, tiksliau verdu be bulviu, jas pakeiciau į ryzius ir viskas susitvarke.
O vaisines tyreles verdu pati, dedu nulupta obuoli, banana, kartais persika, kartais moliugo paverdu kol suminksteja ir su blenderiu viska sutrinu, labai paprasta, greita ir ne pirktiniai svarbiausia thumbup.gif kiekviena karta keiciu kad nebutu vienoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintareja: 29 rugsėjo 2007 - 22:38
o kai gaminat bulviu kosyte, kai reik pienuko pilti, pilat pirktini ar misinuko, ar MP?
ar isvis be pienuko - tik sutrinta bulvyte?
o druskos deti, kai verdi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asariukele: 01 spalio 2007 - 13:20
QUOTE(asariukele @ 2007 10 01, 14:17)
o kai gaminat bulviu kosyte, kai reik pienuko pilti, pilat pirktini ar misinuko, ar MP?

koseles paprastai tokiem leliukam gardina MP o jei nera tai misinuku galima... wink.gif o druskos tai tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 01 spalio 2007 - 17:17
Sveikos mamytes:)mes siandien buvom pas daktare,tai liepe morkas ir bulves ivesti,pabandem nuo morkyciu-teko pirrstu i burna deti,nes nuo sauksto kazkaip nepaima,o jau raukesi kaip....na tikiuos ismoksim valgyt ir problemu nebus,dar rkomendavo Hipp tyreles,bet jauciu jas mes pirksim jei kur keliausim smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mano dukrytei jau suejo 4 menesiukai. Ir kaip visoms iskilo ta pati problema su maitinimu, mano vaikutis pirmas tai nieko nezinau ka daryti.. maitinu misinukais.bet jai ar nuo misinuko (aptamil1)ar buteliukas netinka istisai pucia pilvuka verysad.gif kartais duodavau po sauksteli morku sulciu..tai lyg nieko nepastebejau baisaus.. gal galit pasakyt kaip paciai isvirt tyreles vaisiu? ir bulvyte su morkyte reikia isvirt ir atskiest kuom? galima vandenuku ar kuom kitu skiedziat?pienuko savo nebeturiu .. po kiek reikia duot? ir jei duodu tyreles tai misinuko nebeduot tam kartui?
mano vaikutis labai megsta misinukus ir geria daug, po 180ml ir dar nepatenkinta kad nebeduodu.. g.gif
Atsakyti
mano drauges vaikuciai 1.5men amziuje po 180ml suvalgo,tai manau nieko tokio wink.gif,tik kai ji maitino aptamil irgi problemu buvo-netiko...o tyrele is morkos kolkas niekuo neskiedziu-bandom taip valgyt,bendroj sumoj turbut net arbatinio saukstelio nesuvalgem..
Atsakyti
QUOTE(princesesmama @ 2007 10 09, 11:12)
sveikos mamytes, mano dukrytei jau suejo 4 menesiukai. Ir kaip visoms iskilo ta pati problema su maitinimu, mano vaikutis pirmas tai nieko nezinau ka daryti.. maitinu misinukais.bet jai ar nuo misinuko (aptamil1)ar buteliukas netinka istisai pucia pilvuka  verysad.gif kartais duodavau po sauksteli morku sulciu..tai lyg nieko nepastebejau baisaus.. gal galit pasakyt kaip paciai isvirt tyreles vaisiu? ir bulvyte su morkyte reikia isvirt ir atskiest kuom? galima vandenuku ar kuom kitu skiedziat?pienuko savo nebeturiu .. po kiek reikia duot? ir jei duodu tyreles tai misinuko nebeduot tam kartui?
mano vaikutis labai megsta misinukus ir geria daug, po 180ml ir dar nepatenkinta kad nebeduodu.. g.gif

mano dukrytei jau irgi 4 men. suejo.Kadangi mano pirmoji dukra nevalgydavo mano darytu koseliu, tai su mazaja net nevargau ir iskart pradejau duoti hipp tyreles.Is pradziu tik morkyte, po to morka su bulvem.Problemų neturiu, nes labai skaniai jas valgo.Mano mazylė irgi isgeria 180 ml. misinio.Bet po darzoviu jau misinuko nebeduodu, tik arbatyte.Bet kol pratinau prie darzoviu, tai dar duodavau misinuko.O pratinti pradejau nuo puse arbatinio saukstelio, kita diena 1-2,ir taip palaipsniui kol pripranta iki 125 gr.
Atsakyti
QUOTE(princesesmama @ 2007 10 09, 08:12)
sveikos mamytes, mano dukrytei jau suejo 4 menesiukai. Ir kaip visoms iskilo ta pati problema su maitinimu, mano vaikutis pirmas tai nieko nezinau ka daryti.. maitinu misinukais.bet jai ar nuo misinuko (aptamil1)ar buteliukas netinka istisai pucia pilvuka  verysad.gif kartais duodavau po sauksteli morku sulciu..tai lyg nieko nepastebejau baisaus.. gal galit pasakyt kaip paciai isvirt tyreles vaisiu? ir bulvyte su morkyte reikia isvirt ir atskiest kuom? galima vandenuku ar kuom kitu skiedziat?pienuko savo nebeturiu .. po kiek reikia duot? ir jei duodu tyreles tai misinuko nebeduot tam kartui?

Mes irgi Aptamil valgom.Ir jau kaiop 2 sav valdom darzoviu kose(bulve su morka),pradejau duoti nuo arbatinio saukstelio,ir su kiekv.diena didini po viena sauksteli
Kose skiedziu su Aptamil,taip rekomendavo gydytoja
Ir siandien pirma karta panandem vaisiu kosyte(Hipp obuoliukas su persiku) daviau viena sauksteli,na ir patiko jam.
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2007 10 09, 16:48)
mano drauges vaikuciai 1.5men amziuje po 180ml suvalgo,tai manau nieko tokio wink.gif,tik kai ji maitino aptamil irgi problemu buvo-netiko...o tyrele is morkos kolkas niekuo neskiedziu-bandom taip valgyt,bendroj sumoj turbut net arbatinio saukstelio nesuvalgem..

ziūriu mūsų vaikiuikai tą pačią dieną gimę. kaip įdomu ką jūs jau valgot?mes tai darzoves jau gerai valgom, ir tik vakar sultytes pradejau duot puse šaukštelio.
Atsakyti
QUOTE(asariukele @ 2007 10 01, 14:17)

Labutis.
O jus jau valgot kosytes ar tyreles? Mes panasaus amziaus.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 10 spalio 2007 - 17:27