Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. vaiko mityba

Mes nuo 4 men pradejom valgyti ryziu kose drinks_cheers.gif Labai noriai dukryte cepsi wub.gif Pries kelias dienas pradejom valgyti bulvyte ir morkyte, bet kazkaip nenoriai. Gal nesaldu palyginti su kruopiene ? g.gif O Vakar pirma karta ragavom grikiu kose thumbup.gif

O ismiegoti visa nakti mergina seniai ismiega po 7 - 8 valandas, tik as vis dar keliuosi jos miegancios maitinti, kad pienelio dar labiau nesumazetu bent kol du maitinimus pakeisim kosytemis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2007 04 02, 06:40)
maniskei po savaites bus 4 men. maitinu misriai (misinuku ir dar kokius du kartus per para MP) ji vakare uzmiega apie 21 val. ir apie 3-4 val. praso valgyt, tai siek tiek pazinda is kruties net neprabusdama ir toliau miega. bet jau nuo 6 val. ryto buna "mama, labas rytas"  biggrin.gif anksciau vis stengdavausi ja migdyti, bet tai beprasmiska, ji pati nusprendzia, kada jai miegoti, kada ne ir i jokius remus neikisi  ax.gif

Na gal but pasirodysiu keista bet paklausiu biggrin.gif kas yra tas MP (gyvenu ne lietuvoje galbut todel ir nezinau)mano suneliui taip pat 4men.maitinu krutimi jis taip pat nebeismiega visa nakti juk jis cia vadovas kada noriu tada keliuos lotuliukas.gif bet buna tiesiog puikiu naktu kai jis ismiega po 9 val. bet tai jis reguliuoja mirksiukas.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ediva @ 2007 09 03, 20:47)
Na gal but pasirodysiu keista bet paklausiu biggrin.gif kas yra tas MP (gyvenu ne lietuvoje galbut todel ir nezinau)mano suneliui taip pat 4men.maitinu krutimi jis taip pat nebeismiega visa nakti juk jis cia vadovas kada noriu tada keliuos  lotuliukas.gif bet buna tiesiog puikiu naktu kai jis ismiega po 9 val. bet tai jis reguliuoja mirksiukas.gif  clap.gif

MP - tai mamos pienelis smile.gif
Mano maziukas nuo 3 men dazniausiai keliasi 2 kartus nakti valgyti, guldant miegoti , t.y. apie 21-22 val. pamaitinu, o keliasi apie 9 val. Taciau dienos metu maziukas beveik nemiega sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksis @ 2007 09 02, 10:53)
Mes nuo 4 men pradejom valgyti ryziu kose  drinks_cheers.gif  Labai noriai dukryte cepsi  wub.gif  Pries kelias dienas pradejom valgyti bulvyte ir morkyte, bet kazkaip nenoriai. Gal nesaldu palyginti su kruopiene ?  g.gif  O Vakar pirma karta ragavom grikiu kose  thumbup.gif 

O ismiegoti visa nakti mergina seniai ismiega po 7 - 8 valandas, tik as vis dar keliuosi jos miegancios maitinti, kad pienelio dar labiau nesumazetu bent kol du maitinimus pakeisim kosytemis  wub.gif

Už tai man ir sakė sesutė,kad eikia pradėti primaitinti nuo bulvytės ir morkytės,kadangi jei pradėti maitinti nuo kruopinių košių,vaikas nenoriai valgo daržovienes,nes kruopinės košytės skanesnės.
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 09 04, 14:48)
Už tai man ir sakė sesutė,kad eikia pradėti primaitinti nuo bulvytės ir morkytės,kadangi jei pradėti maitinti nuo kruopinių košių,vaikas nenoriai valgo daržovienes,nes kruopinės košytės skanesnės.

Nu bet nesuprasi kas tiem vaikeliam skanu, visi skirtingi
Aš daviau daržovių, po mėnesio kruopas. Daržoves valgo, o jei vien kruopos, tai po kelių šaukštelių dūdas paleidžia g.gif Dabar maišau su vaisiais, o dar jam skaniau su pirktine tyrele g.gif
Atsakyti
As taip pat turiu dukryte 4 menesiu wub.gif valgo ji MP, bet dar duodu ir ryziu kosyte, nes viduriukai per skysti doh.gif
tai tikiuosi, kad po kiek laiko valgys ir darzovienes mano kleckiukas doh.gif
Atsakyti
mano mazyliui keturi su puse ir siandien buvom pas gydytoja tai kalbejom apie matinima kadangi jis vis dar valgo mp tai sake taip viska palikti iki puses metu jokiu papildomu maitinimu ar ragavimu
Atsakyti
mums jau beveik keturi mėn. ragaujam daržovių, bet neskanu, vaipomės ir kratomės, grikių košė labai skani, valgom hipp labos nakties košeles su bananais, sausainiais, obuoliais, jos specialiai nuo keturių mėn., bet po truputi valgome ir labai skanu, beje avižinių košių nė per kur schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jogė: 14 rugsėjo 2007 - 19:29
Mums jau 5,5men. vakar pradejau duoti daržovių košytes, tačiau viską išpurškia lauk, o kaip raukosi. doh.gif
Atsakyti
sveikutes supermamos :)mano dukrytei jau 4 su puse menesiuko.nuo 3 su puse men.pradejom valgyt tyreles,banano,obuoliuko,dabar pradejau virt bulve su morkyte.valgom mp.nuo 2men.ismiegodavo visa nakti,dabar pradejo keltis uzkast biggrin.gif viena karteli,bet tuoj uzmiega.uzmiegam 10-11 vakaro keliasi 7ryto,kartais 8val.tiesa,vakarais dar valgom hipp kosyte lygtai vadinasi labos nakties,dukrytei labai ji patinka thumbup.gif tai va
Atsakyti
dukrytei 4men. ir valgo tik MP tongue.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems.Stai ka jums galiu papasakoti is savo patirties. Ypac toms, kurios labai jaunos smile.gif smile.gif Tai ka sako gyd. del maitinimo, aisku, reikia isklausyti, bet,manau,kad jie, gasdindami del primaitinimu, daznai perdeda. Pirma savo vaikeli maitinau kaip gydytojai liepe iki 6 men - tik MP, tai jis blogai valge, nuolat sirgo, naktimis nemiegojo, blogai augo svoris ir t.t. Antraji sunu maitinu pasiskaitydama l. gera knyga (amerikieciu) "Mano vaikas" ir, zinoma, vadovaujuosi sveiku protu. Nuo 4 men. pietums valgom darzovienes, tiek namines, tiek HIpp; nuo 4,5 men. kas antra diena valgom Hipp darzoviene su ivairia mesyte (kur nuo 4 men. parasyta).Vakarienei kosytes:ryziu, ryziu -kukuruzu, kartais idedu i ja tyreles, tai keicia skoni arba iv. Hipp "labos nakties".Pusryciams be pienuko kazkur nuo 3,5 men. valgom banano arba vaisiu tyreles. Nuo 3 men. duodu sulciu. Is pradziu skiedziau su vandenuku per puse, dabar jau geriam neskiestas. Kiekvieno naujo, dar neragauto patiekalo pradedu duoti nuo arbatinio saukstelio ir atidziai stebiu ar nera alergijos. Dabar mano lialiui uz savaites bus 5 men. Jis, aciu dievui, smile.gif sveikas, stiprus,viska valgo cepsedamas, nes kasdien vis keiciu meniu, geriausiai miega. O musu bedos su pilveliu ir nesitustinimu is karto baigesi, kai pradejo gauti ivairu maisteli. Taigi nebijokit pabandyti!O jei vaikutis ko nors nevalgo, gal jam tiesiog nepatinka pvz. obuoliu ar dar ko nors skonis. Apsisarvuokit kantrybe ir ieskokit nauju skoniu, kol atrasit, kas tikrai patiks!Bus laimingas ir vaikutis ir, aisku, jus pati smile.gif Visoms supermamytems linkiu sekmes!!
Atsakyti