Įkraunama...
Įkraunama...

Suklastotos programinės įrangos auka

QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 27, 17:38)
to Vytautas:) -> man kazkaip Linux labiau prie sirdies: kompiuteris tvarkingiau dirba, stabdymu maziau, luzimu ir pns, tik neturiu galimybiu naudot, nes pastoviai reikalingos programos nepalaikancios Linux.

Aš nemėgstu Windows. Idealiausia ir paprasčiausia OS yra MAC OS X. Va ten tai džiaugsmas. Malonumas, o ne darbas. Mąstau apie perėjimą prie obuoliukų.
Atsakyti
smile.gif+2007 03 01, 00:09-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 01, 00:09)
Aš nemėgstu Windows. Idealiausia ir paprasčiausia OS yra MAC OS X. Va ten tai džiaugsmas. Malonumas, o ne darbas. Mąstau apie perėjimą prie obuoliukų.

Va, va - tikra tiesa, o be to ir virusai obuolių nemėgsta.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 01, 10:36)
Va, va - tikra tiesa, o be to ir virusai obuolių nemėgsta.

Viskas -- šiandien važiuoju užsisakyt obuolio biggrin.gif
Galutinai užkniso Windows. Gavau "šaunų" virusą, kuris sunaikino tris labai svarbius dokumentus. Tinginys, nepasidariau atsarginių kopijų doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 01, 12:15-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 01, 12:15)
Viskas -- šiandien važiuoju užsisakyt obuolio  biggrin.gif 
Galutinai užkniso Windows. Gavau "šaunų" virusą, kuris sunaikino tris labai svarbius dokumentus. Tinginys, nepasidariau atsarginių kopijų doh.gif

O plie ... Nu paskui pasidalinsi įspūdžiais apie obuolį. O virusiuką iš kur susiveikei ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2007 02 28, 23:04)
o kaip suprast - pirminis tvarkymas, ir papildomi tvarkymai?

Tai, kas padėjo pirmą kartą, antrą kartą jau nepadėjo doh.gif Reikėjo papildomų priemonių, kad atsikratyčiau to užslėpto failo "žvaigždutės" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 01, 12:36)
O virusiuką iš kur susiveikei ?  blink.gif

Virusas -- iš vienos rusiškos svetainės. Dabar nepasakysiu iš kurios, nes daug jų aplankiau. Nesuveikė nei ZoneAlarm, nei AVG.
Atsakyti
smile.gif+2007 03 01, 21:46-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 01, 21:46)
Virusas -- iš vienos rusiškos svetainės. Dabar nepasakysiu iš kurios, nes daug jų aplankiau. Nesuveikė nei ZoneAlarm, nei AVG.

Turbūt iš lomalka.ru lotuliukas.gif - "mėgsti"nulaužtas programas girdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 01, 22:55)
Turbūt iš lomalka.ru  lotuliukas.gif  - "mėgsti"nulaužtas programas girdėjau  biggrin.gif

lomalka, dar nieko, yra ir "geresniu".
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2007 03 01, 00:04)
kaip vadinasi tema? gal galima nuorodą?  ax.gif  blush2.gif
šiaip, jau nebėra žvaigždutės  ax.gif
bet vdrug  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Prasidejo nuo to.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 01, 23:55)
Turbūt iš lomalka.ru  lotuliukas.gif  - "mėgsti"nulaužtas programas girdėjau  biggrin.gif

Aš?? Ne, pas mane kompiuteryje tik legali programinė įranga smile.gif
http://www.qrz.ru greičiausiai...
Atsakyti
smile.gif+2007 03 02, 19:43-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 02, 19:43)
Aš?? Ne, pas mane kompiuteryje tik legali programinė įranga  smile.gif
http://www.qrz.ru greičiausiai...

Tai aš čia пошутил - žinau, kad "lomalščikų" priešininkas esi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caffe @ 2007 03 02, 16:26)

QUOTE(Izida @ 2006 08 23, 01:24)
Parsisiuntei tai, ko nereikejo lotuliukas.gif .
Spaudi Start - Run. Irasai regedit ir spaudi Enter. Lange, kuris atsidarys, susirandi papke WgaLogon ir trini ja lauk.
Papke randasi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon . Tik daugiau nieko neistrink
nono.gif Perkrauk kompa ir turetu viskas susitvarkyti.

Čia tai thumbup.gif - aukso vertės dalykas good.gif , galėsiu WMP 11 susiinstalinti. Izidai pavyko rasti adatą šieno kupetoj - malačius, gerbiu nuoširdžiai aciuks.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 03 kovo 2007 - 12:50