Įkraunama...
Įkraunama...

Suklastotos programinės įrangos auka

QUOTE(Palemonas @ 2007 03 03, 14:47)
Čia tai  thumbup.gif - aukso vertės dalykas good.gif , galėsiu WMP 11 susiinstalinti. Izidai pavyko rasti adatą šieno kupetoj - malačius, gerbiu nuoširdžiai aciuks.gif  good.gif

doh.gif mane pagavo doh.gif . Turiu kampe zvaigzdute schmoll.gif . Noreciau susitvarkyti sita beda, bet bijau pati kist nagus, dar istrinsiu ka nereikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2007 04 05, 01:57)
doh.gif  mane pagavo  doh.gif . Turiu kampe zvaigzdute  schmoll.gif . Noreciau susitvarkyti sita beda, bet bijau pati kist nagus, dar istrinsiu ka nereikia. g.gif

pas mane irgi tas pats smile.gif galiu pasakyt tiek, kad tvarkyt reik kuo skubiau. Jei paliksi kaip yra, po mėnesio tavo windai dings suvisam verysad.gif
Galima arba pirkt legalius windus arba ieškot kreko, tipo 'legalizuok savoo windows'us'.

bet jau temos pavadinimas lotuliukas.gif apsiverkt iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 balandžio 2007 - 07:25
QUOTE(saintlina @ 2007 04 05, 08:23)
bet jau temos pavadinimas  lotuliukas.gif  apsiverkt iš juoko lotuliukas.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Uoga3, pažiūrėk šioje temoje - paskutinę Caffe žinutę, joje yra nuoroda, Izidos žinutėje gražiai surašyta, ką reik ištrint. pati bandžiau - viskas pavyko thumbup.gif

beje, dar norėjau pasikonsultuot

man vis pareina update'ai windwsų, bet aš jų neinstaliuoju. ir vis kabo pranešimas, kad reik instaliuot. manau, kad tai bus ir vėl kažkas tokio, dėl ko ir vėl mane suseks? ar yra tame tiesos?
o jei instaliuosiu, tai jei vėl būsiu susekta, ar vėl pavyks "išsigydyt" ištrinant atitinkamą folderiuką?

ar kas yra pakartotinai tai daręs? t.y. po vieno susekimo - pašalinus problemą (ištrynus atitinkamą folderiuką) po to vėl update'inus windowsus, vėl susekė? ir vėl eitų problemą taip pat pašalinti?
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2007 04 05, 10:10)
tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Uoga3, pažiūrėk šioje temoje - paskutinę Caffe žinutę, joje yra nuoroda, Izidos žinutėje gražiai surašyta, ką reik ištrint. pati bandžiau - viskas pavyko  thumbup.gif

beje, dar norėjau pasikonsultuot

man vis pareina update'ai windwsų, bet aš jų neinstaliuoju. ir vis kabo pranešimas, kad reik instaliuot. manau, kad tai bus ir vėl kažkas tokio, dėl ko ir vėl mane suseks? ar yra tame tiesos?
o jei instaliuosiu, tai jei vėl būsiu susekta, ar vėl pavyks "išsigydyt" ištrinant atitinkamą folderiuką?

ar kas yra pakartotinai tai daręs? t.y. po vieno susekimo - pašalinus problemą (ištrynus atitinkamą folderiuką) po to vėl update'inus windowsus, vėl susekė? ir vėl eitų problemą taip pat pašalinti?

Kai pareina Updaitai tiesiog pasiziurek kokie. Jeigu Security, tai juos reikia instaliuoti. Atmesti tiktai Windows Genuine Advantage Notifications (nepamenu kaip tiksliai vadinasi). Nuimi varnele nuo šito atnaujinimo ir spaudi Cancel. O naujame langelyje uždedi varnelę, kad daugiau šito atnaujinimo nesiustu ir vėl spaudi Cancel. Pakartotinai nedariau, neprireikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izida: 05 balandžio 2007 - 09:56
QUOTE(Izida @ 2007 04 05, 10:30)
Kai pareina Updaitai tiesiog pasiziurek kokie. Jeigu Security, tai juos reikia instaliuoti. Atmesti tiktai Windows Genuine Advantage Notifications (nepamenu kaip tiksliai vadinasi). Nuimi varnele nuo šito atnaujinimo ir spaudi Cancel. O naujame langelyje uždedi varnelę, kad daugiau šito atnaujinimo nesiustu ir vėl spaudi Cancel.  Pakartotinai nedariau, neprireikė.

Būtent. Bet kad papultum prie varnikės, pirmiausiai reikia žalią taškiuką padėti prie apatinio užrašo ir spausti NEXT, o tada jau galima pasiskaityti kokie updatai parėjo ir kokius instalinti, o kokius ne.
Atsakyti
Principe galima ir visus instaliuoti, atitinkamai pagydzius win.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taktas: 05 balandžio 2007 - 11:13
QUOTE(Taktas @ 2007 04 05, 12:12)
Principe galima ir visus instaliuoti, atitinkamai pagydzius win.

thumbup.gif -suleidau tavo vaistus, suinstalinau po to ir WMP 11, ir IE7(nors ir nereikalingas).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 05, 19:25)
thumbup.gif -suleidau tavo vaistus, suinstalinau po to ir WMP 11, ir IE7(nors ir nereikalingas).

tai gal pasidalinsit vaistukais ax.gif ? kelis variantus išbandžiau - netinka pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2007 04 05, 08:23)
  galiu pasakyt tiek, kad tvarkyt reik kuo skubiau. Jei paliksi kaip yra, po mėnesio tavo windai dings suvisam  verysad.gif

Nu cia tai nesamone, nes pas mane ta zvaigzdute buvo daugiau nei 3 men, ir nieko neatsitiko ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 04 05, 20:37)
Nu cia tai nesamone, nes pas mane ta zvaigzdute buvo daugiau nei 3 men, ir nieko neatsitiko  ax.gif  tongue.gif

Patikėk, teko matyti kompu, kur neduoda užkrauti vindausu. Tik išjungti arba aktyvuoti. ir tai atsitikdavo be jokio perspėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 04 05, 20:45)
Patikėk, teko matyti kompu, kur neduoda užkrauti vindausu. Tik išjungti arba aktyvuoti. ir tai atsitikdavo be jokio perspėjimo.

Tai gal cia skaitosi man dar pasiseke bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 06 balandžio 2007 - 18:36