Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(katalike @ 2007 04 22, 13:46)
kristuksss, tai tu paprašyk, kad į univerą vyras nuvežtų (jei vairuoja), o ten tai jau gi yra tualetas. mažiau stresuok, niekas gi neužrakins tavęs tame koliokviume ir į wc tikrai nueisi, kai norėsi mirksiukas.gif galų gale, pradėjus rašyti užsimirši mirksiukas.gif pirmąsyk girdžiu, kad į tualetą neišleistų. jeigu jau tokie griežti dėstytojai, pasakyk, kokią turi problemą ir viskas, tikrai supras mirksiukas.gif

aš tai ateinančią savaitę pirksiu tą Duspatalin turbūt, reikia išbandyt smile.gif

as irgi taip pagalvojau katalike nes prastai vel pasijutau g.gif gal tas padetu dar nebandyti nes tikriausiai priprato mano organizmas prie situ visu vaistuku ir tas pats kaip nieko g.gif sunkus metas vakar tai labai buvo rytas wc nes su drauge pabaliavojom penktadieni norejosi atsipalaiduoti tai va tas atsipalaidavimas po to wc laksciau g.gif doh.gif
katalike kaip tau sekasi?
Atsakyti
buvau vakar anytos vestuvėse, tai prieš tai du imodium įkaliau dėl šventos ramybės. nepatinka man juos gert, bet stengiuos daugiau kaip kartą per savaitę negert. dabar galvoju, ar nueisiu aš ryt į wc, ar ne. nes kitaip bijosiu univeran važiuot. bet šiaip buvo neblogai. užvakar Pūkutei (žiurkėniukė mūsų ax.gif ) naują didelį narvą nupirkom. tai va tokiom smulkmenom ir skaidrinu sau gyvenimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 04 22, 13:46)
kristuksss, tai tu paprašyk, kad į univerą vyras nuvežtų (jei vairuoja), o ten tai jau gi yra tualetas. mažiau stresuok, niekas gi neužrakins tavęs tame koliokviume ir į wc tikrai nueisi, kai norėsi mirksiukas.gif galų gale, pradėjus rašyti užsimirši mirksiukas.gif pirmąsyk girdžiu, kad į tualetą neišleistų. jeigu jau tokie griežti dėstytojai, pasakyk, kokią turi problemą ir viskas, tikrai supras mirksiukas.gif

aš tai ateinančią savaitę pirksiu tą Duspatalin turbūt, reikia išbandyt smile.gif

mano vyras kitam mieste dirba,o as mokaus kitam mieste ir susitinkam mes tik savaitgaliais wub.gif gerai kad nebedaug liko nes 5ti metai taip vargstam doh.gif jo destytojai pas mumi itin nesupratingi, bet nusprendziau eit ta 8h nieko nesakysiu, jei bus blogai paisprasysiu i wc, neisleis, nieko nepadarysi.. unsure.gif
as tai jau irgi zadejau siandi pirkt Duspatalin, bet kazkaip pinigus isileidau tai pagailejau blush2.gif parasykit kaip jum mergaites ar pades thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na savaitgali as svenciaudrauges gimtadieni,tai alkoholio is pradziu labai bijojau vartot,bet po to kazkaip nieko,ir dar primaisiau,nu galvoju ryt tai jau bus nekas,bet kita diena,pilvas mane gazdino ivairiai garsais,bet nieko,net viduriu nepaleido,dabar jauciuosi puikiai,svarbiausia i WC visai nenoriu thumbup.gif Baigiau as dusptalin'a kolkas dabar nepirksiu ziuresiu kaip juosiuos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Labai jus visas užjaučiu dėl jūsų problemų nes ir man taip buvo.O prasidėjo viskas tuo ,kad negalėjau važiuoti autobusu.Mao tėvai gyvena kitame mieste ir jie pasisiūlė pažiūrėti mano dukrytę ,kad galėčiau eiti į darbą.Taigi teko prasimanyti automobilį ,kad galėčiau lankyti savo dukrelę. Visa tai vyko prieš 13m ,buvau jauna ir net buvo gėda kam nor pasisakyti ,kad turiu tokią problemą. O pati net neįsivaizdavau ,kad tai kažkokia liga ir ,kad gali kas nors padėti.Ir kuo toliau tuo darėsi blogiau .Galų gale nebegalėdavau ramiai iš namų išeit net pasivaikščioti.
Dar kartais kai labai susijaudinu paleidžia vidurius ir išliko įprotis prieš einant iš namų nueiti i wc ir įpatingai prieš kelionę.
Atrodo ,kad nesergu ta liga ,bet visai sveika irgi nesijaučiu.
Linkiu visoms sėkmės ir kuo ramesnių nervų.
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2007 04 23, 13:55)
Sveikos merginos.
Labai jus visas užjaučiu dėl jūsų problemų nes ir man taip buvo.O prasidėjo viskas tuo ,kad negalėjau važiuoti autobusu.Mao tėvai gyvena kitame mieste ir jie pasisiūlė pažiūrėti mano dukrytę ,kad galėčiau eiti į darbą.Taigi teko prasimanyti automobilį ,kad galėčiau lankyti savo dukrelę. Visa tai vyko prieš 13m ,buvau jauna ir net buvo gėda kam nor pasisakyti ,kad turiu tokią problemą. O pati net neįsivaizdavau ,kad tai kažkokia liga ir ,kad gali kas nors padėti.Ir kuo toliau tuo darėsi blogiau .Galų gale nebegalėdavau ramiai iš namų išeit net  pasivaikščioti.
Dar kartais kai labai susijaudinu paleidžia vidurius ir išliko įprotis prieš einant iš namų nueiti i wc ir įpatingai prieš kelionę.
Atrodo ,kad nesergu ta liga ,bet visai sveika irgi nesijaučiu.
Linkiu visoms sėkmės ir kuo ramesnių nervų.

jetau musu vis daugeja doh.gif ir as pastebejau kad kuo toliau tuo sunkiau g.gif

na mergytes kaip na katalike ar nusipirkai vaistuku ,as siandie nuejau i farma neturi tokiu vaistu doh.gif g.gif nu sakes o kitos vaistines toli tingiu matotis dar vesu taip kieme.
Atsakyti
Sveikutes, mergaites 4u.gif norejau Lorax paklaust ar tu kokius vaistukus naudojai?ar tau liga pasitrauke kai susitaikei, ar seip per laika pozymiai susilpnejo?
Atsakyti
labas rytas ax.gif kas geresnio ,kas naujesnio?
mano zarnynas pradejo streikuot kazkokia nesamone darosi vakar viena kart ejau i wc paskui vakare kai uzejo spazmuot gurguliuot tai galvojau paleis bet uzkieteje buvo viduriukai g.gif nesuprantu o siandie vel kazkokia nesamone atsikeliau ir visai nenorejau kazkaip vos vos stenedama biggrin.gif o po koki 15 paleido vidurius g.gif kazkoks cirkas su zarnynu g.gif
siandie turi parvesti vaistukus tuos g.gif tai paziuresim g.gif
tiesa pasigirsiu nusipirkom vakar svetaines baldus blush2.gif
Atsakyti
Sveikute, Lynkute, mano zarnynas irgi idomiai dirba pastarosiom dienom, daugiau pavalgiau per savairgali tai iskart apsekmes jaucias schmoll.gif o tu dar geri driptane?kaip tavo pusle?jeigu zarnynas dar man banguojanciai veikia, tai geriau tai blogiau, tai pusle praktiskai visada blogai,na kai Driptane pageriu dar dar, bet jau jauciu kad organizmas prie ju galejo priprast, nes nebetaip reaguoja kaip prazdioj verysad.gif kokius baldukus nusipirkot?mes aciu dievui jau baigem apsistatyt savo kambariukus, nu dar virtuve liko, bet cia ateiciai, nes koki 10tukst reik norint ja suremontuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 24, 11:36)
Sveikute, Lynkute, mano zarnynas irgi idomiai dirba pastarosiom dienom, daugiau pavalgiau per savairgali tai iskart apsekmes jaucias  schmoll.gif o tu dar geri driptane?kaip tavo pusle?jeigu zarnynas dar man banguojanciai veikia, tai geriau tai blogiau, tai pusle praktiskai visada blogai,na kai Driptane pageriu dar dar, bet jau jauciu kad organizmas prie ju galejo priprast, nes nebetaip reaguoja kaip prazdioj  verysad.gif kokius baldukus nusipirkot?mes aciu dievui jau baigem apsistatyt savo kambariukus, nu dar virtuve liko, bet cia ateiciai, nes koki 10tukst reik norint ja suremontuot  doh.gif

DRIPTANE negeriu kartais irgi kai uzeina pusle bet ai atsibodo tie vaistai schmoll.gif kai jau bus prastai tai tada vel nusipirksiu g.gif
man zarnynas problema noras tas mane pribaigs doh.gif vaziavom baldu pirkti vakar tai kai uzejo noras pradejo spazmuot galvoju cia wc tai nera nei bekt nei ka g.gif ,uzkniso viskas nebegaliu paskui ir nakty prastai miegojau...
o baldeliai melyni du foteliukai ir sofkute, nes turejom tuos kur dvi sofkutes tai tos vietos daug uzime atidavem uosviams...
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 23, 19:11)
Sveikutes, mergaites  4u.gif norejau Lorax paklaust ar tu kokius vaistukus naudojai?ar tau liga pasitrauke kai susitaikei, ar seip per laika pozymiai susilpnejo?

Labutis 4u.gif
Pastoviai tai jokių vaistų nenaudojau .Paprasčiausiai stengiausi vengti tokių situacijų . Man tai gavosi savaime,kad kai buvo paaštrėjimas tai aš namuose vaikelį auginau ir niekur toli iš kiemo eiti nereikėjo.Net į parduotuvę vyras nuvažiuodavo vienas.O vėliau susiėmiau , gal ir nervai apsitvarkė ,na po truputį pradėjau išlysti iš namų o ir vaikučiai paaugo .
Tai turbūt galima pasakyti ,kad per laiką požymiai susilpnėjo, o tada jau galima su tuo ir susitaikyti, tik negaliu pasakyti ,kad esu visiškai sveika. Mano atveju vaistai buvo laikas.
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2007 04 24, 13:26)
Labutis 4u.gif
Pastoviai tai jokių vaistų nenaudojau .Paprasčiausiai stengiausi vengti tokių situacijų . Man tai gavosi savaime,kad kai buvo paaštrėjimas tai aš namuose vaikelį auginau  ir niekur toli iš kiemo eiti nereikėjo.Net į parduotuvę vyras nuvažiuodavo vienas.O vėliau susiėmiau , gal ir nervai apsitvarkė ,na po truputį pradėjau išlysti iš namų o ir vaikučiai paaugo .
Tai turbūt galima pasakyti ,kad per laiką požymiai susilpnėjo, o tada jau galima su tuo ir susitaikyti, tik negaliu pasakyti ,kad esu visiškai sveika. Mano atveju vaistai buvo laikas.

tikuos kad ir mum laikas pades, nes begant laikui sugebesim su savo liga susitaikyt ir ji po biski atsitrauks 4u.gif
Atsakyti