Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

Gyvenu blogai....dantį skaudą, galvą skaudą, pilvą skaudą....eina sau.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 26, 11:46)
ne niekur nereikejo nei eit nei vaziuot nesuprantu  g.gif
katalike ir tu pirkai situs vaistus duspatalin ar tau padeda g.gif
as galvoju gal nuo ju viduriuoju g.gif

nea, aš nepirkau. vis atsiranda, kam geriau išleist blush2.gif kažkaip gaila vaistams blush2.gif tiems, kuriuos geriu visada, tai negaila, nes reikia. bet čia juk dar neaišku, ar padės. gal tau dar labiau atpalaidavo, tik ne ta prasme, kuria reikia, todėl ir viduriuoji... man su spasmomen panašiai būdavo. tai taip ir nesupratau, galiu gerti juos ar ne, ar ten tik sutapimas buvo su tuo viduriavimu
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 04 26, 15:52)
nea, aš nepirkau. vis atsiranda, kam geriau išleist blush2.gif kažkaip gaila vaistams blush2.gif tiems, kuriuos geriu visada, tai negaila, nes reikia. bet čia juk dar neaišku, ar padės. gal tau dar labiau atpalaidavo, tik ne ta prasme, kuria reikia, todėl ir viduriuoji... man su spasmomen panašiai būdavo. tai taip ir nesupratau, galiu gerti juos ar ne, ar ten tik sutapimas buvo su tuo viduriavimu

o kokius vaistukus tu naudoji g.gif jau nezinau ir ka naudot kai durne nusipirkau ir ismest reiks blush2.gif geriau buciau lepikolio nusipirkus g.gif

Gyvenu blogai....dantį skaudą, galvą skaudą, pilvą skaudą....eina sau.... 

vargsiuke,o delko pilva skauda gal suvalgei ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 26, 17:21)
o kokius vaistukus tu naudoji g.gif jau nezinau ir ka naudot kai durne nusipirkau ir ismest reiks blush2.gif geriau buciau lepikolio nusipirkus g.gif

Nu,dabar nekaip jauciuosi verysad.gif as pirma apie juos prakalbau,o dabar pinigelius i bala ismetei schmoll.gif bet lapeli parasyta,kad nuo dzs,o man ir gastro israse juos,tikiuosi manes nekaltinsit doh.gif
Atsakyti
Panos, nueikit i tema " Tibeto grybas", gal susidomesit. Daug kam jis padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 04 26, 16:29)
Nu,dabar nekaip jauciuosi verysad.gif as pirma apie juos prakalbau,o dabar pinigelius i bala ismetei schmoll.gif bet lapeli parasyta,kad nuo dzs,o man ir gastro israse juos,tikiuosi manes nekaltinsit doh.gif

ne agniska taves nekaltinu,bet tau jis tiko g.gif o man vidurius leidzia atpalaiduoja matyt ir paleidzia g.gif ten ir neraso kad viduriavimui gerai,matai dzs yra visokiu rusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 26, 16:21)

aš bifoval ir homeopatinius geriu, bet jie nieko nepadeda schmoll.gif geriu tik kad gerčiau. lexotanilį geriu dar, kai važiuoju kur. man regis, tave dar kokia depresija čia veikia. nes aš irgi be jokios priežasties viduriuodavau, kai buvo depresija, aš maniau, kad jau viskas, bet čia gal toks pavėluotas poveikis. iš tų visų bakterijų tai enterol geriausias thumbup.gif nes jis grynai nuo džs viduriuojant. bet reikia daug gert, tai brangiai išeina. ir tai veikia kažkur porą savičių, paskui gal organizmas pripranta, nežinau.
QUOTE(glossi @ 2007 04 26, 16:35)
Panos, nueikit i tema " Tibeto grybas", gal susidomesit. Daug kam jis padejo  mirksiukas.gif

buvau jau toj temoj seniai. susigundžiau, bet paskui taip ir pamiršau... tingėčiau aš jį prižiūrėt blush2.gif be to, dar būna taip, kad jis ir pakenkia, kiek skaičiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 26 balandžio 2007 - 16:37

buvau jau toj temoj seniai. susigundžiau, bet paskui taip ir pamiršau... tingėčiau aš jį prižiūrėt blush2.gif be to, dar būna taip, kad jis ir pakenkia, kiek skaičiau
[/quote]

o as ta gryba kazkur metukus laiko geriau mirksiukas.gif nu man atrodo kad man jis padejo, bet kadangi ten raso kad metus laiko gert tai ir nutraukiau jo vartojima aisku ne istisai ji geriau, su pertraukom, nes kita karta patingedavau priziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 04 26, 17:35)
aš bifoval ir homeopatinius geriu, bet jie nieko nepadeda schmoll.gif geriu tik kad gerčiau. lexotanilį geriu dar, kai važiuoju kur. man regis, tave dar kokia depresija čia veikia. nes aš irgi be jokios priežasties viduriuodavau, kai buvo depresija, aš maniau, kad jau viskas, bet čia gal toks pavėluotas poveikis. iš tų visų bakterijų tai enterol geriausias thumbup.gif nes jis grynai nuo džs viduriuojant. bet reikia daug gert, tai brangiai išeina. ir tai veikia kažkur porą savičių, paskui gal organizmas pripranta, nežinau.

ai kur cia nebus depresija kai taip viduriuoju geriu antidepresantus ir bromazepama g.gif bet kad jie nemacina as jau kartais pagalvoju kad i psichuske isves jai niekur negalesiu iseit nes iseinu ir suviduriuoju blush2.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 26, 19:59)
ai kur cia nebus depresija kai taip viduriuoju geriu antidepresantus ir bromazepama g.gif bet kad jie nemacina as jau kartais pagalvoju kad i psichuske isves jai niekur negalesiu iseit nes iseinu ir suviduriuoju blush2.gif  doh.gif  verysad.gif

nenusimink dar taip iš anksto console.gif . mane irgi buvo išvežę, pailsėjau thumbup.gif nu bet paskui vėl buvo pablogėję, bet čia ne tik dėl depresijos, gal dar dėl to, kad beleką valgiau. jau maniau, stogas nuvažiuos galutinai, bet kažkaip pradėjo taisytis nuotaika, paskui pradėjau matintis normaliau. žodžiu, kai jau nėra padėčiai kur labai blogėti, tada pradeda gėrėti po truputį...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 04 26, 20:12)
nenusimink dar taip iš anksto console.gif  . mane irgi buvo išvežę, pailsėjau thumbup.gif  nu bet paskui vėl buvo pablogėję, bet čia ne tik dėl depresijos, gal dar dėl to, kad beleką valgiau. jau maniau, stogas nuvažiuos galutinai, bet kažkaip pradėjo taisytis nuotaika, paskui pradėjau matintis normaliau. žodžiu, kai jau nėra padėčiai kur labai blogėti, tada pradeda gėrėti po truputį...

aciu katalike kazkaip nuraminai blush2.gif biggrin.gif ai isprotesiu tai zinosiu nuo ko biggrin.gif g.gif
Atsakyti
buvom šiandien pasivaikčiot. nu šakės, kaip karšta, jomajo doh.gif žinau, kad realiai nėra taip karšta dar, bet aš labai sunkiai pernešu tokius orus. dar, be to, šianden man apsiryjimo diena buvo, nes šiaip mažai valgiau prieš tai kitas dienas. tai mcdonalde prisikimšom, nors šiaip Lietuvoj aš jame gal antrą kartą lankiausi. dar ledų dvi porcijas sukirtau. bet antrą tai veltui... kažkaip iš to karščio blush2.gif prisiplempiau limonado, čipsų blush2.gif . nu žodžiu, einu sumuštinį pasidaryt biggrin.gif noriu vištos leškos, bet garantuoju, kad jau nebus likę parduotuvėj. ai, ryt nevalgysiu užtai. bet tai pilvas veikia. tik suvalgiau vieną 'ledą', kažkaip taip nemalonu pilve, lyg skauda, atrodė, lyg būčiau prisirijusi nerealiai. bet paskui kažkaip praėjo. jėga, kad pirmadienį vėl atvės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 balandžio 2007 - 18:49