Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

o kiek jau laiko tu geri Lynkute tas tabletkes?reik ir man nusipirkt, bet vis iki vaistines nedakeliauju blush2.gif tai kada Lynkute tavo gimtadienis, kad pagal zodiaka jau si menesi turetu but? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 13, 10:53)
o kiek jau laiko tu geri Lynkute tas tabletkes?reik ir man nusipirkt, bet vis iki vaistines nedakeliauju  blush2.gif tai kada Lynkute tavo gimtadienis, kad pagal zodiaka jau si menesi turetu but?  thumbup.gif

neilgai kristuksss dar tik 7 dienas vartoju,bet nakty vistiek einu i wc viena kart, bet vartoju dar neilgai tai gal poto nebus naktinis pasivaisciojimas biggrin.gif
jo as avinas mano gimtadienis ne uz kalnu liniuoteje matosi biggrin.gif ....aplama si menesi man nusimato vien baliai,prasigersiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 13 kovo 2007 - 11:09
rusiskai nesuprantu, bet liktai ka 15 d. ane blush2.gif 4ni vadinas thumbup.gif man irgi keli baliukai nusimato, tetes jubliejus 6ni, dar 4ni su grupiokem be progos pabaliavosem, gal bakalaurui ikvepimas atsiras, nes laaabai sunkiai rasos angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 13, 11:18)
rusiskai nesuprantu, bet liktai ka 15 d. ane  blush2.gif 4ni vadinas  thumbup.gif man irgi keli baliukai nusimato, tetes jubliejus 6ni, dar 4ni su grupiokem be progos pabaliavosem, gal bakalaurui ikvepimas atsiras, nes laaabai sunkiai rasos  angel_not.gif

jo penkiolika dieneliu liko iki gimses,bet paskui zarnynui doh.gif viduriuoju kokias 2 dieneles,tai tas tai nedziugina blush2.gif g.gif ,ai bet kaip nors....
bet as nezinau kaip jums ,bet man taip buna pakol namie atrodo viskas gerai kai pasako kai vaziuosim kur ar eisim viskas noras i wc atsiranda abieju galu .Kaip ir siandie vyras sako vaziuojam baldu paziuresim ,nes ruosiames pirkti ,viskas kazkokia baime ir varau i tulika atrodo tuoj vidurius paleis. doh.gif
Atsakyti
man tai ne tik atrodo bet ir paleidzia verysad.gif seip tai viduriuoju as kiekviena diena, bet jei paskaitos ar kur varyt, tada dazniau nei siep per poilsio dieneles, ir po pietu kazkur varyt man to streso organizmui tokio nebera, va tik paskaitose, cia didziausia mano kankyne, ypac koliai ir egzai, nes zinau ka seip sau neiseisi blink.gif taip ir prazilt galima nuo tokiu pergyvenimu...
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 13, 12:09)
man tai ne tik atrodo bet ir paleidzia  verysad.gif seip tai viduriuoju as kiekviena diena, bet jei paskaitos ar kur varyt, tada dazniau nei siep per poilsio dieneles, ir po pietu kazkur varyt man to streso organizmui tokio nebera, va tik paskaitose, cia didziausia mano kankyne, ypac koliai ir egzai, nes zinau ka seip sau neiseisi  blink.gif taip ir prazilt galima nuo tokiu pergyvenimu...

man anksciau taip nebuvo kad ir po pietu tik ryte o daba ir po pietu,aisku tik jai namie tai gerai jauciuos ,as tai nevisada suviduriuoju bet kai kada tai paleidzia doh.gif ,bet tas noras apgaulingas kaip ir pusles doh.gif nervina blush2.gif blink.gif
o pas mane ir yra jau zilu plauku blink.gif jai nedazyciau tai matytusi kaip reikia. blink.gif
Atsakyti
mana kai plaukai balti gal ne taip matos clap_1.gif nors ir tu gi sviesiaplauke angel.gif
Atsakyti
kristuksss kurios tau geriau Urispas ar Driptane vaistukai,tu gali palygint kai abu vartojai ? g.gif
Atsakyti
nu man asmeniskai tai Driptane labiau patiko, Urispas poveikio praktiskai nepajutau, nebent ji reikejo ilgiau gert bigsmile.gif bet as rinkciaus Driptane ir del kainos ir del poveikio mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip ramu user posted image kur visos mergytes uzsikasusios g.gif user posted image
Atsakyti
Sveikute, niu jau tikrai ka uzsikasusios hihihi.gif
kaip tu Lynkute besilaikai? flirt.gif as tai vel daugiau viduriuot pradejau rytoj vel teks homeopatui skambint, nezinau gal per greit as tu rezultatu tikuos aggressive.gif pradejau begiot vakarais su sese fitness3.gif sakau reik formas taisyt gal ir sveikatelei kiek pades blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 16, 14:34)
Sveikute, niu jau tikrai ka uzsikasusios  hihihi.gif
kaip tu Lynkute besilaikai?  flirt.gif as tai vel daugiau viduriuot pradejau rytoj vel teks homeopatui skambint, nezinau gal per greit as tu rezultatu tikuos  aggressive.gif pradejau begiot vakarais su sese  fitness3.gif sakau reik formas taisyt gal ir sveikatelei kiek pades  blush2.gif

maladies sveikatai tai tikrai nepakenks ir grakstesne busi thumbup.gif .
siaip ir as nelabai kaip jauciuosi vakar labai pilva raize g.gif ir viduriavimas buvo tai ir suprask zmogau kad nori kada cia pageres.o siandie va jau nieko tik siaip kazkokios dienos sunkios orai kazkokie kad nuotaikeles nera dar kad viduriukai susitvarkytu tai butu liuks.
o jai tau kristuksss prirasytu kokiu raminamu vaistuku gal pageretu? g.gif
Atsakyti