Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

nu sveikatelei tai nepakenks, o man dabar kazko svoris nejuda is vietos, nors jau visa savaitele kaip mazai valgau, kazkaip keista, nors jokiu vaistu nevaroju blink.gif o del vaistuku raminamuju tai kad nemanau ka reiketu man ju, nes seip as ramei jauciuos, isimetu xanax tik pries egza koki ir fsio, kai buvau pas psichoterapeute pries pora metu, tai jinai man nieko nesake kad vaistu reiktu pagert doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 16, 16:42)
nu sveikatelei tai nepakenks, o man dabar kazko svoris nejuda is vietos, nors jau visa savaitele kaip mazai valgau, kazkaip keista, nors jokiu vaistu nevaroju  blink.gif o del vaistuku raminamuju tai kad nemanau ka reiketu man ju, nes seip as ramei jauciuos, isimetu xanax tik pries egza koki ir fsio, kai buvau pas psichoterapeute pries pora metu, tai jinai man nieko nesake kad vaistu reiktu pagert  doctor.gif

man tai vilniuj sake kad cia dar ir nervukai daro savo zarnynui anksciau kai dar negeriau antidepresantu tai buvo labai didelis viduriavimas iki pietu kokius 8 kartus ,o daba maziau nebent ko uzkandu kas kenkia zarnynui. g.gif
Atsakyti
tai pas mane irgi anksciau budavo iki 10 kartu per ryta, bet matyt papildai, susitaikymas su liga padejo, dabar dazniausiai einu 2 kartus per diena, tiksliau ryte, kaip ir normalu sakyciau jei neviduriuociau doh.gif o tau nebuna, kad tik pramerkus akis i wc noris? nes as tai atsikelus praktiskai 15 mni max galiu istvert nenulekus i toleta blink.gif o sulaikyt tai nesulaikysi, uztat ir nesmagu i svecius varyt su nakvyne...
pradzioj tai kokie raminamieji butu nepakenke o dabar tai kaip ir nelabai reikalo yra, nors jauciu pries bakalauro gynima reiks pagert, kad visai nenudurneciau del dvigubos baimes doh.gif vien del to kad gynimai prasideda nuo 9h univere nesikeiciu pavardes i vyro, nes tektu eit paciai pirmai gintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 17, 12:31)
tai pas mane irgi anksciau budavo iki 10 kartu per ryta, bet matyt papildai, susitaikymas su liga padejo, dabar dazniausiai einu 2 kartus per diena, tiksliau ryte, kaip ir normalu sakyciau jei neviduriuociau  doh.gif o tau nebuna, kad tik pramerkus akis i wc noris? nes as tai atsikelus praktiskai 15 mni max galiu istvert nenulekus i toleta  blink.gif o sulaikyt tai nesulaikysi, uztat ir nesmagu i svecius varyt su nakvyne...
pradzioj tai kokie raminamieji butu nepakenke o dabar tai kaip ir nelabai reikalo yra, nors jauciu pries bakalauro gynima reiks pagert, kad visai nenudurneciau del dvigubos baimes doh.gif vien del to kad gynimai prasideda nuo 9h univere nesikeiciu pavardes i vyro, nes tektu eit paciai pirmai gintis verysad.gif

as iskart irgi lekiu i toleta tik pabudus nes galiu netycia blush2.gif doh.gif .....tai vyras net neina ryte mane leidzia kad issisedeciau wc. biggrin.gif
as dabar galvoju jai rasciau darbo tai kaip reiktu ,o jai darbas su zmoniu aptarnavimu butu kokia sakykim vadybininke doh.gif nugriuk negyvas ,kai dirbau sandelininke vietoj vienos moteriskes tai buvo gerai kada noriu nulekiu i wc nieks netrugdo g.gif ,gerai buvo kad toks pastovus darbas tai jokios baimes netureciau,nors dabar maziau viduriuoju bet baime jau ivaryta ,nes bijau daba daugiau nei anksciau kai daugiau viduriuodavau.... g.gif
nu vartoji driptane ar dar vis urispas nusipirkus geri? g.gif
Atsakyti
nu jo del darbo as irgi noreciau gaut toki kad visada priesono wc butu blush2.gif as tai nuo vakar vel Drptane pradejau gert, tai jau poveikis iskart justis pradejo, sventem tetes jubilieju tai per 6 h tik 2 kartus wc buvau, nors daug skysciu geriau, bet kazkaip nespaude pusles tongue.gif o homeopatas liepe sumazint vaistuku kieki ir uz savaicikes pasiskambint, jei bus taip pat kitus vaistus skirs..
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 18, 16:27)
nu jo del darbo as irgi noreciau gaut toki kad visada priesono wc butu  blush2.gif as tai nuo vakar vel Drptane pradejau gert, tai jau poveikis iskart justis pradejo, sventem tetes jubilieju tai per 6 h tik 2 kartus wc buvau, nors daug skysciu geriau, bet kazkaip nespaude pusles  tongue.gif o homeopatas liepe sumazint vaistuku kieki ir uz savaicikes pasiskambint, jei bus taip pat kitus vaistus skirs..

sakykim geriu driptane ,bet kad butu gerai nera kad nesijustu visai g.gif nesuprantu vistiek iseni tai noras yra g.gif apgaulingas
buvau parduotuvej prisipirkau visko stoviu prie kasos ir kaip uzejo apgaulingas noras š.... nu nezinau doh.gif pajutau gal baime ,pradejo skanuot prekes irgalvoju beksiu palikus prekes doh.gif blush2.gif user posted image,tas apgaulingas noras pribaigs mane o isparduotuves isejau viskas dingo blink.gif mega_shok.gif
Atsakyti
o man tai jei jau noras uzejo, sunkiai sekas save itikinti, kad cia tik seip sau, dazniausiai ir tenka lekt i wc, sakau mano pusle puodelio dydzio turbut, uztaigi ir lakstau kas valanda angel_sadangel.gif o driptane man padeda tuo ka tas noras slapintis ateina veliau nei paprastai, nes man pusle spaudzia nors ir laselis joje tera gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 18, 18:29)
o man tai jei jau noras uzejo, sunkiai sekas save itikinti, kad cia tik seip sau, dazniausiai ir tenka lekt i wc, sakau mano pusle puodelio dydzio turbut, uztaigi ir lakstau kas valanda  angel_sadangel.gif o driptane man padeda tuo ka tas noras slapintis ateina veliau nei paprastai, nes man pusle spaudzia nors ir laselis joje tera gun_rifle.gif

pusle tai jo ,bet su šikimu kai atsiranda noras tas apgaulingas kaip nuteikt save kad cia apgaulingas neissivaizduoju schmoll.gif pusle tai kazkaip zinai kad kaip nors .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 03 17, 13:31)
tai pas mane irgi anksciau budavo iki 10 kartu per ryta, bet matyt papildai, susitaikymas su liga padejo, dabar dazniausiai einu 2 kartus per diena, tiksliau ryte, kaip ir normalu sakyciau jei neviduriuociau  doh.gif o tau nebuna, kad tik pramerkus akis i wc noris? nes as tai atsikelus praktiskai 15 mni max galiu istvert nenulekus i toleta  blink.gif o sulaikyt tai nesulaikysi, uztat ir nesmagu i svecius varyt su nakvyne...

kiek skaiciau savo postus taia man susidare nuomone kad dar tu paati sau labai kenki, nuolat galavodama o jei nebus toleto, o jei, ojei...negalvok apie tai ir viskas, pamatysi lengviau bus. nes tu net galvoji jau apie tai kaip ginsies bakalaura, as taip issivaizduoju kad koki tik geguzes birzelio menesi...o tu jau viska numatai i prieki, tai neduodi smegenims ilsetis o tik pompuoji bereikalingas ir nesamoningas mintis apie pavarde...nu nezinau , as taip jei galvociau nuolat tai tikrai butu nekas...linkiu tau pamiarst savo problema, pamatysi pasveiksi, nes nepastebesi kada!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu matai Deborah, as neisivaizduoju kaip tokia liga turint galima neplanuoti, be to as manau kad nekenkiu sau tokiu galvojimu o tik padedu, nes pasisaugau,
4u.gif nes cia ne tokia liga kad gali itikinsi save kad tu nesuviduriuosi, jei fiziologiskai jau viskas verzias laukan blush2.gif as nebijau iskelt kojos is namu, bet yra buve situaciju, kad jei nebuciau zinojus kur wc yra, galejo ir nelaime nutikt, ir cia ne galvojimas apie liga manau, o saves apsaugojimas nuo gedos, ir papildomo streso tongue.gif as nesedziu ir negalvoju kiekviena min apie savo liga, bet neisivaizduoju, kaip galima nepagalvot apie tokius dalykus pazystant savo organizma, as puikiai zinau, kad kiekviena ryta su juo vyksta, taip kad vaidint, kad taip nenutiks tikrai beprasmiskas reikalas...bent jau mano atveju...bet aciu uz patarima, nors stengiuos tai jau 3metai daryt..
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2007 03 18, 19:51)
kiek skaiciau savo postus taia man susidare nuomone kad dar tu paati sau labai kenki, nuolat galavodama  o jei nebus toleto, o jei, ojei...negalvok apie tai ir viskas, pamatysi lengviau bus. nes tu net galvoji jau apie tai kaip ginsies bakalaura, as taip issivaizduoju kad koki tik geguzes birzelio menesi...o tu jau viska numatai i prieki, tai neduodi smegenims ilsetis o tik pompuoji bereikalingas ir nesamoningas mintis apie pavarde...nu nezinau , as taip jei galvociau nuolat tai tikrai butu nekas...linkiu tau pamiarst savo problema, pamatysi pasveiksi, nes nepastebesi kada!!! 4u.gif  4u.gif

kaip tu gali negalvoti kada yra noras g.gif kai nera tai ir negalvoji schmoll.gif kai nesirgau tai pofik buvo kopustus raugintus valgiau ir negalvojau kad galiu suviduriuoti ir panasiai bet kai yra apgaulingas noras nuteiki kas bus tas bet taip gali netycia ir sarmatos prisidaryt viena diena o jai bus tikras noras g.gif
galima sneketi zmonems kuriems nebuvo tokio sindromo suprasciau ,kad jie nesupranta ir sneka todel ir neausini per daug burnos ax.gif
man vienu metu kai buvo geriau tai as irgi kitiems sakiau isbandyk ta isbandyk ana.,bet kai vel atsinaujina tada pagalvoju kaip yra sunku ir nuteigti tas mintis yra sunku ,aisku gali nesipasakoti uzsidaryti savyje sokt i depresija ir butum nesuprasta sunkiais atvejais g.gif
Atsakyti
bet to Deborah cituoju tave: "aisku is anksto turiu numatyt situacija" lotuliukas.gif tai va taip ir darom 4u.gif
Atsakyti