Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

Sveikos, mergaites,nu zinokit 8 gavau blush-anim-cl.gif seip labai purte, bet atrodo gerai atsakinejau, bet kazkodel mazai parase, gerus pazymius gavo tik tie kas per 4metus i subine destytojam lindo o as ne is tokiu biggrin.gif nu ir dzin uzteks tu 8 smartass.gif svarbu viskas baiges thumbup.gif dabar geriam, nors jau sveikatos nebera, nes nukankino visas, bet sunku patiket kad mokslai baiges ok.gif vacation4.gif
as Katalkle atrodziau kaip distrofike, galejau suskaiciuot sonkaulius, mano klubai suplonejo, nors buvo labai platus rolleyes.gif nu ziurek gal per vasarele atsigausi
Kaip Lynkutes savijauta?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 06 13, 19:34)
Sveikos, mergaites,nu zinokit 8 gavau  blush-anim-cl.gif seip labai purte, bet atrodo gerai atsakinejau, bet kazkodel mazai parase, gerus pazymius gavo tik tie kas per 4metus i subine destytojam lindo o as ne is tokiu  biggrin.gif nu ir dzin uzteks tu 8  smartass.gif svarbu viskas baiges  thumbup.gif dabar geriam, nors jau sveikatos nebera, nes nukankino visas, bet sunku patiket kad mokslai baiges  ok.gif  vacation4.gif
as Katalkle atrodziau kaip distrofike, galejau suskaiciuot sonkaulius, mano klubai suplonejo, nors buvo labai platus  rolleyes.gif nu ziurek gal per vasarele atsigausi
Kaip Lynkutes savijauta?

sveikinu 4u.gif as i subine irgi nelendu smile.gif man tai 5dieni paskutinis egzas ax.gif iki distrofikes man dar toli irnesakyk.gif tai, zinok, nusiraminau truputi rolleyes.gif gal cia tikrai viskas per ta boba, kur tada sunervino, man net ranku pirstus tada isbere, nesupratau tuomet, kas ten jiems atsitiko, paskui paskaiciau, kad nuo didelio streso (tiksliau 'pergyvenimo' del ko nors) taip buna. ir po poros dienu isnyko taip staigiai, kaip ir atsirado.
tai dabar atsostogausi, ania? jo, reikia kaip reikiant reabilituotis po visu tu mokslu rolleyes.gif vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 13 birželio 2007 - 18:47
QUOTE(kristuksss @ 2007 06 13, 19:34)
Sveikos, mergaites,nu zinokit 8 gavau  blush-anim-cl.gif seip labai purte, bet atrodo gerai atsakinejau, bet kazkodel mazai parase, gerus pazymius gavo tik tie kas per 4metus i subine destytojam lindo o as ne is tokiu  biggrin.gif nu ir dzin uzteks tu 8  smartass.gif svarbu viskas baiges  thumbup.gif dabar geriam, nors jau sveikatos nebera, nes nukankino visas, bet sunku patiket kad mokslai baiges  ok.gif  vacation4.gif
as Katalkle atrodziau kaip distrofike, galejau suskaiciuot sonkaulius, mano klubai suplonejo, nors buvo labai platus  rolleyes.gif nu ziurek gal per vasarele atsigausi
Kaip Lynkutes savijauta?

sveikinu thumbup.gif mirksiukas.gif
ai mano sveikata kaip ir visada viena diena geriau kita prasciau visaip buna bet pastebejau toki dalyka kad ankscia buvo geriau negu dabar gal didesne baime igijau g.gif nezinau
katalike aisku kad nuo streso as anksciau sveriau 48 kg ir mmm,budavo laiku ir pan viskas kaip ir normaliai bet jeigu stipru stresa turiu tai ne menesines sutrinka o svoris labai krenta ir plaukai slenka ,bet kiekvienam organizmui kitaip g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
atėjo į mano kiemą šventė thumbup.gif veltui ledus ryjau ir kitką blush2.gif
Atsakyti
man koks sunkus ryt egzas verysad.gif paskutinis, bet toks jausmas, kad nieko nemoku. o klausimai atviri bus verysad.gif
Atsakyti
thnx God, baigėsi... karsta.gif dabar galima ilsėtis assa.gif vacation4.gif
kur dingot g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ziurau cia katalike viena bendrauja palaikysiu kompanija biggrin.gif mirksiukas.gif
taip ir nesupratau kas baigesi biggrin.gif katalike supratau egzai ane bigsmile.gif
as tai rosiuosi misioms menesio laiko ax.gif ,dar vandenio silto pasmus nebus iki liepos 1d doh.gif kazkokia profilaktika g.gif
katalike tai baliavosi siandie drinks_cheers.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as tai vakar grizau i namucius, pas vyra wub.gif dar vis sunku patiket kad jau mokslai baiges, dabar bedarbe busiu tongue.gif reiks biski pasiilset, gal sveikata pasitrvarkyt ir bandyt koki darbeli susirast!
Sveikinu Katalike kad egzus islaikei thumbup.gif
uzjauciu Lynkute del vandens, labai slykstu kai nera, pas mane praita savaite nebuvo tai nervai eme schmoll.gif
kaip mergaiciu sveikateles?
Atsakyti
joa, egzai baigės biggrin.gif 4u.gif nea, nebaliavosiu verysad.gif ryt vyro senelio gimtadienis, tai nenoriu, kad anksčiau laiko vidurius atlaisvintų, nes šiandien įkaliau imodiumo. ryt gal pabaliavosiu:)
kas čia su tuo vandeniu darosi visiems, aju trečias žmogus, pas kurį karšto vandens nėra g.gif pas mane tai yra smile.gif
Atsakyti
sveikutes panelytes 4u.gif tylu sitoj temelej mirksiukas.gif blush2.gif
vakar buvo menesine misia uz uošvi tai buvau isvykus poto vakare dar pgerem biski su draugais alc.gif bet siandie viduriukai nieko nestreikuoja gal delto kad bromazepamo net dvi ikaliau vakar kad ramiau butu biggrin.gif
kaip baliukas katalike mirksiukas.gif g.gif
kaip tu kristuks gyveni kaip sveikateles g.gif ?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as tai siandien su vyru daugiau nei 4h vazinejaus dviraciu, tai vos ant koju laikaus, nes sportuot visai atpratau blush2.gif nors sveikatelei nepakenktu..dar siandien uosviene atvaziuos tai reiks eit namucius suitvarkyt unsure.gif o sveikata tai puse velnio, pusle gal nebe tokia jautri, viduriuoju po 2kartus per diena, homeopatui nebeskambinau po pablogejimo, nes niekaip prisiskambint negaliu, arba pamirstu, jau turbut galvos, kad nusivyliau ir nebesigydysiu pas ji, bet zadu gaut diploma, cia bus 4ni pabaliavot normalei tada bandyt sveikatele toliau taisytis wub.gif
Atsakyti
baliukas kaip baliukas, uztat kita diena kaip viduriavau...
Atsakyti