Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

puiku puiku puiku smile.gif lauksim kol sventes baigsis ir tada vel tave Nyka uzpulsim smile.gif
Atsakyti
mes baigem " oziuku akademija" 4u.gif Aciu uz paskaitas. Lauksiu ciklo : Oziukai 5-10 metu, Pauglyste ir .t.t. bigsmile.gif
Mano asmeninis pastebejimas: noreciau tokias paskaitas lankyti kartu su vyru, nors tas sunkiai igyvendinama (nes neturim kam palikti vaiku vakare).
Dar karta ACIU
Atsakyti
oi kaip gerai kad jus radau, ir as labai noreciau pas jus sudalyvaut, nes jau nebera kantrybes, mano pana parejus is darzo vien tik ozius ir rodo, o dar maziukas yra, tai ojojoj.

jei priimsit, noreciau suzinot, kur jusu paskaitos vyksta ir kada?
Atsakyti
atlankiau kursa, labai patiko, dekui Nyka wub.gif , stoviu vel eilej, siusiu savo vyriski. Tik pries tai dar ji ikalbet teks doh.gif
Atsakyti
Aš irgi labai noriu į eilę stoti ax.gif Kaip tik vieną trimetį ožiuką turiu blush2.gif
Atsakyti
noretume ir mes i eile stoti,jei kaune buna uzsiemimai ,turiu 1.6men ozkyte biggrin.gif
Atsakyti
NORIME JUSU KAUNE GAL ISEITU KAZKA SUORGANIZUOTI...ATSIDEKOTU MAMYTES MANAU TIKRAI
NNES SU OZIUKAAIS GYVENTI NELENGVA smile.gif
Atsakyti
Aš irgi prisijungčiau prie Kaune gyvenančių mamyčių,būtų šaunu palankyti tokias paskaitėles iš praktinės pusės,nes ankstyvoji paauglystė oi kokia nelengva smile.gif
Atsakyti
Merginos, man labai nepatogu i kauna vaziuoti karta savaiteje del grupes blush2.gif

Tuo tarpu norincios vilnietes galite planuotis mazdaug nuo sausio 20 dienos bus renkama nauja teveliu grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
JEGA!!!!!!!!!! thumbup.gif Laukiu nesulaukiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
po tu oziuku grupiu mano paciai dukrai oziuku padaugeja blem doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai tau sad.gif bet nuo sausio 20 dienos puiku.

ka turetume padaryti? norinciu yra daug smile.gif
Atsakyti