Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

ir aš labai norėčiau sudalyvauti nuo sausio 20d.
Atsakyti
Ir aš labai norėčiau sudalyvaut. Gal dar yra vietų grupėje?
Atsakyti
nemazas burelis susiregistravo, idomu ar susirinks reikalingas kiekis zmoniu g.gif
Atsakyti
o kiek zmoniu reikia grupei surinkti? smile.gif
Atsakyti
regi nyka kur tai prapuolusi... smile.gif na teks laukti jos pasirodant smile.gif
Atsakyti
Matyt, Nyka uzsikasusi darbais. Bet vis tiek veliau ar anksciau turetumem sulaukti 4u.gif
Atsakyti
noreciau paklausti ar Klaipedoje kokie panasus kursai, seminarai vyksta?
Atsakyti
laukiam Nykos laukiam smile.gif
Atsakyti
Sveikutės ir man įdomu pasidarė, kadangi jau ir su neurologę esu aptarinėjusi savo sunyčio elgiasi, bet nieko rimto ji neįžvelgė ir iš mano pasakojimų susidarė įspūdi, kad jis bando mano kantrybę biggrin.gif Pernai metais girdėjau labai gerus mamyčių atsiliepimus apie Nykos rengiamas pamokėles, tai labai tikiuosi gal ir Kauno neaplenks ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. mano mazoji 3 metuku, mes turim tokia problemele. mano mazoji buna labai pikta ,kai nueinam pas mociute. manes visiskai neprisileidzia pyksta, kai prieinu prie jos , prasideda isterijos . as nezinau ar tai oziukai, nes namuose nieko panasaus nebuna, ji sako, kad mane myli ir ,kad as esu jos drauge. bet kai nueinam pas mociute, visos draugystes baigiasi ir mama schmoll.gif tampa priesu. gal kam teko susidurti su panasia situacija?
Atsakyti
Mes turim tokia problema-sunus musa visus vaikus... blink.gif jau niekas nebeateina su vaikais pas mus doh.gif unsure.gif mums geguze treji.. g.gif
Atsakyti
Ir aš labai noriu pamokėlių. Jei vyktų Kaune, tai būtų super thumbup.gif . Bet ir iki Vilniaus kaip nors atvažiuočiau ax.gif .
Atsakyti