Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

mes irgi labai norėtume dalyvauti, sūnui jau prieš kelias dienas suėjo 8 metai, auginu dukrytę, kuriai dar tik 4 mėn., tad patirtis tikrai praverstų ax.gif O ir su sūnum nevisada išeina susikalbėti, vat nori kartais daryti viską priešingai ir nors tu ką doh.gif . Bėda tik ta, kad mes gyvename Šiauliuose ax.gif Gal kas žinote kur vyksta kažkas panašaus 4u.gif jei nesunku atsakykite į až 4u.gif
Atsakyti
Labai noreciau sudalyvauti, jei galima.Mano maziams 4m ir 2,5m.Butu gerai gauti daugiau info, nes jau sunku per tuos oziukus susikalbeti kartais.lauksiu patvirtinimo i AZ, jei galima...
Atsakyti
Mes irgi norėtume prisijungti ax.gif Lauksime informacijos apie kursus į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat noretume prisijungti... 4u.gif
Atsakyti
ir mes noretumem i siuos kursus ne labai sunku darosi susitvarkyti su oziukais mano sunuij du metukai.tik mums butu patogiau kad butu konsultacijos nors kaune mes gyvenam jonavoje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanciukas1982: 03 kovo 2008 - 11:33
kazka turbut praleidau ,o kur vyksta Vilniuje tie kursai
Atsakyti
merginos, kol kas nevyksta - darau pertrauka del pagrindinio darbo karjeriniu dalyku blush2.gif O jei vel darysiu, tai tikrai tik vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif verysad.gif nono.gif vadinasi teks kovoti pacioms su savo oziukais vaikiukais, labai gaila.
Atsakyti
Kiek kainuoja sitie kursai?
Atsakyti
4u.gif mes taip pat noretume dalyvauti kursuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutema @ 2007 02 28, 15:56)
Man labai patiko ši grupelė, nes sužinojau labai įdomių dalykų, kurie naudingi auginant vaikutį. Iš ties mes darom daug klaidų, net nežinodamos, kad jas darome, todėl psichologinės žinios labai padeda bendraujant su vaikučiu.
REKOMENDUOJU MAMOMS  4u.gif

Jei tai būtų ne visai lygiai tas pats, aš mielai dar palankyčiau.  mirksiukas.gif

sveikos, ar dar vyksta tokie uzsiemimai?
kur?
kada?
gal biski galetumet papasakoti apie juos?
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2007 03 02, 23:02)
O labai gaila,sėkmės jums Vilniuje

Nenusiviltyte, gal jums cia gales suteikti reikiamos pagalbos... wub.gif
Atsakyti
sveikos, tiesiog trumpam ilindau. taciau grupiu dar nerenku blush2.gif
Atsakyti