Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

tai kur gi ta Nyka? g.gif negi musu vaikiuku oziuku issigando? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

sakykit, ar susirinko grupe siemet? Kokio amziaus vaikai dazniausia susirenka?
Mano suneliui 5 metukai
Atsakyti
jei as teisingai supratau, tai cia paskaiteles teveliams, o ne vaikuciams smile.gif
Atsakyti
teveliams.... smile.gif tik va lektores nesulaukiam smile.gif
Atsakyti
Mes ir labai norėtume šiuos kursus išklausyti, nes nebežinau ka jau ir daryti su savo ožkyte. ax.gif Kantrybė jau neneša. unsure.gif
Tik mes iš Kauno, o čia lyg kursai Vilniui vyksta? g.gif
Atsakyti
Siaubingas kosmaras, kaip mane darbai uzspaude - sedziu ofise galvos nepakeldama iki 21 val doh.gif
Dabar turiu ramybes minutele, nes sergu ir guliu su auksta temperatura lovoj sad.gif

Del kursu nieko deja negaliu tiksliau pasakyti. Jei siektiek kruvis vasari sumazes (labai tikiuosi gauti asistenta), tai butinai viena/du vakarus per savaite paskirsim ozeliams mirksiukas.gif Atsiprasau, kad negaliu dabar tiksliau informuoti, bet jei parasysite, kad norite - poto susisieksiu su kiekviena/u asmeniskai ir nereikes pergyventi, kad praziopsosite info mirksiukas.gif

O tuo tarpu paskaitykite puikia i lietuviu kalba isversta Greeno knyga "mazylio tramdymas" - gal su oziukais bus siek tiek lengviau gyventi.
Atsakyti
oi Nyka, kad tik kuo galetume padeti tamstai - bet lauksim kiek reikes smile.gif o ten knygynuose tos knygos ieskoti?
Atsakyti
Nyka, pirmiausia sveik, tada griebk uz gerkles virsisninkus del asistentes, o tada imkis musu mirksiukas.gif Man labai nepatogu derinti vakarinius mokslus su tavo oziuku mokyklele, bet gal si karta pavyks, tad stosiu i eile thumbup.gif

O iki to, gal galima butu gauti daugiau idomios info kur pasiskaityti. mirksiukas.gif
Nyka, ka patartum dar? (knyga butinai nusipirksiu thumbup.gif )
Atsakyti
oi laukia taves Nyka 4u.gif , sveikatytes tau, jau kada galesi duok zinot, ir gali mane i sarasa itraukt smile.gif
Atsakyti
butu smagu dalyvauti psichoterapineje grupeje. Vaikui 11 menesiu.krenta ant zemes ir dauzo galva atgal,gavom galvos trauma doh.gif ...skauda.tai dabar kai pyksta kerta ir skelia galva i prieki.stengiuosi nereguoti, bet jis tikrai stipriai susimusa.
Atsakyti
QUOTE(mkubu @ 2008 02 06, 12:58)
butu smagu dalyvauti psichoterapineje grupeje. Vaikui 11 menesiu.krenta ant zemes ir dauzo galva atgal,gavom galvos trauma doh.gif ...skauda.tai dabar kai pyksta kerta ir skelia  galva i prieki.stengiuosi nereguoti, bet jis tikrai stipriai susimusa.

nemanau ,kad čia ožiai . Biški per mažas , gal reikėtu pasikonsultuot su gydytoju .
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2008 02 06, 15:06)
nemanau ,kad čia ožiai . Biški per mažas , gal reikėtu pasikonsultuot su gydytoju .

oziukas cia firminis doh.gif tik labai destruktyvus, idomu pries ka toks mazas vaikas taip stipriai kovoja g.gif
Atsakyti