Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

QUOTE(SilRa @ 2007 06 19, 14:30)
kai kažkada bandžiau iš pradžių apvirti - gavosi visiškas š... sulipo, sulūžinėjo ir teko išmesti. Gal tu kepi neuždengusi skardos? aš uždengiu skardą folija, kad nebūtų jokių plyšelių ir labai gerai viskas iškepa. o nudengti reikia prieš pat baigiant kepti, jei nori, kad apskrustų ax.gif


nebuvau uždengus,net nepamaniau kad bus per sausa,gana nemažai užpyliau...reiks kadu vėl pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 06 19, 14:33)
nebuvau uždengus,net nepamaniau kad bus per sausa,gana nemažai užpyliau...reiks kadu vėl pabandyt ax.gif

būtinai uždenk drinks_cheers.gif tada viskas puikiai pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 06 19, 14:37)
būtinai uždenk drinks_cheers.gif tada viskas puikiai pavyks 4u.gif


ok 4u.gif
Atsakyti
šiandien atsišildžiau viščiuką, tai išdalinsiu gabaliukais (šlaunelės, sparneliai ir nugarėlė, krūtinėlė), darysiu vištienos krūtinėlės kepsniukus šį kartą. o gal galit patarti, ką galima pasigaminti iš nugarėlės ir sparniukų? ar iš karto į sriubą juos? g.gif gal geriau į kugelį įkepti? mastau.gif
Atsakyti
Mergaitės, toms kuriom nesigavo lazanja. Nevirkit lakštų iškarto visų. Dedat mėsos padažo sluoksnį, ant jo tiesiat lazanjas tik palaikytas verdančiam vandenyje ir tik tiek, kiek reikia sluoksnui. dedat baltą padažą, sūrį ir vėl sluoksniuojat. Paskutinis sluoksnis yra balto padažo ir jis turi būti užteptas , kad nesimatytų lazanjos. Tik tada nebus sausa lazanja.
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 06 20, 08:30)
šiandien atsišildžiau viščiuką, tai išdalinsiu gabaliukais (šlaunelės, sparneliai ir nugarėlė, krūtinėlė), darysiu vištienos krūtinėlės kepsniukus šį kartą. o gal galit patarti, ką galima pasigaminti iš nugarėlės ir sparniukų? ar iš karto į sriubą juos? g.gif gal geriau į kugelį įkepti? mastau.gif


tai išvirk,bus sriuba,po to dar nuimk likusią mėsą ir pakepink su svogūnais,dar sv.laiškų į pabaigą ir ant bulvių košės užpilk 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Siandien atsisyldziau farsa,darysiu mesos kukulaicius gretineles padaze+makaronai ir kokios nors salotos(dar mastau). g.gif O pvz.as lazanijos lakstus perku tokius garbanotustai juos apie 30min.palaikau siltam bet neperkarstam vadeni su slakeliu aliejaus ir retkarciais prasklaidau,kad nesuliptu-gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
bet kiek skirtingų lazanijos gaminimo būdų bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(bjaurybe @ 2007 06 20, 08:54)
tai išvirk,bus sriuba,po to dar nuimk likusią mėsą ir pakepink su svogūnais,dar sv.laiškų į pabaigą ir ant bulvių košės užpilk 4u.gif

dėkui už patarimą 4u.gif gal ir neblogai sakai g.gif na, žiūrėsiu rytoj, ką netingėsiu gaminti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 20 birželio 2007 - 12:23
kepsiu šiandien lazaniją essen.gif
Atsakyti
aš vakar dariau Vištienos keksiukus (iš Sonatinos receptų) su bulvių košyte su šviežiom daržovių salotom (agurkėlis, ridikai, salotos, svogūnų laiškai ir krapukai, su grietine), niu žinokit super thumbup.gif tongue.gif ir labai greitai pasidaro

p.s. o aš kai lazaniją darau niekada tų lakštų neapverdu, bet viskas super gaunasi ir minkšta išeina, ir nesukrenta niekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2007 06 20, 15:11)
aš vakar dariau Vištienos keksiukus (iš Sonatinos receptų) su bulvių košyte su šviežiom daržovių salotom (agurkėlis, ridikai, salotos, svogūnų laiškai ir krapukai, su grietine), niu žinokit super  thumbup.gif  tongue.gif ir labai greitai pasidaro

p.s. o aš kai lazaniją darau niekada tų lakštų neapverdu, bet viskas super gaunasi ir minkšta išeina, ir nesukrenta niekas  ax.gif

kiek laiko maždaug kepi?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 20, 16:47)
kiek laiko maždaug kepi?


apie 30 min. 200 laips.tempr. ax.gif čia jei kotletukus, o jei lazaniją-tai ir apie 20-25 min., paskui palieku 10 min.dar pastovėti jau išjungus orkaitę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 20 birželio 2007 - 16:20