QUOTE(anileve @ 2007 06 16, 23:17)
Laba, nežinau ar čia antras patiekalas, bet turiu klausimėli. Turiu tokiu induku tešliniu, ir nežinau kuom juos pripildyti? labai laukiu pasiūlymų, dar šį vakarą ko į juos prigrūsčiau tik patarkit apskritai kas ten dedasi? (Gerai būtų iš įprastinių produktų, ką galėčiau rast šaldytuve). Ačiū labai
jei tie indukai kepti - tai gali į juos pridėti mišrainių, bus labai skanu,

va keletas receptėlių, ko gali į juos pridėti:
1. majonezas, kiaušinio trynys, malta rūkyta kalakutiena, poro ar svogūno laiškai
2. lydytas sūrelis, kumpis, citrinos sultys, petražolės
3. pakepintas svogūnas, grybai, grietinė ir miltai ant sviesto, kad būtų tirštas padažas, dešros gabaliukai
4. sūris, citrinos sultys, česnakinė druska, kumpio griežinėliai
5. sūris, šprotai, kiaušiniai, žaluma, majonezas
6. krabų lazdelės, kiaušinis, sūris, pekino salota, paprika, kukurūzai, majonezas
7. kiaušiniai, pievagrybiai, zaluma, sūris, dešra, majonezas
čia tik pasiūlymai, improvizuok
Papildyta:
Egliosha, ačiū
bandysiu gamint pirmadienį, nes į svečius uošviai atvažiuoja, tai žiūriu, kaip čia skaniai ir pigiai prasisukti