Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

[quote=Cobrytė,2007 06 04, 12:24]
aš kažkaip grybų su makaronais nesu ragavusi g.gif kažkaip lyg nelimpa šie du ingredientai? mastau.gif
[/quote]
Dar ir kaip limpa thumbup.gif voveraičių padažą spagečiams dariau,skanu thumbup.gif
[/quote]

As irgi anksčiau galvojau,kad tai kartu netinkantys ingredientai,bet kai paragavau dabar visada darau tik su grybais.
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 06 16, 19:52)
siandien sode kepem ir skanavom megziotoju deshreles ir saslykus, rytoj pietums valgysim vistiena saldziarugshciame padaze su ryziais  thumbup.gif

na man cia nera taupancios mamos valgiarastis blush2.gif bent jau pagal mano islaidas maistui. as siandien dariau mesos kukulaicius su grietines-sviesto padazu. dziuveseliu, margarino, labai senai pirkus buvau, bulves ir grietine is kaimo. marinuotu burokeliu indelis kainavo lita, tai uz pietus ir vakariene dviems isejo keturi litai(pirkau malta mesa)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 16 birželio 2007 - 20:39
QUOTE(egliosha @ 2007 06 16, 21:37)
as siandien dariau mesos kukulaicius su grietines-sviesto padazu.

gal gali pasidalinti, kaip gaminti mėsos kukuliukus, kuriuos būtų galima virti (sriuboj, pavyzdžiui) ir nebijoti, kad jie subyrės ir teks valgyti mėsos košę? g.gif labai mėgstu mėsos kukulius, bet dar nė karto negaminau ax.gif o norėčiau essen.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 06 16, 22:52)
gal gali pasidalinti, kaip gaminti mėsos kukuliukus, kuriuos būtų galima virti (sriuboj, pavyzdžiui) ir nebijoti, kad jie subyrės ir teks valgyti mėsos košę? g.gif labai mėgstu mėsos kukulius, bet dar nė karto negaminau ax.gif o norėčiau essen.gif

as tai juos kepiau zinok ir tai pirma karta gyvenime biggrin.gif sitie labai paprasti, bet skanus ir tikrai trumpai gaminasi.
400gramu farso reikia
puses stiklines vandens
4 saukstu maltu dziuveseliu
svoguno
pipiru, druskos
kiausinio
dziuveselius sumaisyti su vandeniu, itarkuoti svoguna(galima ir pjaustyti), berti priekonius ir trumpam palikti kol isbrinks, tada versti farsa, imusti kiausini ir ismaisyti. dregnom rankom padaryti kukuliukus ir kepti. apkeptus kukuliukus dejau i puoda, keptuvej istirpdziau pora sauksti margarino ir pora grietine, pyliau ant kukuliu ir troskinau apie 10 minuciu, dar krapiuku uzberiau del kvapo biggrin.gif labai skanu su marinuotais burokeliais.
o jei nori i sriuba det tai gal galima mest g.gif paieskok temos sriubu skyrely, ten buvo sriubos su frikadelem tema kiek pamenu
Papildyta:
va cia pabandyk ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Laba, nežinau ar čia antras patiekalas, bet turiu klausimėli. Turiu tokiu induku tešliniu, ir nežinau kuom juos pripildyti? labai laukiu pasiūlymų, dar šį vakarą ko į juos prigrūsčiau tik patarkit apskritai kas ten dedasi? (Gerai būtų iš įprastinių produktų, ką galėčiau rast šaldytuve). Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2007 06 16, 23:17)
Laba, nežinau ar čia antras patiekalas, bet turiu klausimėli. Turiu tokiu induku tešliniu, ir nežinau kuom juos pripildyti? labai laukiu pasiūlymų, dar šį vakarą ko į juos prigrūsčiau tik patarkit apskritai kas ten dedasi? (Gerai būtų iš įprastinių produktų, ką galėčiau rast šaldytuve). Ačiū labai 4u.gif

jei tie indukai kepti - tai gali į juos pridėti mišrainių, bus labai skanu, thumbup.gif va keletas receptėlių, ko gali į juos pridėti:
1. majonezas, kiaušinio trynys, malta rūkyta kalakutiena, poro ar svogūno laiškai
2. lydytas sūrelis, kumpis, citrinos sultys, petražolės
3. pakepintas svogūnas, grybai, grietinė ir miltai ant sviesto, kad būtų tirštas padažas, dešros gabaliukai
4. sūris, citrinos sultys, česnakinė druska, kumpio griežinėliai
5. sūris, šprotai, kiaušiniai, žaluma, majonezas
6. krabų lazdelės, kiaušinis, sūris, pekino salota, paprika, kukurūzai, majonezas
7. kiaušiniai, pievagrybiai, zaluma, sūris, dešra, majonezas

čia tik pasiūlymai, improvizuok mirksiukas.gif
Papildyta:
Egliosha, ačiū 4u.gif bigsmile.gif
bandysiu gamint pirmadienį, nes į svečius uošviai atvažiuoja, tai žiūriu, kaip čia skaniai ir pigiai prasisukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 16 birželio 2007 - 22:35
SilRa ačiuliukas thumbup.gif bandysiu savo MB visą dieną alkaną užkišti šitais krepšeliais...
lekiu suktis iš padėties. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2007 06 16, 23:41)
SilRa ačiuliukas  thumbup.gif  bandysiu savo MB visą dieną alkaną užkišti šitais krepšeliais... 
lekiu suktis iš padėties.  ax.gif

kad tik padėtų mirksiukas.gif čia skanu, turėtų TB patikti, mūsų namuose dabar per įvairias šventes tokie krepšeliai arba tokiais užtepalais užtepta kepinta duona eina į trasą ant švediško stalo thumbup.gif visiem labai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
O aš pirmą kartą su jais kažką pridariau. net neragavau, nes bijau kad pajėgsiu suvalgyti vos vieną, o noriu MB palaikyti kompanijąsmile.gif kadangi aš LABAI retai gaminu, tikiuosi ten bus valgoma;)

labanaktukas:)
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2007 06 17, 00:17)
O aš pirmą kartą  su jais kažką pridariau. net neragavau, nes bijau kad pajėgsiu suvalgyti vos vieną, o noriu MB palaikyti kompanijąsmile.gif kadangi aš LABAI retai gaminu, tikiuosi ten bus valgoma;)

labanaktukas:)

bus bus valgoma mirksiukas.gif skanaus essen.gif
Atsakyti
Oi kaip suviliojo raugintu kopustu troskinys, net pilvas sugurgejo hihihi.gif Turbut gaminsiu essen.gif
Atsakyti
vakar vakarienei kepiau pyragą iš šaldytos tešlos ir obuolių košės smile.gif suvaldėm pusę dar pusė liko šiandienai thumbup.gif
Atsakyti