Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

kepiau bulves grietineles padaze, toks idomus, truputi neiprastas patiekalas, bet net vyras klause kokie ingridientai ir valge valge valge essen.gif: laugh.gif tai vadinas gerai good.gif
Atsakyti
Aš tai vakar gaminau širdučių guliašą.Smulkiai supjausčiau širdutes,išviriau,įpyliau apie tris šaukštus sojų padažo su grubais,morkų tarkuotų,po to grietinės.Prie guliašo išviriau ryžių.O salotas,tai sugalvojau iš to ką radau;kopūsto,pomidoro,vieną skiltelę česnako,aliejaus,o be baziliko salotose neapsienu.Visai nebrangiai,sotu,ir skanu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 05, 23:01)
kepiau bulves grietineles padaze, toks idomus, truputi neiprastas patiekalas, bet net vyras klause kokie ingridientai ir valge valge valge essen.gif: laugh.gif tai vadinas gerai good.gif



prašom smulkiau...
šiandien kepsiu sūrį tešloje,nes toks sprangus,kad neįmanoma valgyti,bet iškeptas bus kaip tik....
tešlą darau kaip krabų lazdelėm,su alum arba mielėm,pakildinu truputį,tada pjaustau sūrį skiltelėm ir apvoliojus kepu.Skonis kiekvienam pagal norą,jei su cukrum bus tešla,tai bus skanu valgyti kaip blynai su uogiene,nors man labai patinka su aštriais prieskoniais,tada tokie pikantiški gaunasi,skanu ir šaltus į darbą įsidėti ax.gif
Atsakyti
Šiandien gaminsiu kiaulienos šonkauliukus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 06 06, 08:44)
šiandien kepsiu sūrį tešloje,nes toks sprangus,kad neįmanoma valgyti,bet iškeptas bus kaip tik....



O suri balta (lietuviska) ar olandiska naudoji?
Atsakyti
QUOTE(cibulka @ 2007 06 06, 07:21)
Aš tai vakar gaminau širdučių guliašą.


Idėja drinks_cheers.gif buvau pamiršusi, kaip skanu ir nebrangu, nes su MB ėdrumu tuoj bankrutuosim wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 06 06, 09:22)
O suri balta (lietuviska) ar olandiska naudoji?


varškės,bet skanu ir su olandišku,tik reikia tada valgyt karštus,tai sūris būna labai skanus pasileidęs toks blush2.gif
Atsakyti
vakar kepiau menkes file berods, ir garnyrui viriau ryzius, kuriuos paskui pakepinau su saldytom sparaginem pupelem ir idejau du saukstus garstyciu su grudeliais bei siek tiek pabarsciau dziugo suriu.. niam niam..
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 06 06, 07:44)
prašom smulkiau...
šiandien kepsiu sūrį tešloje,nes toks sprangus,kad neįmanoma valgyti,bet iškeptas bus kaip tik....

nepamenu kas cia visai neseniai buvo ji paviesines: vnzo imam bulves lupam, pjaustom kaip kepimui, tada ten papjaustyt cesnako, tarkuoti surio ir grietineles - as ta indeli mazuti ir supyliau, dar ejau bulviu prieskoniu ir kepti orkaitej, giliasniam dubeny ar inde (kad biski padaze butu), pries kepima sumaisius viska reiketu biski palaikyt, kepti kol apskrus bulves (as kepiau 1 val uzdengus ir 15 min atidengus, kita karta atidengus kepsiu 0.5 val. - apskrudusios nerealiai skanios)
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 06, 12:30)
nepamenu kas cia visai neseniai buvo ji paviesines: vnzo imam bulves lupam, pjaustom kaip kepimui, tada ten papjaustyt cesnako, tarkuoti surio ir grietineles - as ta indeli mazuti ir supyliau, dar ejau bulviu prieskoniu ir kepti orkaitej, giliasniam dubeny ar inde (kad biski padaze butu), pries kepima sumaisius viska reiketu biski palaikyt, kepti kol apskrus bulves (as kepiau 1 val uzdengus ir 15 min atidengus, kita karta atidengus kepsiu 0.5 val. - apskrudusios nerealiai skanios)



kažkada esu darius su silke,tai skonis schmoll.gif ..bet manau pabandysiu dar kartą,tik kokios dešrytės įpjaustysiu...per tokius karščius,tai bus greitas patieklas,visai nesinori prie keptuvės kotletų stovėt doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Darysiu kepeneliu guliasa su makaronais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dariau tokią giogel mogel - pakepiau smulkiai supjaustytą bulvę, morką, svogūną, pievagrybių, dešrelių. Ant visko įmušiau pora kiaušinių, apkepiau ir apibarsčiau fermentiniu sūriu. Patiekiau su pekino salotomis - visai skaniai gavosi wink.gif
Atsakyti