Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

QUOTE(SilRa @ 2007 06 04, 10:05)
na, pievagrybiai tai taip smile.gif , bet paprasti sūdyti lietuviški grybukai? g.gif

aš vietinius grybus tik ir naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 06 04, 12:24)
Dar ir kaip limpa thumbup.gif voveraičių padažą spagečiams dariau,skanu thumbup.gif

QUOTE(Limcamca @ 2007 06 04, 12:39)
aš vietinius grybus tik ir naudoju  thumbup.gif

geras bigsmile.gif reiks kada pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 06 04, 12:02)
gal gali papasakot kaip ruosi mesos pyragelius?

aš Sonatinos receptuose radau kažką panašaus,tik mano nelabai atitinka orginalą schmoll.gif ...tešla virtų bulvių kaip žemaičiams,tik daugiau miltų,tiek kad kočioti būtų galima,tada darai apskritimus ir dedi faršo,o formuoti gali ir gėlytes ir dar kitoką formą daryt,bet svarbiausiai ,kad viska greitai vyksta...kepu orkaitėje mirksiukas.gif
Atsakyti
:a smile.gif ax.gif Sestadieni buvo cool.gif gimtadienis,tai sventem gamtoj-saslykai,slauneles,misraines,tortas... drinks_cheers.gif Vakar damusinejom,kas liko po baliaus. smile.gif Siandien ryziu-darzoviu sriubyte. rolleyes.gif x:
Atsakyti
šiandien kepsiu žuvies kotletus ir darysiu žalias salotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 06 04, 13:15)
aš Sonatinos receptuose radau kažką panašaus,tik mano nelabai atitinka orginalą schmoll.gif ...tešla virtų bulvių kaip žemaičiams,tik daugiau miltų,tiek kad kočioti būtų galima,tada darai apskritimus ir dedi faršo,o formuoti gali ir gėlytes ir dar kitoką formą daryt,bet svarbiausiai ,kad viska greitai vyksta...kepu orkaitėje mirksiukas.gif

nu tikrai turetu but skanu,tik darbelio biski yra
Atsakyti
Balandeliai ..salotos
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 06 04, 15:00)
nu tikrai turetu but skanu,tik darbelio biski yra

kol pasiruoši viską ,tai taip...po to jau einasi kaip iš pypkės thumbup.gif ,darbo tai kaip prie žemaičių blynų....
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 06 04, 16:26)
kol pasiruoši viską ,tai taip...po to jau einasi kaip iš pypkės thumbup.gif ,darbo tai kaip prie žemaičių blynų....

tiesiog reikia ipratimo
Atsakyti
šiandien darysiu šaltibarščius,o antro net nežinau,nieko iš kameros neišėmiau....dar likę keturi lietiniai nuo sekmadienio,gal vyrui bus lietiniai,o mums su vaikais užteks šaltibarščių,kas norės dešrelių yra kameroje ax.gif
Atsakyti
Vakar tai gaminau ryžius su keptų dešrelių griežinėliais pietums, o vakarienei sriubą daržovių. Žiūriu, kad jos dar ir šandienos pietums užteks, bet reikia ir kažkokį antrą patiekalą pagaminti...noriu kažko iš foršo, bet nesugalvoju ko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 05 birželio 2007 - 08:52
pasildziau vakar troskini, o siandien kepsiu zuvi.. tik da nezinau kaip
Atsakyti