Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

kas per troškinys ax.gif
Atsakyti
ax.gif Siandien kepsiu krabu lazdeles ir zuvies file gabaliukus alaus tesloje.Gainsiu svieziu darzoviu salotas ir padaziuka is majonezo,ketcupo ir cesnako. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien sriubytę išviriau blush2.gif vyras tai tiesiog alpsta thumbup.gif
Sriubytė: bulvė, kopūstas, morka, pievagrybiai, cukinija ir žirneliai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 06 05, 11:21)
kas per troškinys  ax.gif

bulbos, jautiena kaiuliena pakepinta gabaliukais, konservuotos pupeles, pomidoru indelis savose sultyse ir prieskoniai, niam niam..... mes su vyru dievinam si patiekala.....
Atsakyti
ir čia viskas orkaitėj ar ant keptuvės?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 06 05, 14:08)

mane irgi domina ax.gif vyrui vakarienei bus kotletai ir bulves(viskas is kaimo),o man kokia nors kose,gal 4 grudu arba avizine g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 06 05, 14:08)

mesyte su prieskoniai pakepam keptuveje apie 15 minuciu. tada suverciam i dideli katila, uzpilam tuos pomidorus ir pupeles. tada ant mazos ugnies viskas turi kaitintis apie 1 valanda, o pries pabaiga uzmesti smulkiai pjaustytas bulbas ir dar patroskinti apie 20 minuciu.
psio, skaunaus thumbup.gif
Atsakyti
niekada nieko nedariau iš pomidorų savuose sultyse. ar ten su odelėm?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 06 05, 15:00)
niekada nieko nedariau iš pomidorų savuose sultyse. ar ten su odelėm?

buna ivairiu, bet man skauniausi kur yra maximiniai slovikeliuose su odelem....
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 06 05, 14:52)
mesyte su prieskoniai pakepam keptuveje apie 15 minuciu. tada suverciam i dideli katila, uzpilam tuos pomidorus ir pupeles. tada ant mazos ugnies viskas turi kaitintis apie 1 valanda, o pries pabaiga uzmesti smulkiai pjaustytas bulbas ir dar patroskinti apie 20 minuciu.
psio, skaunaus thumbup.gif

o pupeles nesvarbu baltos ar raudonos?
Atsakyti
geriau raudonos pomidoru padaze kur buna, kainuoja indelis apie 1.65lt. mazdaug...
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 06 05, 15:39)
geriau raudonos pomidoru padaze kur buna, kainuoja indelis apie 1.65lt. mazdaug...

dekavoju 4u.gif
Atsakyti