QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 11 17, 16:59)

Man labai aktuali tema, maniskis dabar pas ja anglu mokosi, antrokas. Na nagu ji nesilakuoja ir kavos negeria, bet daugiau tai nieko gero tikrai nedaro

Jei jau vaikas pats namo parejes sako , mama as jau noreciau anglu ka nors ismokti o ne vien raides rasyti, tai jau joooo

Sasiuvini perziurejau, tai is tikruju jokios veiklos, vien raides, zodziia ir t.t. Kai paklausi ka mokinasi tai kiekviena pamoka kartojasi ka dare per praeita, tai yra lapkricio pabaigoje vis dar Hello, My name is... ir t.t. Tuo tarpu kita anglu mokytoja jau mokina vaikus visai kitu dalyku. Kai pas pavaduotoja veja pakeliau nuejus, tai dabar jau duoda papildomai jam uzduociu, bet ir tai, tos papildomos uzduotys kokia is ju nauda, jei jis vienas jas daro, o visi kiti tuo tarpu nurasineja raides nuo knygu.
Mano vaikas irgi antrokas, irgi lygiai tą patį pasakoja grįžęs, na paklausinėju kokių žodžių aš jo, tai kai pasako, net nesuprantu ką. Tenka ir tarimo mokyt pačiai. Na kol kas su pačia mokytoja nėjau šnekėt, vaikui pati mokytoja patinka. Ir dar neapsisprendžiau - verta eit šnekėt su mokytoja ar ne. Nors kartais kai pagalvoju, tai jei apie mano darbą tokie atsiliepimai būtų, tai greit iš darbo lėkčiau
Boni, aš irgi kai kurių dalykų ir nemokoma išmokau, tas didelis noras kažką išmokti tikrai daug duoda. Bet čia kalba apie tuos, kurie gal šiek tiek to noro stokoja, nereik kad jau šnekėt angliškai vaikas mokėtų, bet kad žodį ir taisyklingą jo tarimą žinotų, arba prieš besimokydamas kokį sakinį mintinai jo reikšmę žinotų, tai tikrai pageidaučiau. Nes negavusiam gerų pagrindų tas noras išmokti gali ir visai neateit

Neturiu tikrai asmeniškai nieko prieš tą mokytoją, tik gal žinot ar ji bent anglų kalbą baigus? Ir pedagoginį išsilavinimą turi?