Įkraunama...
Įkraunama...

"Paparčio" pradinė mokykla

Laba diena,
Gal galite patikslint savo pasisakyma, kurios tos trys klasės? Aš ir norėčiau prisidėti wink.gif prie tos minios jog kokia baisi ta Kersyte.

QUOTE(Linuska Z. @ 2010 09 20, 15:22)
Na tai nebus lengva, jei buciau viena ar keli teveliai, bet yra trys klases, o tai jau nemazai. Ant Kersienes stalo guli kruva skundu del Kersytes, keista, kad niekas nieko toliau nedaro, bet toleruot nagu lakavima, bandeliu valgyma ir nieko neveikima per pamokas, na man gaila mano vaiko laiko. Ar nekeista, kad praeita savaite jie rase pirma zodziu diktanta, nors mokosi jau antrus metus? As ji priverciu mokytis, nors mokytoja vis sako, kad pasakys, kada reikia zodzius ismokt, bet pagrinde tik nurasyt. Nei tarimu paaiskinimo, nei gramatikos. Kaip pasiziurim kito pogrupio sasiuvinius, tai net miela, o musu per pernai metus 5 psl teparase. Tik piesia ir piesia, arba spalvina... schmoll.gif

Atsakyti
Iš jūsų pasisakymų iškyla du klausimai: pirmas - pas kurią mokytoją buvot pasikalbėti dėl mokymo metodų anglų kalbos pamokose? jei anglų k. moko ne klasės auklėtoja! Antras - ar po pokalbio su pavaduotoja įvyko koks nors pokytis ar visiškai jokio? Gal šioje problemoje anglų k. mokytoja nėra tokia "bloga" kaip kad kas čia apie ją šneka?!, o problema slypi, kažkur kitur, ir skundai ir tėvų parašai galbūt čia ne prie ko, o informacijos perdavimas - kas priklausytų klasės auklėtojai, kurią jūs įgaliojote kad perduotų pačiai mokytojai per klasės auklėtoją? g.gif
Gal tuomet ne Keršyte čia bloga, o dar kartelį reikėtų pasitikslinti su klasės auklėtoja ar perdavė informaciją tai ko jūs prašėte jos tai pačiai anglų kalbos mokytojai.
Nes jeigu, kaip jūs teigiate buvot nuėjusi pas klasės mokytoją, jokių pokyčių po Jūsų nuėjimo nebuvo, vėliau dar po kelių dienų nuėjote pas pavaduotoją, pavaduotoja Jus išklausiusi nesiėmė jokių priemonių, tai gal tokiu atveju taip sutinku su Jūsų mintimi, kad reikia rinkti parašus! ir imtis tokių drąstiškų priemonių?
O rašyti kažką ir tikėti tik dviejų ar kelių mamų pasakojimais šiame forume, nepasikalbėjus ramiai su pačia akis į akį anglų k. mokytoja dėl ko taip, o ne kitaip yra pamokose, galbūt mokytoja irgi turi savų argumentų, gal be jūsų vaiko dar yra besimokančiųjų ir galbūt ji mielai priims pasiūlymus ir atsižvelgs į jūsų prašymą dirbti su jūsų vaiku taip kaip norėtumėte jūs ir visai nereikės tų parašų rinkimų? ir ta pati problema 100 kartų geriau ir smagiau išsispręs nei pradėti pyktis pasimokius tik 3 mėnesius.
Po tokio antplūdžio nežinau ar jūs asmeniškai jaustumėtės gerai? Jeigu jus pačią užpultų banga nepatenkintųjų, nors tiesiogiai su anglų k. mokytoja nebuvo susisiekta nei karto. Gal tuomet ir ta pati Kersiene ir kokia bebutu anglu k. mokytojos pavarde cia nekeicia nieko?! [/B]
Gal viskas slypi ne mokytojos metoduose, jeigu vaikas patenkintas pamokoje ir jam patinka dirbti su ta mokytoja, gal čia klasės auklėtojo informacijos perdavimas mokytojai ..."stringa" kai jūs nuėjusi perdavėte informaciją jog persakytų anglų k. mokytojai, o klasės auklėtoja jos neperdavusi manykim "pamiršo", aišku tokiu atveju Jum pradeda imti pyktis! ir Jūs nusprendžiat blogai moko kad ir ta pati Keršytė, tačiau sekantį kartą nueinate pas pavaduotoją ir įvyksta pokytis. Gal tada ne anglų k. mokytoją reikia keisti, klasės auklėtoją??? g.gif


QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 11 19, 09:07)
Butent ta as ir norejau pasakyti, kad uz nugaros niekas nieko nesprendzia. Buvo kalbeta ir su klases aukletoja, su pavaduotoja ir kaip supratau ji perdave mokytojai nes ji dabar duoda papildomu uzduociu sunui. Asmeniskai pries mokytoja as nieko neturiu, tik noriu kad mokymo budai butu normalus. Pati ji namie mokinau anglu kalba dar pries jam pradedant mokykla ir tikrai galiu pasakyti ar jis ka moka ar ne. Taip, galbut mokytoja prisiderina prie kitu vaiku ir duoda tai kas aktuali visiems, todel ir iskeliau ta problema kad noriu jog mokytu ji labiau ir stipriau. Jei vaikas parejes namo sako mama man nuobodu nes vien tik raides reikia rasyti, as paprasciausia bijau kad jis praras susidomejima anlgu kalba koki turi dabar.

Beje jam paciam netgi patinka ta mokytoja, todel pabreziu kad tikrai neturiu nieko asmeniskai pries ja, tik kiek zinau ji dar yra labai jauna ir galbut nepatyrusi. Todel manau jei mano problema neissispres ir matysiu kad nepasistumejo i prieki net po pokalbio, tuomet manau turime teise paprasciausiai pakeisti anglu kalbos mokytoja. Nematau sitame reikale nieko blogo ir baisaus.

Beje galbut jus mane ne taip supratote kai rasiau jog sedziu prie pamoku  doh.gif  as su juo kartu ju neruosiu, as tikrinu ka jis padare namie, ir ka daro mokykloje. Tokiu budu matau na kiek jis padare klaidu, kas jam yra sunku, o kas lengva. Tai yra ne tas pats kas ruosti kartu pamokas, bet susidarai vaizda apie veikla mokykloje. Ir kai po 2men mokslu as anglu kalbos sasiuvinyje radau 10 psl prirasyta vien raidziu (lietuvisku beje), man tas nepatiko. Ir as stengsiuosi ta pakeisti.

Atsakyti
Po tokio teiginio, kad ir vienos mamos aš asmeniškai mokytojos vietoje išeičiau iš darbo! Nepykit bet tikrai nepilčiau viso purvo tik vienai mokytojai. Kaip žinia informaciją pasipiktinę tėvai perduoda klasės auklėtojai, ji neįvykdo klasės auklėtinių tėvų prašymo, perduoti informaciją tiesioginiam gavėjui, tai gal tada ne tai mokytojai adresuojami šie žodžiai -
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 11 17, 15:59 [cool.gif
Labai prasau visu mamyciu kam dar tai aktualu surinkti parasus, ir as tikrai prisidesiu.[/B]


QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 11 17, 15:59
[cool.gif
Labai prasau visu mamyciu kam dar tai aktualu surinkti parasus, ir as tikrai prisidesiu.[/B]
Gal galit kas nors i AZ parasyti savo nr ar kazka kur reiketu ta parasiuka padeti.  4u.gif

Atsakyti
blink.gif blink.gif arba as kazka ne taip rasau arba jus ne taip skaitot. Juk rasiau kad pakalbejus su pavaduotoja, anglu kalbos mokytoja duoda mano sunui atskirai spresti ivairiu uzduociu. Ir dar rasiau kad jei viskas susitvarkys po to pokalbio, vadinasi labai gerai. Bet jei ne, ir nematysiu rimtesniu pokyciu, tik tada pakeisim anglu kalbos mokytoja. Ir jokiu purvu as ant mokytojos nepyliau, as tik pasisakiau apie pacias pamokas ir mokymo metodus. o tai yra du skirtingi dalykai. Dar karta kartoju pries mokytoja nieko tikrai neturiu.

O klases aukletojos as tikrai neprasiau nieko perduoti, nes ji cia ne prie ko. Tik paklausiau kur kreiptis del anglu kalbos mokytojos.
Papildyta:
QUOTE(Ronjaaa @ 2010 11 19, 14:55)
Laba diena,
Gal galite patikslint savo pasisakyma, kurios tos trys klasės? Aš ir norėčiau prisidėti wink.gif prie tos minios jog kokia baisi ta Kersyte.



Atsiprasau ar as praleidau, ar cia tikrai buvo kazkur parasyta kad Kersyte yra baisi mokytoja? g.gif Matyt busiu nepastebejus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukasz: 19 lapkričio 2010 - 14:59
Viskas tvarkoj. Manau mes nenorime suprasti viena kitos - galbūt?!
Jums buvo arba dar ir yra iškilusi sūnaus mokymo problema. Kaip pati teigiate, kalbėjotės su dviem pedagogais.
Pirmą kartą paklausėte klasės auklėtojos patarimo ką daryti dėl anglų kalbos, tuo tarpu klasės auklėtoja taip išeina, kad jokios informacijos, KAD JŪS BUVOTE ATĖJUSI IR KREIPĖTĖS SU IŠKILUSIA PROBLEMA TAI PAČIAI ANGLŲ K. MOKYTOJAI NEPERDAVĖ!!! Tuo pat metu nebuvo jokių pokyčių iš anglų kalbos mokytojos pusės. Jūs žinoma pasipiktinote!!!
Nes greičiausiai klasės auklėtoja patarė, eiti pasikalbėti pas direktorę arba pas pavaduotoją, o ne pas pačią mokytoją kokia ji bebūtų!!!! .
Antrą kartą Jums pačiai vėl teko gaišti laiką ir eiti pasikalbėti su pavaduotoja ugdymui. Pokyčiai po pokalbio su pavaduotoja įvyko - kaip suprantu iš jūsų pasakojimo, Jūsų sūnus jau gauna užduočių.
Tuomet kur yra problema??? Gal anglų k. mokytoją pirmiausia geriau yra informuoti pačią, ir jai pasiūlyti jums geriau žinomų dalykų, ko jūsų sūnui jūsų manymu reikia ir jūs pati išspręsite šią problemą dviese, o ne per trečiuosius asmenis?
Iš jūsų pasakojimo nepykit nesuprantu ar jūs pati asmeniškai buvote pas anglų kalbos mokytoją kalbėtis anksčiau ar ne?
Nes jeigu mokytoja žino tam tikrus dalykus, tik iš pavaduotojos ir kaip jūs teigiatepokyčiai įvyko, TAI IŠVADA galima daryti tokią - mokytoja STENGIASI GIRDĖTI TĖVŲ prašymus-pageidavimus ir stengiasi ATSIŽVELGTI. Tuomet gal NEREIKIA jums pačiai parašų rinkimo su kitais tėvais??? Nes jeigu ir jūs ir dar kažkas renka parašus, nors tai liečia tik jūsų vaiką prieš mokytoją, kai pačios mokytojos nematėte ir su pačia anglų kalbos mokytoja nesikalbėjote akis į akį apie problemą tik Jums aktualią, tai tikrai nemanau kad vien anglų kalbos mokytoja čia kažkuom dėta.


QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 11 19, 15:03)
blink.gif  blink.gif  arba as kazka ne taip rasau arba jus ne taip skaitot. Juk rasiau kad pakalbejus su pavaduotoja, anglu kalbos mokytoja duoda mano sunui atskirai spresti ivairiu uzduociu. Ir dar rasiau kad jei viskas susitvarkys po to pokalbio, vadinasi labai gerai. Bet jei ne, ir nematysiu rimtesniu pokyciu, tik tada pakeisim anglu kalbos mokytoja. Ir jokiu purvu as ant mokytojos nepyliau, as tik pasisakiau apie pacias pamokas ir mokymo metodus. o tai yra du skirtingi dalykai. Dar karta kartoju pries mokytoja nieko tikrai neturiu.

O klases aukletojos as tikrai neprasiau nieko perduoti, nes ji cia ne prie ko. Tik paklausiau kur kreiptis del anglu kalbos mokytojos.
Papildyta:
Atsiprasau ar as praleidau, ar cia tikrai buvo kazkur parasyta kad Kersyte yra baisi mokytoja?  g.gif  Matyt busiu nepastebejus.  g.gif

Atsakyti
Su anglu kalbos mokytoja buvo kalbeta telefonu ir manau situacija turetu issispresti, nes pasakiau ko noreciau ir ji pilnai sutiko. Todel ir rasiau kad jei viskas susinormalizuos, jokiu parasu rinkti nereikes ir mokytojos keisti taip pat nereikes. Kol kas as uz nugaros nieko nesprendziu ir parasu nerenku , tik buvau pasisakiusi nuomone, kad jei nieks nepasikeis tuomet keisim mokytoja. smile.gif

Turiu kita klausima. Galbut dar kam nors jis taip pat aktualus 4u.gif Mano sunus buna mokykloje iki 17val, t.y. prailgintoje grupeje. 2 kartus per savaite eina valgyti su visa klase pietu 10 ryte, t.y. kartu su mokytoja, nes po pamoku eina i baseina. Valgykla yra uzsirasiusi kad jis 2 kartus turi ateiti 10val. O visas likusias dienas eina 1val su prailgintos mokytoja. Problema tame: zinot kai vaikas, jis dar tikrai kartais buna issiblaskes, uzsiszaidzia ir uzsimirsta, ir kartais pamirsta nueina pavalgyti 10val. Tuo tarpu mokytoja nei zodzio, neprimena vaikui ir nenuveda jo i valgykla. Kita problema yra ta, kad prisimines ir nuejes pavalgyti 1val, valgykloje jam valgyti jau neduoda, nes sako kad TAU JAU NEPRIKLAUSO!!!!! blink.gif 25L yra sumoketi uz maitinima uz visa savaite. Zodziu resume tokia, kad kelinta karta vaikas gryzta 5val namo nieko nevalges, nes pamirso nueiti savo laiku, o veliau negavo nes jam neva jau nepriklauso.

Ar tikrai normalu kad valgykloje visiskai nesirupina tais vaikais, juk jis buna ten iki 17val, ir visa diena nevalges. Zinoma as jam idedu sumustiniu ar sausainiu bet tai ne tas pats kas pilni pietus. Na taip, jis pats kaltas kad pamirso, bet kita vertus juk jie dar tik pradinukai. blink.gif Nejaugi mokytoja neturetu susirinkti visu tu savo anciuku ir nuvesti ju i valgykla? Kai paskambinau mokytojai ir pasakiau kas atsitiko, tai ji mazdaug atsake, kad jis pats kaltas, nes pamirso. Taip pamirso, bet juk klases aukletoja tai tu!!! doh.gif

Ar cia siais laikais taip turi buti, ar as cia kazko nesuprantu. g.gif
Atsakyti
O vat dėl valgyklos ir pradinukų maitinimo šią problemą jau turėtų spręsti patys tėvai. Nes nuo 2008 m. mokyklų valgyklose dirba valgyklų darbuotojos (virėjos ir pan.) tačiau už jų darbą nėra atsakingi mokyklų vadovai, kaip kad būdavo anksčiau. Paprasčiau kalbant mokyklų valgyklas nuomoja UAB su savininku (direktoriumi) ir virėjos tik mokykloje atlieka savo funkcijas - gamina maistą, o jie dirba kaip jiem yra patogiau. Pradinukų maitinimas niekam išskyrus mokyklos darbuotojams arba administraciją nėra toks svarbus. Man yra tekę pačiais pirmais metais susidurti su vaiko pavalgymu, tai labai maloniai patarpininkavo ir pati anglų k. mokytoja (ji kaip buvusi sportininkė, net priminė mano vaikui kad nepamirštų nueiti pavalgyt nors kažką, nes nepaplauks) wink.gif
Tačiau žinant, kad tai labai aktuali tema ne tik Jum, ir norint spręsti maitinimo klausimą, mes turėtume kreiptis į mokyklos raštinę ar pas pavaduotoją ir prašyti valgyklos vadovo kontaktų ir išsakyti neramumus jam, nes 25Lt už visą savaitę tai valgykla šiuos pinigus įskaičiuoja į tą sumą - kai vaikas mokykloje valgo su klase 10 val. (nes dienos pietūs mokykloje kainuoja 5 Lt), o po pamokų, kai jūsų vaikas būna su pailgintos grupės auklėtoja, šią problemą jau turėtumėte spręsti su grupės auklėtoja, ji irgi kiek teko pasiaiškinti nepriklauso mokyklai (nėra mokyklos darbuotojas) ir dirba, kaip nuomininkas... Toks mano patarimas būtų jum, sprendžiant problemą aktualią su vaiko pavalgymu.


QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 11 20, 10:46)
Su anglu kalbos mokytoja buvo kalbeta telefonu ir manau situacija turetu issispresti, nes pasakiau ko noreciau ir ji pilnai sutiko. Todel ir rasiau kad jei viskas susinormalizuos, jokiu parasu rinkti nereikes ir mokytojos keisti taip pat nereikes. Kol kas as uz nugaros nieko nesprendziu ir parasu nerenku , tik buvau pasisakiusi nuomone, kad jei nieks nepasikeis tuomet keisim mokytoja.  smile.gif

Turiu kita klausima. Galbut dar kam nors jis taip pat aktualus  4u.gif  Mano sunus buna mokykloje iki 17val, t.y. prailgintoje grupeje. 2 kartus per savaite eina valgyti su visa klase pietu 10 ryte, t.y. kartu su mokytoja, nes po pamoku eina i baseina. Valgykla yra uzsirasiusi kad jis 2 kartus turi ateiti 10val. O visas likusias dienas eina 1val su prailgintos mokytoja. Problema tame: zinot kai vaikas, jis dar tikrai kartais buna issiblaskes, uzsiszaidzia ir uzsimirsta, ir kartais pamirsta nueina pavalgyti 10val. Tuo tarpu mokytoja nei zodzio, neprimena vaikui ir nenuveda jo i valgykla. Kita problema yra ta, kad prisimines ir nuejes pavalgyti 1val, valgykloje jam valgyti jau neduoda, nes sako kad TAU JAU NEPRIKLAUSO!!!!!  blink.gif  25L yra sumoketi uz maitinima uz visa savaite. Zodziu resume tokia, kad kelinta karta vaikas gryzta 5val namo nieko nevalges, nes pamirso nueiti savo laiku, o veliau negavo nes jam neva jau nepriklauso.

Ar tikrai normalu kad valgykloje visiskai nesirupina tais vaikais, juk jis buna ten iki 17val, ir visa diena nevalges. Zinoma as jam idedu sumustiniu ar sausainiu bet tai ne tas pats kas pilni pietus. Na taip, jis pats kaltas kad pamirso, bet kita vertus juk jie dar tik pradinukai.  blink.gif  Nejaugi mokytoja neturetu susirinkti visu tu savo anciuku ir nuvesti ju i valgykla? Kai paskambinau mokytojai ir pasakiau kas atsitiko, tai ji mazdaug atsake, kad jis pats kaltas, nes pamirso. Taip pamirso, bet juk klases aukletoja tai tu!!!  doh.gif 

Ar cia siais laikais taip turi buti, ar as cia kazko nesuprantu.  g.gif

Atsakyti
Sveiki forumo dalyviai, nustebau paskaicius tokius atsiliepimus apie sia mokykla. Sia mokykla esu patenkinta tiek as, tiek mano pazįstami. Rinkomės mokykla, remdamiesi draugu rekomendacijomis ir esame visiskai patenkinti esama tvarka, mokytoju darbu, vaiku ugdymu, popamokine veikla( bureliais)...Sitos neigiamos rasliavos yra ne noras realiai isspresti vaiko problema, o budas smeizti mokykla ir jos darbuotojus. is asmenines patirties zinau, jog mano problemos srendimui uzteko pakalbio su mokytoja. GYVENAM DEMOKRATINEJE SALYJE, todel garbingai besielgiantis zmogus ras budu, kaip spresti vaiko problemas nezeminant kitu. Juk turite galimybe rinktis kita mokykla. Tas faktas, jog nekeiciate mokyklos, o laikotes isikibe sios - tai ir kalba pats uz save...
g.gif
Atsakyti
Tik prisijungiat ir is karto tokia teigiama zinute....kvepia korupcija smile.gif)))))))))))))))))))
Papildyta:
QUOTE(Boni @ 2010 09 11, 13:11)
Galiu pasakyti apie Keršytę tiek,kad kai maniškė iš Paparčio nuėjo į gimnaziją tai yra ji viena iš geresnių mokinių anglų kalboje...Žinoma,jei nesimokysi tai ir Keršytė bloga bus ir visos likusios... smile.gif

Niekaip nesuprantu kiek metu tada Kersyte dirba? Mokosi tik 3 kurse smile.gif))) I gimnazija einama nuo 9 klases....taip iseitu, kad Jusu dukrai matau 10 metu.....kazkas nesusieina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2010 12 07, 20:16)
Tik prisijungiat ir is karto tokia teigiama zinute....kvepia korupcija smile.gif)))))))))))))))))))
Papildyta:

Niekaip nesuprantu kiek metu tada Kersyte dirba? Mokosi tik 3 kurse smile.gif))) I gimnazija einama nuo 9 klases....taip iseitu, kad Jusu dukrai matau 10 metu.....kazkas nesusieina smile.gif

Dail4s gimnazijoje vaikai mokosi nuo 1 klasės smile.gif O maniškė į ją įstojo nuo 5 klasės tongue.gif

prašom jei domina pasidomėti plačiau,gal ir jus sudomins drinks_cheers.gif

http://www.daile.kau...p...5&Itemid=21
Atsakyti
Negaliu pasakyti ir as apie Kersyte nieko gero. Ziuri filmukus per pamokas, pratybose uzduotis nori daro, nori ne. Zodziu testus taip pat retai raso. Truksta tai mokytojai igudziu ir siulyciau jai pirmiau studijas pasibaigt, o tik po to su vaikais dirbti.
Gaila, kad direktore nekreipia demesio i tevu skundus del jos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 11 20, 10:46)
Su anglu kalbos mokytoja buvo kalbeta telefonu ir manau situacija turetu issispresti, nes pasakiau ko noreciau ir ji pilnai sutiko. Todel ir rasiau kad jei viskas susinormalizuos, jokiu parasu rinkti nereikes ir mokytojos keisti taip pat nereikes. Kol kas as uz nugaros nieko nesprendziu ir parasu nerenku , tik buvau pasisakiusi nuomone, kad jei nieks nepasikeis tuomet keisim mokytoja.  smile.gif

Turiu kita klausima. Galbut dar kam nors jis taip pat aktualus  4u.gif  Mano sunus buna mokykloje iki 17val, t.y. prailgintoje grupeje. 2 kartus per savaite eina valgyti su visa klase pietu 10 ryte, t.y. kartu su mokytoja, nes po pamoku eina i baseina. Valgykla yra uzsirasiusi kad jis 2 kartus turi ateiti 10val. O visas likusias dienas eina 1val su prailgintos mokytoja. Problema tame: zinot kai vaikas, jis dar tikrai kartais buna issiblaskes, uzsiszaidzia ir uzsimirsta, ir kartais pamirsta nueina pavalgyti 10val. Tuo tarpu mokytoja nei zodzio, neprimena vaikui ir nenuveda jo i valgykla. Kita problema yra ta, kad prisimines ir nuejes pavalgyti 1val, valgykloje jam valgyti jau neduoda, nes sako kad TAU JAU NEPRIKLAUSO!!!!!  blink.gif  25L yra sumoketi uz maitinima uz visa savaite. Zodziu resume tokia, kad kelinta karta vaikas gryzta 5val namo nieko nevalges, nes pamirso nueiti savo laiku, o veliau negavo nes jam neva jau nepriklauso.

Ar tikrai normalu kad valgykloje visiskai nesirupina tais vaikais, juk jis buna ten iki 17val, ir visa diena nevalges. Zinoma as jam idedu sumustiniu ar sausainiu bet tai ne tas pats kas pilni pietus. Na taip, jis pats kaltas kad pamirso, bet kita vertus juk jie dar tik pradinukai.  blink.gif  Nejaugi mokytoja neturetu susirinkti visu tu savo anciuku ir nuvesti ju i valgykla? Kai paskambinau mokytojai ir pasakiau kas atsitiko, tai ji mazdaug atsake, kad jis pats kaltas, nes pamirso. Taip pamirso, bet juk klases aukletoja tai tu!!!  doh.gif 

Ar cia siais laikais taip turi buti, ar as cia kazko nesuprantu.  g.gif



Na ar jūsų vaikas sotus, ar alkanas, tai jau tikrai ne mokytojo reikalas, o jūsų pačių. Pradinukas - gi ne naujagimis.O jei užpakaliuką blogai nusišluostęs iš mokyklos grįš , tai panašu (skaitant jūsų komentarus) ,kad irgi kalti bus pedagogai. Manau,kad pati mama turėtų priminti vaikui kada jam pavalgyti:parašyti žinutę ar prieš išlydint į mokyklą akcentuoti tai. smile.gif
Atsakyti