Įkraunama...
Įkraunama...

"Paparčio" pradinė mokykla

Laba diena,
šiais metais kaip suprantu rinks grupes Suchockienė Edita, Taparauskas Jonas, Jasionienė Rūta gal kas turit kokią nuomonę, nes atsiliepimus radau tik apie Joną....
Atsakyti
Sveikos merginos,noreciau savo mergaite leisti i mokykla sia. Gal zinot kokios mokytojos (jos dabar turetu tureti ketvirtokus).kuri yra silta vaikams?"nepavargusi"?
Atsakyti
QUOTE(volungess @ 2016 09 05, 21:42)
Sveikos merginos,noreciau savo mergaite leisti i mokykla sia. Gal zinot kokios mokytojos (jos dabar turetu tureti ketvirtokus).kuri yra silta vaikams?"nepavargusi"?

Mano panelė dabar pirmoj klasėj. Bet mokytojų rinktis mums neleido, suskirstė į klases. Kol kas tik džiaugiamės tuo. kaip bus kitais metais nežinau
Atsakyti
QUOTE(volungess @ 2016 09 05, 21:42)

mane taip pat domina dabartinų 4-tokų mokytojos.

QUOTE(Aisuru @ 2016 10 03, 11:52)
Mano panelė dabar pirmoj klasėj. Bet mokytojų rinktis mums neleido, suskirstė į klases. Kol kas tik džiaugiamės tuo. kaip bus kitais metais nežinau

žinom, kad rinktis neleidžia, yra pasakojimų, kad rašant prašymus pageidautiną mokytoją rašyti galima, o ar atsižvelgs ar ne, tai.... bet nieko neprarandi parašydamas.... O ir šiaip bendram suvokimui įdomu kokios mokytos dabartinių 4-tokų. Būsim dėkingos už informaciją.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Ketinu leisti savo atžalėlę į "Papartį. Prieš kurį laiką mano dukterėčia baigė šią mokyklą. Mokėsi pas mokytoją Reginą. Iš pasakojimų tėvų ir dukterėčios supratau, kad tai šiltas,nustabus žmogus. Reikli mokytoja. Tad labai norėčiau, kad ir manoji patektų pas ŠIĄ MOKYTOJĄ smile.gif . Gal kas žinote, ar ji dar dirba?
Atsakyti
QUOTE(brra @ 2017 05 14, 21:52)
Sveikos mamytės. Ketinu leisti savo atžalėlę į "Papartį. Prieš kurį laiką mano dukterėčia baigė šią mokyklą. Mokėsi pas mokytoją Reginą. Iš pasakojimų tėvų ir dukterėčios supratau, kad tai šiltas,nustabus žmogus. Reikli mokytoja. Tad labai norėčiau, kad ir manoji patektų pas ŠIĄ MOKYTOJĄ smile.gif . Gal kas žinote, ar ji dar dirba?

Na apie konkrecia mokytoja nelabai ka galiu pasakyti, bet mokykla is saves labai gera, malonus mokytojai, gera ir jauki aplinka. Senokai jau teko ten lankytis, bet kiek pamenu labai grazus mokyklos kiemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brra @ 2017 05 14, 20:52)

Jeigu Regina Jonaitienė, tai nebedirba nuo šio sausio, buvo mano dukros mokytoja, tikrai nuostabus žmogus. ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū už konkretų atsakymą. Tuo pačiu ir nuliūdau, kad nedirba mokytoja Regina. Daug gero apieją esame girdėję. Teks ieškoti kitos mokytojos, o gal ir kitos mokyklos doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Nuo rugsėjo keliausim į šią mokyklą. gal kas naujesnių atsiliepimų turi apie ją? 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra yra baigusi šią mokyklą jau gana seniai. Ji jau yra baigusi ir vidurinę ir yra studentė. Visada su malonumu prisimena savo pirmąją mokytoją Reginą. Tai ne tik mokytoja, bet ir Žmogus yra iš didžiosios raidės. Kiek daug joje tilpo gerumo, meilės ir dėmesio kiekvienam. Netrūko ir reiklumo. Tad jeigu dar dirba ši Mokytoja leiskite pas ją, nes nuo pirmojo mokytojo labai daug priklauso. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,

svarstau leisti savo sūnų į šią mokyklą, gal žinote, kokie yra mokytojai, kurie dabar išleis 4 -tokus ? Ir kaip atsiliepimai dabar apie šią mokylą ? Girdėja, kad ji reitingose, bet kodėl tiek daug blogų atsiliepimų ?

Atsakyti

gal kas vedat ar planuojat vesti savo dukra ar sunu i paparti? butu malonu, jei atsilieptumete 4u.gif
Atsakyti