Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gi tikrai padeda nuo slogos?

Apklausa: Koks vaistas labiausias padeda nuraminti slogą? (247 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(jurgutele @ 2008 12 05, 12:46)
Paleistuves super poveikis thumbup.gif Jau ciaudejo maziukas, kad juoko buvo iki asaru biggrin.gif Nu kaip nor isvysim mes ta sloga ax.gif

joa ,su paleistuve tikrai sloga nebaisi ,ir svarbiausia jokių vaistų daugiau nereikia thumbup.gif
Ir mano zuikiui tai patinka čiaudėti ,sako dar noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
as uz homeopatinius preparatus, o butent uz vaiksmingus preparatus. vienas is ju kovojant su sloga yra silver max is KORAL KLUB . unikalus produktas stabdantis visu zalingu infekticu veikla. gyvas sidabras.
del daugiau info mano el.p. 7simfonija@mail.ru
Atsakyti
gal zinot kokie homeopatiniai vaistai nuo slogos efektyviausi?
Atsakyti
Norejau patyrusiu mamyciu paklausti blush2.gif ka siulote daryt kai sloga uzsitese jau 6 sav ir gyditojai cia sako praeis unsure.gif naudoju juros andeni praplovimui ir vibrocili bet jis veikia tik max. 2 valandas ,tada vel uzsikemsa verysad.gif jauciuosi tokioj nevilti gal jus galit kanors patarti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2008 12 14, 01:42)
Norejau patyrusiu mamyciu paklausti  blush2.gif  ka siulote daryt kai sloga uzsitese jau 6 sav ir gyditojai cia sako praeis  unsure.gif  naudoju juros andeni praplovimui ir vibrocili bet jis veikia tik max. 2 valandas ,tada vel uzsikemsa  verysad.gif  jauciuosi tokioj nevilti gal jus galit kanors patarti  rolleyes.gif

O kiek laiko naudoji Vibrocilį blink.gif
Atsakyti
mano sūnui padėjo aflubinas ir jūros vanduo,bet susigriebiau pačioje pradžioje
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2008 12 14, 08:18)
O kiek laiko naudoji Vibrocilį  blink.gif

nenuolatinai 3x per diena kokia sav ir vel nenaudoju ,bet jau nebezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
mum po 2 sav nepraeinančios slogos 1 mėn vaikui gydytoja patarė naudoti maxitrol akių lašus, po 5 kartus lašinti 1dieną, 2d- 4 lašus, taip toliau iki 5 dienų. mum jau gerėja.
Atsakyti
Sveikos, mamytes patarkit, prasirgom sloga 2 savaites, lyg ir pasveikom, daktare sako sveikas, bet as girdziu kad jam vis dar yra sloga, jam neteka is nosies bet tarp gerkles ir nosies sedi mes plaunam nosyte su Humer, kol kas nelasinu lasiuku, jau nezinau ka daryti. kreipiames i gydytoja, tai ji sako sveikas nieko negirdziu
Gal kam yra taip buve?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 05, 13:57)
joa ,su paleistuve tikrai sloga nebaisi ,ir svarbiausia jokių vaistų daugiau  nereikia  thumbup.gif
Ir mano zuikiui tai patinka čiaudėti ,sako dar noriu  lotuliukas.gif

Sakykit, o nuo kokio amziaus galima sloga gydyti su paleistuve? Mano suneliui dar nera ir 7 men, o sloga sergam jau trecia karta. Nelabai tegelbsti Euphorbium, Vibrocil ar Nisita. Dazniausiai naudoju pirmaji vaista, bet kartais tenka ir Vibrocili palasinti.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 02 02, 12:56)
Sakykit, o nuo kokio amziaus galima sloga gydyti su paleistuve? Mano suneliui dar nera ir 7 men, o sloga sergam jau trecia karta. Nelabai tegelbsti Euphorbium, Vibrocil ar Nisita. Dazniausiai naudoju pirmaji vaista, bet kartais tenka ir Vibrocili palasinti.

Žinok tiksliai nežinau ,bet jei aš būčiau žinojus apie paleistuvę ,tai būčiau lašinus ir labai mažam ,tik pabandyk nuo pačio mažiausio lašiuko ,ir šiek tiek praskiesk virintu vandenuku ,jei nečiaudės ,įlašink vieną lašą neskiestos ,nemanau ,kad labai kas blogo nutiktų,galima prieš tai nosytę kokiu aliejuku ar nisita ištept ,kad nenudegintų.
Dar pabandyk Umckalor pagirdyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 02, 13:07)
Žinok tiksliai nežinau ,bet jei aš būčiau žinojus apie paleistuvę ,tai būčiau lašinus ir labai mažam ,tik pabandyk nuo pačio mažiausio lašiuko ,ir šiek tiek praskiesk virintu vandenuku ,jei nečiaudės ,įlašink vieną lašą neskiestos ,nemanau ,kad labai kas blogo nutiktų,galima prieš tai nosytę kokiu aliejuku ar nisita ištept ,kad nenudegintų.
Dar pabandyk Umckalor pagirdyt 4u.gif

Labai aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti