Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gi tikrai padeda nuo slogos?

Apklausa: Koks vaistas labiausias padeda nuraminti slogą? (247 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(ruta19 @ 2009 11 11, 12:37)
Sveikos. Cia radau tokia info. vienoj vietoj. Gal kam bus idomu  4u.gif

"Sloga pasireiškia sergant peršalimo ligomis, alerginiu rinitu, sinusitu. Sloguojant toksinai intensyviai šalinami pro nosį. Nosies kraujagysles sutraukiantys ar hormoniniai nosies purškalai greitai sustabdo slogą, bet ilgalaikis jų vartojimas gali turėti neigiamų pasekmių organizmui: toksinai nepašalinami, ima kauptis čia pat nosies gleivinėje (polipai, adenoidai) arba bandomi šalinti per kitas gleivines – atsiranda kosulus, astmos priepuoliai ir kt. Be to, ilgai vartojant kraujagysles sutraukiančius vaistus, kraujagyslės praranda galimybę susitraukinėti, yra paralyžiuojamos, vystosi atrofinis rinitas, uoslės susilpnėjimas. Homeopatiniai preparatai nosies gleivinei nekenkia. Jie ne tik gydo slogą, bet ir padeda šalinti toksinus iš organizmo. Tekančiai slogai tiktų Euphorbium compositum purškalas ir lašai, Coryzalia tabletės. Pūlingą slogą gydo Nasoheel, Cinnabsin. Alerginę slogą gydo Rhinalergy, Luffa compositum (purškalas ir tabletės), Rinital. Užsitęsus slogai, reikalinga gydytojo konsultacija.

labai naudinga info 4u.gif
Atsakyti
Ko tik neisbandziau nuo slogos, bet geresnio vaisto kaip "paleistuve" neradau. Issiciaudo ir palengveja kvepavimas thumbup.gif
Atsakyti
pastebejau kad vaikas suserga namuose, t.y. nelankant darzelio. tuomet isvada tokia, kazkas namuose duoda sloga. pasityreme alergija, dulkiu erkutem virs 4 balu. na pirmiausiai alergija gydome, paskui ligas.

pasiulymas, jeigu sergate daug slogom, nepagailekite pinigu, pasidarykite alerginius ikvepiamuosius tyrimus, gal slogos preizastis namuose slypi, o ne darzelio virusuose.

antras vaikas istirtas, alerginis, pirmiausia gydome alergija, serga maziau, nors tonziles dideles.

sekmes 4u.gif

man geriausias sinupretas su vibruciliu.
Atsakyti
Aš kažkur internete buvau radus, kad džiovinto gysločio, liepų ir mėtų arbatą reikia duoti gert. Ir tikrai sumažina slogą, jau 2 metus darau, kai sloguoja.
Atsakyti
Jei iš tikrųjų tai mums visi šie vaistai nepadeda. Jie tik palengvina būklę.
Paskutinį kartą sloga tęsėsi apie tris savaites - tai LOR gydytojas davė kažkokių savos gamybos vaistų. Po trijų dienų baigėsi ir nesirgom sloga beveik du mėnesius. O taip kas dvi savaites kartodavosi, gal vasarą rečiau.
Atsakyti
mano vyrutis slogavo tris savaites siaubinga zalia sloga, jau atrodydavo i pabaiga ir vel is naujo, vandeniu, gydymes vandeniu Delmar, Oftan lasiukais receptiniais, kita gydytoja Vibrocil sake nusipirkt,kitas neleido jo naudot doh.gif ,zodziu kazkaip pasveikom,gal savaite istempem be slogos ir vel is pradziu... unsure.gif unsure.gif Meginsiu nupirkti Coryzalia ir Umcalor g.gif
Atsakyti
Aš ilgai nelaukusi lašinu Vibrocil, tai tikrai padeda, bet pačioj pačioj pradžioj.

Atsakyti
Sveiki, pasidalinsiu savo patirtim. Mano mažajam neveikia kalankė arba liaudiškai „paleistuvė“ doh.gif, lašink nelašinus nečiaudi. Kam veikia manau pats geriausias vaistas.
Šiaip keistai maniškiui sloga pasireiškia, naktį jis prakvėpuoja ir išmiega ramiai, užtai dieną tenka pavargti. Naudoju Sinupret, inhaliacijas su arbatmedžio aliejumi, kartą teko Maxitrol griebtis, na jau tada sinusitą buvom prisigyvenę, padėjo greitai.
Atsakyti
Mano sunus daznai serga sinusitu, tai jei po kokiu 4-5d sloga nepagereja plaunanat druskos vandeniu, tai su receptu einu i gamybine vaista-pagamina vaistus su gentamicinu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamma @ 2013 11 25, 22:13)
Aš ilgai nelaukusi lašinu Vibrocil, tai tikrai padeda, bet pačioj pačioj pradžioj.

kiek man žinoma, vibrocil ne gydo o tik atkemša nosį kaip ir otriduo ir pan. sinupret irgi nepadeda. tai dabar tik jūros vandenį naudojam, kad lengviau išpūst būtų, nes snargliukai tiršti būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 08 kovo 2014 - 17:50
Esame naudoję vaistinėj gaminamą Protargol, visai neblogai padėjo bėgančiai slogai..
Pastaruoju metu tik prasidėjus slogai naudoju tiesiai į nosį patepant kosmetiniu pagaliuku arbatmedžio e.a. (2lašai arbatmedžio e.a. su 10ml bazinio (pvz.alyvuogių) aliejaus) kas 2-3val-užgulusią nosį atkemša, bėgančią sustabdo.
Taip pat įsigijom iš homeopatinės vaistinės Parapharm žirniukus slogai Alylčep (Allium cepa)-mum gerai suveikia smile.gif
Esant dideliam užgulimui pries naktį įlašinu Vibrocil
Atsakyti
Labai padeda vaikui kvėpuoti ant pagalvės ar kur norit palašinti karvol lašiukai. Gaila Mums baigiasi jie. Nors ir ne į temą, bet gal kuri žinote kur jų būtų galima gauti? g.gif
Atsakyti