Įkraunama...
Įkraunama...

Arbata arba vanduo tarp žindymų

QUOTE(Oziukas @ 2007 02 17, 23:32)
Sveikutes,

Mums jau 3 savaites  smile.gif  Girdejau, kad maitinant kudiki savo pienu, jis nepakankamai atsigeria (mociute sake)  huh.gif  Tai tada galima tarp maitinimu duoti vandenuko. Neuzkieteja viduriukai ir maziau diegliuku.
Ar cia teisybe?

QUOTE(lo-lo @ 2007 02 18, 12:44)
Jei kudikis geria mamos piena, jam tikrai nieko nereikia!!! Mociutes siuo atveju stipriai klysta.  ax.gif

o mums pediatre sake, kad galima duoti vandenuko su gliukoze pasaldintu
Atsakyti
Kol maitinau tik mp nieko atsigerti neduodavau
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 01 30, 16:57)
kiek pamenu, nieko nedaviau iki puses metu - nei valgyt, nei papildomai gerti. taip ir buvome...tik balsa parodo tuoj kisu papa smile.gif
taip vaikas daugiau pieno gauna, reiskia daugiau maistiniu medziagu ir vitaminu....pamenu buvom atostogaut isvaziave, tai mieste ilgai budavom, tai nueidavau su dukrele, vyras uzstoja su kokiu laikrasciu, o mes maitinames  ax.gif
nepatogu, bet vaikui gerai.
va tik miciutes ir tetos visokios tai sakydavo, duok arbatos vaikui, duok sulciu vaikui.... doh.gif
bet patikekit , mamos, jei turit pienelio, tai ir duokit, kam bereikalingai kisti kitokio skyscio?

atrodo parašei mano mintis, iki pusės metų irgi daviau tik MP. poto kartais duodavau atsigerti vandenukų ar arbatų(pvz. pankolių, jei gerklytė skaudėdavo -ramūnėlių), o kad reikia tarp maitinimų MP duot papildomai gerti kažko, tai seni tetų patarimai. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes duodavom arbatele vaikams "Hipp" arba paprasta virinta vandenuka su gliukoze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2007 02 18, 11:44)
Jei kudikis geria mamos piena, jam tikrai nieko nereikia!!! Mociutes siuo atveju stipriai klysta.  ax.gif

Kiekvienam savo. Man net gydytoja sakė, kad galima ramunėlių, pankolių arbatėlės duoti. Anksčiau duodavo ir nieko blogo nebūdavo, o dabar jau visi laikosi teorijos, kad vaikui pakanka MP. Aš už tai, kad vaikelis nebūtų auginamas konservatyviai. Duodam arbatėlės, kai labai įsirėkia ar šiaip neramus būna. Nieko blogo tame nematau. O pieno, kaip kažkuri rašė, tikrai dėl to man nemažėja, juk arbatos negirdau kibirais.
Atsakyti
abatele manau gerai,kai karsciuoja slogyte ar dar kas,nes vistiek zoleliu.
Atsakyti
Aš manau, kad tai labai individualu. Kai mano mažiukas vakarais zirzdavo ir nenorėdavo valgyti, porą kartų aš jam daviau kelis šaukštelius virinto vandenuko. Kažkur skaičiau, kad vaikiukas verkia, dar nenori valgyti, bet jį tiesiog troškina. Ir ką jūs manot? Atsigėrė labai puikiai ir nuotaika pagerėjo! Siūlau pabandyti, jei kiti raminimo būdai nepadeda.
Atsakyti
Kadangi musu mazius gime vasara,tai kai buvo tie karsciai tai duodavau pankolio arbateles po sauksteli ar keleta,siaip sako kad uztenka Mp,bet manau keletas sauksteliu arbatos,ar vandenuko tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
na bent jau as vandenuko neduodavau...nezinau kaip ten galima ar ne...o arbateles gerem nuo dvieju menesiuku... bigsmile.gif
Atsakyti
Iki 6menesiu kudikiui nieko daugiau nereikia tik mamos pieno, jokio vandenuko, jokiu arbateliu nebent jei serga ar yra per mazas svorio augimas tada anksciau pradedama duoti papildomo maisto
cia ne as sugalvojau
taip kursuose sake ir knygose raso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oziukas @ 2007 02 17, 23:32)
Sveikutes,

Mums jau 3 savaites  smile.gif  Girdejau, kad maitinant kudiki savo pienu, jis nepakankamai atsigeria (mociute sake)  huh.gif  Tai tada galima tarp maitinimu duoti vandenuko. Neuzkieteja viduriukai ir maziau diegliuku.
Ar cia teisybe?

Butinai reikia siek tiek vandenuko tik virinto. thumbup.gif
Arba arbatos (tik ant pakuotes butinai turi buti parasyta nuo 1 menes).
Pradziau duoti tik trupuciuka ,gal pora sauksteliu.
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 02 27, 20:03)
Butinai reikia siek tiek vandenuko tik virinto. thumbup.gif
Arba arbatos (tik ant pakuotes butinai turi buti parasyta nuo 1 menes).
Pradziau duoti tik trupuciuka ,gal pora sauksteliu.

nu tik jau nebenusišnekėk. nereikia jokio vandens. MP yra pakankamai vandens. duodi krūtį ir atsigeria. jei mišiniais maitini, tai reikia, bet tik ne MP
Atsakyti