Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Vakar pirkau lanką ,
Pasirodo sukti dar nepamiršau . tongue.gif Visai sekaisi . Tik dabar belieka būti stipriai ir vynioti šitą reikalą kasdien , kol pasirodys rezultatas. O tada jau bus lengviau biggrin.gif
Namie dar turiu elipsinį treniruoklį , tai irgi pavariau pavariau kol pastebėjau , kad keičiaisi figūra , o tada jau , mergaitės , tiesiog nori ant jo lipti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lieppa @ 2007 12 10, 23:13)
Gal as ne i tema  ax.gif Bet norejau forumieciu paklausti, ar kuri nebandete liemens liekninti su sukimosi lekste  smile.gif ? Na ta, ant kurios atsistoji ir sukiesi i sonus... Pamenu dar tarybiniais laikais dazno namuose budavo toks daiktas...

thumbup.gif superinis daiktas, gal žinot, kur galima nusipirkti g.gif man treniruoklių salėj instruktorius rekomendavo...o namie kai neturiu sakė gelbėtis tokiu būdu- pasiimu šluotos kotą, užsidedu ant sprando, laikau abiejomis rankomis ir sukuosiu į vieną pusę- viens du paspyruokliuoju ir į kitą pusę- viens du... aišku reikia pasisukti neblogai, kad jaustum raumenukus dirbant....bet ratas man patiktų smile.gif tokių su lazda padarau 200 * 2 paspyruokliavimai blush2.gif beveik kasdien, bet nekasdien...na, kaip išeina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 11 sausio 2008 - 11:23
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2008 01 11, 12:23)
thumbup.gif superinis daiktas, gal žinot, kur galima nusipirkti g.gif

Labas, tokia sukimosi lėkštę kažkada pirkau Senukuose, prie sporto prekių ir kainavo iki 20 Lt. Nežinau ar šiuo metu yra, bet pamėgink ten paieškoti ax.gif
Atsakyti
ir aš tą lėkštę kažkur turėjau,dabar ir praverstų tik tikriausiai niekur neberasiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lekste prabegant maximoj maciau, reiks nusipirkt mirksiukas.gif

O kai pradejau sukti lanka po 5 min i diena nes daugiau kazkaip neiseina tai 3 cm neliko ax.gif
Atsakyti
Labutis.
Nusipirkau sau kalėdinę dovaną Senukuose, metalinį lanką su masažinėm plokštelėm, gal apie 90 kainavo. Iš pradžių tai vajė vajė, malonumas menkas nuo tų spyglių buvo, bet dabar jau apsipratau. O suku dažniausiai kaip eina kokia laida ar žinios, tada neatsibosta. Pradėjau nuo 5 min. o dabar kažkur apie pusvalandį suku. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi ta lanka nusipirkau per skelbimuka su masazuokliais.. Tai baigesi mano sukimai tuom, kad prasiskeliau alkune iki krauju (pataike pasazuoklis). verysad.gif Ir dar kazkodel man besukant nulekia tie masazuokliai, vos stiklu neizdauziau vienakart.. Nors taip norisi liauno liemens, bet kazkaip nebekyla man rankos jo sukti. O nezitot, panos, ar galima apskritai sukti lanka, jei slankstelis stubure issokes? g.gif
Atsakyti
as irgi tikiu,kad lankas padeda ir labai pati noreciau pasukti ax.gif ,bet deja niekur negaliu nusipirkti schmoll.gif ,pasirodo cia toks daiktas deficitas blush2.gif

url=http://www.supermama.lt]user posted image[/url]
Atsakyti
Aš turiu plastmasinį. Bet ne tą kinišką, kurio kraštai sulipinti lipnia juostele. Maniškis apie vieno centimetro skersmens, be jungčių ir yra pakankamai sunkus. 76 cm skersmens. Mano 65 cm talijai kaip tik wink.gif Suku kasdien po penkiolika minučių. Daugiau laiko nėra, bet ir pabosta. O dar įšylu gerai, kai suku.
Manau tie kiniški tikrai nekokie. Metaliniai geresni. Bet maniškis variantas buvo gana pigus ir man patinka wink.gif
Atsakyti
Kas norit lanko su masazinem ploksteles, tai jais prekiauja UAB "Kupritas" vilkpedes 6 4u.gif As siandien kaip tik pas juos nusipirkau. Kaina 80 lt. mirksiukas.gif

Va toks:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 29, 14:26)
Kas norit lanko su masazinem ploksteles, tai jais prekiauja UAB "Kupritas" vilkpedes 6  4u.gif  As siandien kaip tik pas juos nusipirkau. Kaina 80 lt.  mirksiukas.gif

Va toks:

user posted image

O cia metalas ar kas? g.gif Toks jis man lengvutis atrodo.... ax.gif
Atsakyti