QUOTE(Anka @ 2007 05 17, 17:25)
pamokėlės vyksta du kart per savaitę, antradieniais ir penktadieniais. Manau galima nueiti pas mokytoją ir pasiprašyti priimamiems. Pamokėlės prasideda 17.15. Mūsų grupė trečiame aukšte, su vaikais užsiima mokytojas.Klasės nr. nepamenu, bet ten visad laukia ir daugiau tėvelių, tai pasiklauskit kur pamokėlės vyksta.
Labas visoms :4u:Turiu irgi keleta klausimu,lankantems minimuza

As savo panele,kuriai dabar 5metai noriu nuo rudens leist i minimuza,patarkyt nuo ko pradet,ar reikia kokio spec pasiruosymo?
Papildyta:
QUOTE(ingute555 @ 2007 05 08, 12:37)
Mielos mamos,
esu MKC mokyklos pirmokes mama. Praejome ir Minimuza, ir egzamina, ir baigiam pirma klase. Todel viska galiu pasakyti is praktikos, kad mokykla tikrai gera, uzimtumas normalus ir mano dukra grizta iz mokyklos ne veliau 13 val, nes susiderinom su specialybes mokytoja gera grafika. Nemanau, kad butu geriau ar lengviau, jei veziotume i muzikos mokykla po pamoku. Juk cia ir solfedis, ir choras normaliu pamoku laiku vyksta. Zodziu, as patenkinta labai ir keisti mokyklos tikria nesiruosiu. Kaip palyginu kiemo vaikus, lankancius paprastas mokyklas, man ju nuosirdziai gaila, nes juos tevai papildomai vezioja i ivairius burelius ir jie lygiai taip pat, o gal net daugiau uzimti. O del gabumu sunku dar sakyti. Maniske ir solfedzio, ir klases mokytoja, ir specialybes mokytoja laiko labai gabia. Bet as kol kas linkusi palaukti ir tik po keletos metu spresti apie tikra talenta.
Zodziu, klauskite, mamos, jei nerimaujate, tikrai atsakysiu i visus jums rupimus klausimus, nes pati praejau ne sunku laikotarpi, kai reikejo apsispresti - i MKC ar i eiline mokykla leisti. Bet dabar galiu tvirtai pasakyti, kad atsiperka ir veziojimas is miesto pakrascio, nes ir vaikas patenkintas, ir mes.
Sveikinu auginant gabia mergyte

,gal ir man patarsit nuo ko pradet,mano merginai balandzio men. sukako 5metukai,norim pradet lankyt minimuzas,ar reikia kazkaip tam pasiruost?Buciau dekinga visoms atsakiusioms