Baigiau ciurlionkej baleta,bet tik 12 klasiu.Baleto specialybej ju yra 13(ja baiges gauni baleto artisto diploma).As nejau i 13 klase ,nes mano fiziniu duomenu neuzteko sokti klasikini baleta ir nusprendziau kad man to diplomo kaip ir nereikia .Penktoje klaseje musu buvo 26,taciau baige 7.Labai daug vaiku iskrenta ,nes ziauriai sunku mokytis.Pamokos vyksta sesias dienas per savaite.Nuo pirmadienio iki penktadienio nuo kokios 10os klases budavo po 10-12 pamoku per diena,neskaitant repeticiju.Mokslai n-oje vietoje,norejau laikyti visus valstybinius egzaminus,tarp ju fizika ir matematika.Mokykloj siems egzaminams manes neruose nes per mazai turejome pamoku.Teko lankyti papildomai,aisku tai nemazai kainavo ir ne visi sau gali tai leisti.
Dabar kuo toliau ,tuo labiau kruvis dideja ir maziukams.Kitas dalykas ,kad mokytis baleto skyriuje yra labai sunku psichologiskai ,dauguma baige sako,kad niekur nera taip blogai kaip mokykloje (pvz.mano klases mokytoja supykus mus isvadindavo k**em

).
Aisku nera viskas blogai,vaikas auga meniskoje aplinkoje ,neturi laiko gatvem valkiotis ir pan.Nesigailiu kad baigiau,tik gaila, kad mokykloje nesimokiau to ,ko man reikia studijuojant universitete ,kol kiti mokesi as sokau

.
As leisciau savo vaikui mokytis tik tuo atveju,jei jis ir tikruju turetu dideli talenta ir labai daug noro.Siaip mokos daug vaiku is kuriu baleto sokeju nebus ir mokytojai tai mato,tik nieko nesako.
Tiesa dalis baigusiu isvaziavo i uzsieni ir jiems visai neblogai ten sekas.

Apie pradines klases negaliu nieko pasakyti,nes kai as stojau priimdavo tik i penkta klase.
Vertinimo kriterijai yra fiziniai duomenys,zodziu viska lems kiek gamta dave

.