Įkraunama...
Įkraunama...

M.K.Čiulionio menų gimnazija

QUOTE(stilinga @ 2007 05 30, 09:56)
Kuziuk, o i kuria grupe galvojat eiti Mini Muzoj??  g.gif  Jei i muzikos gr. per priemima paprasys padainuoti dainele ir ritma atkartoti.  mirksiukas.gif  Sekmes  mirksiukas.gif

Galvuojam i baleta 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2007 05 30, 07:43)
Į MINIMŪZĄ smile.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Siandien paskaiciau oficialu mkc puslapi,tai supratau,kad mes kaip ir pavelavom uzsirasyt,reikejo kovo men,ka mum dabar daryt,laukt kitu metu,ar tai paskambint vadovei g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 05 30, 14:24)
Siandien paskaiciau oficialu mkc puslapi,tai supratau,kad mes kaip ir pavelavom uzsirasyt,reikejo kovo men,ka mum dabar daryt,laukt kitu metu,ar tai paskambint vadovei g.gif

Mano galva, lengvai uzsirasysit rudeni, rugsejo men. Bent jau mes, tik besiregistruodamos i daile, tai padarem 2006 rugseji, be problemu. Juk vasara nieko nevyksta. Bet jei turi vadoves kontaktu, kodel nepabandyti paskambinti? Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2007 05 30, 16:04)
Mano galva, lengvai uzsirasysit rudeni, rugsejo men. Bent jau mes, tik besiregistruodamos i daile, tai padarem 2006 rugseji, be problemu. Juk vasara nieko nevyksta. Bet jei turi vadoves kontaktu, kodel nepabandyti paskambinti? Sekmes.

Supratau aciuks.gif ,vaziuojam dabar prie juros,grisim tada pasirodysim,dar ka papasakosit blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2007 05 14, 09:09)
Aciu smile.gif . Kiek suprantu, jus kalbate apie mazylius. Maniske dabar jau trecioke, tad galvojam stoti kitais metais, i penkta klase [minimuza lankom]. Bet vis tiek labai aciu uz atsiliepima smile.gif  smile.gif  smile.gif , i nauda bet kokia informacija. Kazkodel labai sunkiai sekasi ja surinkti. Galvoju, kad i penkta klase konkursas gali buti dar didesnis. Beje, idomu, kokie vertinimo kriterijai, i ka apskritai atsizvelgiama.

mano vaikis į 5-ą klasę neįstojo, tai buvo tragedija, o jo klasiokas, kuris tais metais lankė minimūzą- įstojo. kitais metais ir mes užrašėm į tą būrelį. į 6-ą klasę įstojo. vat ir neaišku, įtakojo tai įstojimą ar ne g.gif . užtat dabar bus aštuntokas ir nė velnio nesimoko mad.gif
Atsakyti
Daugiausiai mamytės čia rašo apie dailės ir muzikos klases. o kaip su baleto klase? Gal kas nors gali papasakot, koks ten krūvis pradinėse klasėse? ar sunku įstoti i pirmą klasę?

Busiu dėkinga už pasakojimus! 4u.gif
Atsakyti
Labai malonu būtų, jei ką nors papasakotumėte apie baleto klases.
Atsakyti

na kas šiandien laikėt stojamuosius į pirmą klasę- pasidalinkit įspūdžiais- labai įdomu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Baigiau ciurlionkej baleta,bet tik 12 klasiu.Baleto specialybej ju yra 13(ja baiges gauni baleto artisto diploma).As nejau i 13 klase ,nes mano fiziniu duomenu neuzteko sokti klasikini baleta ir nusprendziau kad man to diplomo kaip ir nereikia .Penktoje klaseje musu buvo 26,taciau baige 7.Labai daug vaiku iskrenta ,nes ziauriai sunku mokytis.Pamokos vyksta sesias dienas per savaite.Nuo pirmadienio iki penktadienio nuo kokios 10os klases budavo po 10-12 pamoku per diena,neskaitant repeticiju.Mokslai n-oje vietoje,norejau laikyti visus valstybinius egzaminus,tarp ju fizika ir matematika.Mokykloj siems egzaminams manes neruose nes per mazai turejome pamoku.Teko lankyti papildomai,aisku tai nemazai kainavo ir ne visi sau gali tai leisti.
Dabar kuo toliau ,tuo labiau kruvis dideja ir maziukams.Kitas dalykas ,kad mokytis baleto skyriuje yra labai sunku psichologiskai ,dauguma baige sako,kad niekur nera taip blogai kaip mokykloje (pvz.mano klases mokytoja supykus mus isvadindavo k**em blink.gif ).
Aisku nera viskas blogai,vaikas auga meniskoje aplinkoje ,neturi laiko gatvem valkiotis ir pan.Nesigailiu kad baigiau,tik gaila, kad mokykloje nesimokiau to ,ko man reikia studijuojant universitete ,kol kiti mokesi as sokau 4u.gif .
As leisciau savo vaikui mokytis tik tuo atveju,jei jis ir tikruju turetu dideli talenta ir labai daug noro.Siaip mokos daug vaiku is kuriu baleto sokeju nebus ir mokytojai tai mato,tik nieko nesako.
Tiesa dalis baigusiu isvaziavo i uzsieni ir jiems visai neblogai ten sekas. thumbup.gif
Apie pradines klases negaliu nieko pasakyti,nes kai as stojau priimdavo tik i penkta klase.
Vertinimo kriterijai yra fiziniai duomenys,zodziu viska lems kiek gamta dave ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutikuti: 02 liepos 2008 - 12:52
Parašysiu kiek apie muzikos skyrių smile.gif Nenoriu nieko atkalbinėti, tik siūlau pamąstyti - specialybiniai krūviai čia tikrai dideli (juk ne šiaip sau pamuzikuoti ateinama, o kaldinami profesionalai cool.gif ), bendrojo išsilavinimo lygis - žemas, ypač vyresnėse klasėse (nes vaikas paprasčiausiai neatlaikytų), šansai baigus ar metus čiurlionkę dar kur nors be Muzikos Akademijos įstoti - labai nedideli.
Baigęs Muzikos Akademiją jūsų vaikas geriausiu atveju dirbs muzikos mokytoju už grašius arba grieš orkestre, blogesniu atveju - dirbs darželyje, bendrojo lavinimo mokykloje, dirbs ne pagal specialybę...Na, nebent būtų tikrai išskirtinė žvaigždė, iš tolo žėrintis talentas smile.gif
Alternatyva galėtų būti paprasta mokykla+muzikos mokykla, ypač jei abejojate savo vaiko kaip muziko profesionalo ateitimi...

Dar kiek apie konkursus - mokytojams, kad keltų kvalifikaciją, privaloma arba labai rekomenduojama turėti mokinių laureatų. Todėl vaikai dalyvauja konkursuose, apie kuriuos mano nuomonė vienareikšmiška - psichiką žlugdantis, labai daug įtampos ir streso sukeliantis ir vaikui, ypač mažesniam visiškai bereikalingas dalykas. Mokytojui paprastai svarbu tik rezultatas, o ne tai, kokia kaina (turiu omenyje vaiko savijautą) tai pasiekiama...

Gražios mokslo metų pradžios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2007 02 14, 17:51)
Savają ten leisčiau, jei matyčiau BEGALINĮ norą. Tačiau (slapta tikiuosi) kad mano pėdom neseks  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 rugsėjo 2008 - 13:41
QUOTE(kutikuti @ 2008 07 02, 13:45)
Baigiau ciurlionkej baleta,bet tik 12 klasiu.\
Vertinimo kriterijai yra fiziniai duomenys,zodziu viska lems kiek gamta dave ax.gif .

drinks_cheers.gif

QUOTE(flight @ 2008 09 02, 14:15)
Parašysiu kiek apie muzikos skyrių  smile.gif 

drinks_cheers.gif

Pati mokiausi nuo 5 metų iki 15, daugiau neiškenčiau, mano specialybė buvo fortepionas. Išėjus iš Čiurlionkės sunku buvo mokytis paprastoje vidurinėje, nes gimnazijoj spaudžia su specialybiniais dalykais, ko pasekoje labai nukenčia bendrasis išsilavinimas. Be to, nulemti vaiko ateitį pačiam jam dar to nesuvokiant manau žiauru. Geriau leist į būrelius papildomai. Aš karpydavau stygas pianinui namuose, net rankas laužiausi, kad nereikėtų groti smile.gif tuo metu kai tavo bendraamžiai lauke žaidžia vasaros metu, turi turi kasdien po dvi-tris valandas groti smile.gif nepriklausomai nuo to nori tu to ar ne, sergi ar ne... negali nieko padėti daržuose ar virtuvėj, kad tik nesusižeistum rankų. Man asmeniškai daug davė ta mokykla bet ir begalę dalykų atėmė smile.gif kaip, kad paprastą vaikystę smile.gif Tiesiog siūlyčiau labai smarkiai pagalvoti prieš žengiant tokį žingsnį ir sprendžiant vaiko ateitį kai jis dar pats nieko nesupranta bei tie jo gabumai yra menkai matomi... O ir muzikanto duona LT vargana. Nebent važiuos iš LT. Bet jau flight viską parašė smile.gif

Šitoj mokykloj daugumoje mokosi vaikai, pildantys tėvų neišsipildžiusias svajones. ir nedaug tų vaikų vėliau būna dėkingi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugsėjo 2008 - 19:18
QUOTE(flight @ 2008 09 02, 14:15)

Alternatyva galėtų būti paprasta mokykla+muzikos mokykla, ypač jei abejojate savo vaiko kaip muziko profesionalo ateitimi...

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Čiurlionkė buvo ir yra profesionalų kalvė, taip kad nors pati esu profesionalė šios srities mano vaikai ten nesimokys schmoll.gif , nu nebent įžiūrėsiu nepaprastą talentą ax.gif
Atsakyti