Įkraunama...
Įkraunama...

M.K.Čiulionio menų gimnazija

O kas istojo i Minimuza?
atsiliepkite prasau.
Atsakyti
bet va kas del vaiku patekimo is ten i psichiatrine, tai tikrai butent del ciurlionkes, tendencija yra, vien kol as mokiausi...kiek girdetu atveju, o dar viena mergina pazinojau, per pamoka eme verkti ir juotis. Tikrai nemanau, kad kitur yra tiek pateke per toki trumpa laika, o M. gimnazija dar tokia nedidele mokykla. Ar cia del kruvio didelio, ar ten jau savaime jautrus susirenka g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinas_žaliom_akim @ 2009 06 13, 17:12)
ciurlionkeje nemaciau smurtaujanciu mokiniu thumbup.gif  .neaisku ar mokykla padaro vaikus ramesnius,ar tiesiog ramesni istoja  rolleyes.gif  .man baisu budavo ,ko pripasakodavo kitu mokyklu mokiniai,nes ciurlionkeje gyvena apsuptas meno ir nematai "gatves" . rolleyes.gif

zinok as tikrai maciau, maciau dar baisesniu dalyku nepataisomu, mirtinu, kurie butent ivyko del klasioku smurto.
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 06 13, 17:16)
būtent, kad apie tai ir kalba, gal tik neaiškiai išsakiau 4u.gif Ten vaikai visada mokytojams ir po akių ir rūpi 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rūpi lotuliukas.gif
šakės, kaip rūpi, kad net paskui tie mokiniai pasikabina, dėl to paties smurto

bet smurtas ir patyčios egzistuoja daugumoje mokyklų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 17 birželio 2009 - 08:59
Atsiliepkite prasau, kas istojo i minimuza.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 06 17, 09:55)
bet va kas del vaiku patekimo is ten i psichiatrine, tai tikrai butent del ciurlionkes, tendencija yra, vien kol as mokiausi...kiek girdetu atveju, o dar viena mergina pazinojau, per pamoka eme verkti ir juotis. Tikrai nemanau, kad kitur yra tiek pateke per toki trumpa laika, o M. gimnazija dar tokia nedidele mokykla. Ar cia del kruvio didelio, ar ten jau savaime jautrus susirenka  g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:

zinok as tikrai maciau, maciau dar baisesniu dalyku nepataisomu, mirtinu, kurie butent ivyko del klasioku smurto.
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
rūpi  lotuliukas.gif
šakės, kaip rūpi, kad net  paskui tie mokiniai pasikabina, dėl to paties smurto
bet smurtas ir patyčios egzistuoja daugumoje mokyklų mirksiukas.gif

nu ir kiek čiurlioniukų jau pasikorė dėl to, kad pritrūko pedagogo dėmesio? Skaičiais, jei galima, ir ne apie tai - aš girdėjau o tikrais faktais, gerai?
O aš tau sakau, kad psichinėmis ligomis ten suserga ne dažniau negu statistiškai suserga to amžiaus paaugliai.
Ir visos psichinių ligų priežastys glūdi pačioj toj asmenybėj kuri susirgo. Viskas, ir toj aplinkoj kur ji gyvena ir auga. Tai Daug darbo turi įdėti tėvai.
Žodžiu rašai kliedesius ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 17, 17:50)
nu ir kiek čiurlioniukų jau pasikorė dėl to, kad pritrūko pedagogo dėmesio? Skaičiais, jei galima, ir ne apie tai - aš girdėjau o tikrais faktais, gerai?
  O aš tau sakau, kad psichinėmis ligomis ten suserga ne dažniau negu statistiškai suserga to amžiaus paaugliai.
  Ir visos psichinių ligų priežastys glūdi pačioj toj asmenybėj kuri susirgo. Viskas, ir toj aplinkoj kur ji gyvena ir auga. Tai Daug darbo turi įdėti tėvai.
  Žodžiu rašai kliedesius ir tiek.

Turiu daugiau omenyje ne pedagogo dėmesį o patyčias, smurtą, ko GALBŪT buvo galima išvengti, tinkamai reaguojant mokytojams, dažnai jie nemato, arba dar dažniau, mato asmenybės žeminimą, kai kuriais atvejais netgi reketą ir nieko nedaro. Tiek jau to. Dauguma jų beveik šventieji, su sugadintais nervais dirbantys tokį darbą, netgi toje pačioje "čiurlionkėje". Pati rašai paskutinius paistalus, šneki vien iš principo. Man Čiurlionkė tėra mokykla kurią baigiau, mokytojų ten yra VISOKIŲ. Nekeliu jos ant pjedestalo norėdama pateisinti savo motiniškas ambicijas. Nes mokytis ten netgi yra savotiška garbė, ženklas, kad esi gabus. O jei tavo vaikiukas ten mokosi tai jau išvis rolleyes.gif Kartais tik nenuleiskit nemačiom jo elgesio, ypač jei gausit kokių netikėtų ir jums atrodytų neadekvačių skundų unsure.gif kaip kai kurios visuomenės grietinėlės lotuliukas.gif mamelės, iš "Stiliaus", kurių atžalėlės ten mokėsi wub.gif
O tu gali kalbėti ką nori, vienoje klasėje su čiurlioniukais nesėdėjai. O aš sėdėjau ir ją baigiau. Ir žinok didžiuojuosi, ir dar kartais dėl to, kad ištvėriau. ir tie dalykai vyko mano ir paralelinėse klasėse. Kad pajustum turi būti viso to viduje. Mokyklai tai garbės neatneša. Jeigu kalbat apie Čiurlionkę gera ji ar ne. bigsmile.gif Kuo gera ir kuo bloga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 17 birželio 2009 - 18:48
QUOTE(nep @ 2009 06 17, 19:11)
Turiu daugiau omenyje ne pedagogo dėmesį o patyčias, smurtą, ko GALBŪT buvo galima išvengti, tinkamai reaguojant mokytojams, dažnai jie nemato, arba dar dažniau, mato asmenybės žeminimą, kai kuriais atvejais netgi reketą ir nieko nedaro. Tiek jau to. Dauguma jų beveik šventieji, su sugadintais nervais dirbantys tokį darbą, netgi toje pačioje "čiurlionkėje". Pati rašai paskutinius paistalus, šneki vien iš principo. Man Čiurlionkė tėra mokykla kurią baigiau, mokytojų ten yra VISOKIŲ. Nekeliu jos ant pjedestalo norėdama pateisinti savo motiniškas ambicijas. Nes mokytis ten netgi yra savotiška garbė, ženklas, kad esi gabus. O jei tavo vaikiukas ten mokosi tai jau išvis  rolleyes.gif Kartais tik nenuleiskit nemačiom jo elgesio, ypač jei gausit kokių netikėtų ir jums atrodytų neadekvačių skundų  unsure.gif kaip kai kurios visuomenės grietinėlės  lotuliukas.gif mamelės, iš "Stiliaus", kurių atžalėlės ten mokėsi  wub.gif
O tu gali kalbėti ką nori, vienoje klasėje su čiurlioniukais nesėdėjai. O aš sėdėjau ir ją baigiau. Ir žinok didžiuojuosi, ir dar kartais dėl to, kad ištvėriau. ir tie dalykai vyko mano ir paralelinėse klasėse. Kad pajustum turi būti viso to viduje.  Mokyklai tai garbės neatneša. Jeigu kalbat apie Čiurlionkę gera ji ar ne.  bigsmile.gif Kuo gera ir kuo bloga bigsmile.gif

ten mokosi trys mūsų vaikai, vienas jau baigė. Vaikai niekada nesiskundė ir nesiskundžia nei sunkia mokyklos atmosfera, nei mokytojais, nei individualiom pamokom. Neesam nei grietnėlė, nei kažieno viršelis. Niekada nesidomėjo mano vaikai kieno vaikai ten mokosi ar mokėsi- jiems jie tik draugai, arba šiaip mokiniai tos pačios moyklos. Visus sasvo rezultatus jie pasiekia patys, tai kad jie yra mokykloj mylimi ir gerbiami irgi pasiekė to patys. Niekada jų niekas nei reketavo, nei erzino. tiek kiek ten būna kažkokių situacijų mokytojai jas sprendžia, bet sav skūrą turi užsiauginti kiekvienas pats, jos joks mokytojas neužaugins. Skūrai padėtis augintis, bendravimo problemas turi pastebėti tėvai, ir jie turi būti pirmieji pagelbininkai nukreipdami vaikus tinkama liinkme.
O mokykla, ji visada yra tik mokykla, o kuo ji dar galėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 17, 19:00)

O mokykla, ji visada yra tik mokykla, o kuo ji dar galėtų būti g.gif

vieta, kurioje visapusiškai saugu. bent jau tiek
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 17, 20:00)
ten mokosi trys mūsų vaikai, vienas jau baigė.

Matai, alfija, tai gan nemažas skirtumas tarp to, kad ne tu ten buvai ir ne tu tuo gyvenai. Tau tik atrodo, kad viską labai gerai žinai, bet kaip žinia, tik pats sėdėdamas tam puode gali sakyti, kokį viralą jis verda. Ar ne taip? Todėl suprantamas tavo noras dalyvauti diskusijoje ir nuomonės rašymas, bet tu esi/buvai tik šalia. Vaikai ne viską papasakoja ir ne visas nuotaikas perteikia. Gal kad tėvų nenervinti ar nenuvilti, gal dėl kitų priežasčių. Atėjęs nuo "nulinukų" ir gyvendamas tuo kasdieną, tu viskuo gyveni.
Atsakyti
Palaukit palaukit.
Apie koki sauguma Jus kalbate???
Kur dabar yra "visapusiskai saugu"?????
Kokioje mokykloje ar darzelyje???
Kai darzelyje vaikui sulauzo koja ar ranka, ar siaip kokiu traumu atsitinka? Ar gali buti visiskai saugus ir ramus palikdamas ten vaika???
O kai mokyklose smurtauja vaikai, mirtinai suzaloja vieni kitus ar gali buti ramus???
Mama niekada neturetu buti visiskai rami palikdama kokioje nors Mokykloje Ciurlionio ar kitose savo vaika.
Nes visko gali atsitikti.
O kad Ciurlionio vaikai susirenka geresni, kulturengesni, mandagesni, dirba, neturi lasvo laiko_tai ir gerai.
itampa didele _ tevai turi padeti atsipalaiduoti, pailseti, kartu ka nors savaitgali veikti.
Ar as neteisi???
Nenorite savo vaiku ten atiduoti neleiskite. Niekas juk nevercia.
Kam sios diskusijos?Kazka itikinti, kad prasta mokykla?
Tai kvaila.
Vienam prasta, kitam labai gera.
O gal siaip laiko neturite?tai uzsiimkite kuom nors, daugiau demesio savo vaikams skirkite.
Atsakyti
Subjektyvi, nep.

Puolate motiną, kuri nors ir pati nesimokė toje mokykloje , bet turi tikrai daug žinių apie ją. Trys vaikai - ne juokas. Tikrai nėra taip, kad juos ten kankina ar kaip kitaip blogai elgiasi, ir jie nepasiskundžia.

Kitas aspektas - kalbėjote Subjektyvi apie tą katilą. Betgi tiek jūs, tiek nep akivaizdžiai jame virėte jau tikrai senokai . mirksiukas.gif

Kaip supratau, abidvi esate mamos, manau baigėte studijas, taigi jau turėjo praeiti +- 10 metų.
O aš tame katile verdu dabar , ir galiu drąsiai pasakyti - nenorėčiau mokytis niekur kitur.Tai geriausia, ką Lietuva (drįstu teigti netgi visos baltijos šalys) gali duoti besivystančiam menininkui. Yra Naujalinė, yra keletas kitų, bet šiuo metu Čiurlionkė - neabejotinai geriausia.
O apie išprotėjusius vaikus, pasikorusius ir visus kitus pletkus. Nu ar rašote jūs ar jūsų vaikai, kad tokiomis nesąmonėmis tikite? doh.gif

Galbūt yra tokių, kurie pervargsta - pati kartais pavargstu nuo tų tempų.Tačiau tokiu atveju tiesiog sustoji ir atsikvepi, o ne dirbi tol, kol tenka atsidurti psichiatrinėj įstaigoj. doh.gif

Nežinau, kas Čiurlėj dėjosi prieš 10, 20 metų, bet dabar tokių baisybių, kokias jūs čia piešiate, užtikrinu, nevyksta.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 06 17, 22:01)
Matai, alfija, tai gan nemažas skirtumas tarp to, kad ne tu ten buvai ir ne tu tuo gyvenai. Tau tik atrodo, kad viską labai gerai žinai, bet kaip žinia, tik pats sėdėdamas tam puode gali sakyti, kokį viralą jis verda. Ar ne taip? Todėl suprantamas tavo noras dalyvauti diskusijoje ir nuomonės rašymas, bet tu esi/buvai tik šalia. Vaikai ne viską papasakoja ir ne visas nuotaikas perteikia. Gal kad tėvų nenervinti ar nenuvilti, gal dėl kitų priežasčių. Atėjęs nuo "nulinukų" ir gyvendamas tuo kasdieną, tu viskuo gyveni.

aš nežinau kokie jūsų tarppusavio santykiai su vaikais aš žinau kad mūsų vaikai mums pasako visiškai viską ir kas gerai ir kas blogai. Apie mokyklą jie sako tik gerai jie joje puikiai tarpsta visi. Aš nesimokiau toj mokykloj, bet paaugle aš buvau, ir neužstrigau aš savo paauglystėj ne tik moyklos klausimais. Ir kadangi aš iš paauglystės amžiaus jau išaugau moku puikiai atskirti kur yra mokyklos o kur paauglystės problemos, ir puikiai skiriu kas ir kokias problemas augančiai asmenybei turi padėti spresti. Aš savo vaikus mokau ir mokau už save atsakomybę prisiimti tik patiems, o ne bandyti jos kažkam permesti.
Atsakyti
QUOTE(koriux @ 2009 06 18, 09:18)
Subjektyvi, nep.

Puolate motiną, kuri nors ir pati nesimokė toje mokykloje , bet turi tikrai daug žinių apie ją. Trys vaikai - ne juokas. Tikrai nėra taip, kad juos ten kankina ar kaip kitaip blogai elgiasi, ir jie nepasiskundžia.

Kitas aspektas - kalbėjote Subjektyvi apie tą katilą. Betgi tiek jūs, tiek nep akivaizdžiai jame virėte jau tikrai senokai .  mirksiukas.gif 

Kaip supratau, abidvi esate mamos, manau baigėte studijas, taigi jau turėjo praeiti +- 10 metų.
O aš tame katile verdu dabar , ir galiu drąsiai pasakyti - nenorėčiau mokytis niekur kitur.Tai geriausia, ką Lietuva (drįstu teigti netgi visos baltijos šalys) gali duoti besivystančiam menininkui. Yra Naujalinė, yra keletas kitų, bet šiuo metu Čiurlionkė - neabejotinai geriausia.
O apie išprotėjusius vaikus, pasikorusius ir visus kitus pletkus. Nu ar rašote jūs ar jūsų vaikai, kad tokiomis nesąmonėmis tikite?  doh.gif 

Galbūt yra tokių, kurie pervargsta - pati kartais pavargstu nuo tų tempų.Tačiau tokiu atveju tiesiog sustoji ir atsikvepi, o ne dirbi tol, kol tenka atsidurti psichiatrinėj įstaigoj.  doh.gif 

Nežinau, kas Čiurlėj dėjosi prieš 10, 20 metų, bet dabar tokių baisybių, kokias jūs čia piešiate, užtikrinu, nevyksta.

Praejo maziau nei 10 m. Manau koridoriuose galejome prasilenkti tongue.gif mirksiukas.gif
Lazda turi du galus. Parasiau cia, nes sunervino tokie pasakymai "kad ciurlionkej nera smurto", " mokytojams vaikai prie akiu". Ne velnio. Smurto ten tikrai yra, bet neturiu su kuo palyginti. Didelis kiekis ar mazas. Jei sakote, gal tikrai maziau negu kitur??Yra atstumtieji, is kuriu tyciojamasi, nes jie negrazus, silpnesni, nesveiki. Po daug laiko susitinku juos ir isgirstu, kokios visu panasios istorijos. Sako, tai tu ka, irgi toj pacioj mokykloj mokeisi blink.gif Mdaaa.....Ar ne per daug sutapimu. Rasau ka maciau, ka jauciau, ir nera tai pletkai. Savo vaikus jei noretu piesti, muzikuoti, leisciau.
Del psichuskes - ten turbut siaip labiau jautresni susirenka, tai tiek. Bet po tokio vieno atveju, kai tokiai mergaitei "mokytojas" jau pries baigima pasake : Nu zinai, nemanau, kad tu galesi tureti kazka su menu...O ji buvo ka tik is psichuskes grizus, pristatinejo savo darbus per gynimus. Kaip jautru, ar ne, pedagogikos pavyzdys tiesiog.
Kiek zmoniu tiek skirtingu matymo kampu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 18 birželio 2009 - 10:09