QUOTE(Iks @ 2007 04 03, 10:55)
Tai ar sudalyvavot? Kokie ispudziai?
Sudalyvavome
QUOTE(Mamučia @ 2007 04 03, 13:38)
ar istojot?mes tai taip

Dukra sendien buvo ten numegusi ir pasake ,kad is visu vaiku istojo 6
papildomi ekzamenai bus dar birzeli.
Nu tavo merginai komplimentai

šaunuolė ir iš tiesų gražiai piešia
Mes ne įstojome
Apie konkursą
Na sakykim nebuvo ten labai baisu , bet chaosas buvo sudarytas būtent klasėje, kai vaikai susirinko. Vaikus padalino į dvi grupes, tai yra su kuo palyginti.
Viena grupė tvarkingai piešė, buvo organizuotos pertraukėlės, vaikai pailsėję vėl piešė, tuo tarpu mūsų grupėje buvo chaosas nuo pat pradžių. Tad nusivyliau mokytojais kurie buvo kabinete, nors jų ten bu trys

situacija po antro darbo tapo nekontroliuojama, fvaikai lakstė kur kas norėjo, įtai vandenį pasikeisti, tai dar ką susigalvojo.
Labiausia nustebino tai, kad mano vaikis spėjo susibarti su greta sėdinčiu vaiku, stoviu aš už durų išlekia mano vaikis ir sako mama ar gali ateiti, nu galvo mano biesiukas vėl ką sugalvojo

o pasirodo jį šalia sėdintis vaikas iš vadino kalės vaiku

kabinete triukšmas, kažkas kažkur laksto, na susikaupti neįmanoma tokiomis sąlygomis, tuo tarpu mokytojai nulis emocijų, tai jei matote , kad vaikai taip elgesi, jei svaidosi tokiomis replikomis tai būkit malonūs ir valdykite situaciją

( vėliau su mamučia pasikalbėjom, kad tam vaikui vargšui reikia psichologo pagalbos pirmiausia, nes piešinys kurį mačiau buvo kraupus

, nu įdomu būtų sužinoti ar jis įstojo )
Tad pačiu egzaminu likau labai nusivylusi, ne todėl, kad neįstojome, pati mačiau , kad buvo žymiai geresnių darbų, šaunuoliai vaikai, nes išbandymas buvo labai didelis, nupiešti, ir atbūti beveik 4 val. tai tokio amžiaus vaikams tikrai sunku ir susikaupti ir šiaip
Dėl egzamino dar pasakysiu, kad labai nelygiai vyko kova, nes vieniems reikėjo nupiešti tupintį paukštį, o kitiems šešką

paprastu pieštuku, tad pačios pabandykite ir žinosit kas paprasčiau. (mamučios mergaitė piešė šešką , labai labai labai gražiai

tikrai komplimetai ir susižavėjimas ) . Reikėjo iš sukarpytų detalių suklijuoti kažkokį paveikslą ir nupiešti portretą. Tad buvo trys darbai.Tačiau kaip jau minėjau pati egzamino eiga buvo baisi betvarkė.
Tad toki įspūdžiai, tačiau jei kas norite stoti stokite, nes mokykla ten gera.