Įkraunama...
Įkraunama...

M.K.Čiulionio menų gimnazija

As tos pacios mokyklos auka.Vaikystes nemaciau! Uzdirbu dabar mini muma.Savo dukra leidau,kad susipazintu su muzika 4 metus ir atsiemiau,nors mokytojai nenorejo jos atiduoti(tipo konkursu laureate ir tt) Bet ja pacia reikedavo verst groti.kaip ir mane.Atsibodo tos rietenos eik grot-negrosiu.Dabar lanko jezuitu gimnazija,lanko muzikos mokykla fortepijona ir chora,mokosi groti gitara ir dar hiphopo sokiai.Laiko neturi visai,bet kaifuoja ji nuo sokiu.As ir kito vaiko ten neleisiu.
Atsakyti
Kokia gabi buvau...kokia gabi... blush2.gif Bet per itemptas tempas padare savo, suzlugde mane. Na mano atveju ir seimos situacija pakenke. Na bet cia nesvarbu... 4u.gif
As irgi manau, kad iki 4 klasiu naudinga vaika leisti ten, bet veliau paziureti rimciau. Visgi...
Papildyta:
QUOTE(Nikre06 @ 2007 02 14, 14:55)
As tos pacios mokyklos auka.Vaikystes nemaciau! Uzdirbu dabar mini muma.Savo dukra leidau,kad susipazintu su muzika 4 metus ir atsiemiau,nors mokytojai nenorejo jos atiduoti(tipo konkursu laureate ir tt) Bet ja pacia reikedavo verst groti.kaip ir mane.Atsibodo tos rietenos eik grot-negrosiu.Dabar lanko jezuitu gimnazija,lanko muzikos mokykla fortepijona ir chora,mokosi groti gitara ir dar hiphopo sokiai.Laiko neturi visai,bet kaifuoja ji nuo sokiu.As ir kito vaiko ten neleisiu.

Ir teisingai! Atrodo tiek daug atiduodi muzikai, parduodi savo visa vaikyste, paauglyste...ir kas veliau? Minimumas atlyginimas, o tavo buve bendraklasiai laiku iseje uzdirba 3 kartus daugiau ir pasieke daugiau materialine prasme. Ir laimingi.
Atsakyti
vo vo,as kad ir buvau gabi,man uztekdavo pagroti pusvalandi,kiti grodavo 5 valandas,bet pagrodavau uz visus visa galva geriau,bet pagalvojau,na jei baigsi gerai sia specialybe,visvien turesiu sedeti orkestre,kur nors duobej,lankstyti per kelis orkestrus,susigadinti sveikata ir t.t.
Atsakyti
Na ne mamytės - vis tik negalima visko taip suapsoliutinti.......... blush2.gif Paskaičius atrodo, kad viskas, ką galima pasiekti - tai tik orkestro duobė, ir sveikata palaidota amžiams. Juk net už gerus pinigus sėdint prie kompo sveikatai irgi ne pliusas, ane? mirksiukas.gif
Karjeros prasme manau vis tik visur tas pats - jei esi gabus, pasiekti gali daug. Net ir muziku būdamas biggrin.gif Mano klasiokė - dabar pasaulinio garso pianistė - uždirba pakankamai, gyvena nuostabiai ir užsiima tuo, kas jai artima dūšiai 4u.gif
Labai noriu, kad kai mano mergaičiukė rinksis specialybę, sugebėsiu jai įdiegti, kad verta pagalvot ne tik apie materialiąją pusę ax.gif
Juk kaip būtų nyku, jei visų tikslas tebūtų "pinigingos" specialybės, tačiau vėlgi - net jų siekiant reikia pastangų, ir gal net dar didesnių tongue.gif

Tad žaviuosi tais nors keliais iš visų MKČ "čirpinančių" vaikiukų, svajojančių ir siekiančių 4u.gif
Atsakyti
na tavo drauge garsioji pianiste ir t.t. gal viena is daugelio,kuriai pavyko tai pasiekti ax.gif bet sekmes issirenkant specialybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 02 15, 12:14)
na tavo drauge garsioji pianiste ir t.t. gal viena is daugelio,kuriai pavyko tai pasiekti  ax.gif    bet sekmes issirenkant specialybe  4u.gif

biggrin.gif
O galima paklausti, kokios specialybės sieki (o gal jau pasiekei) tu? ax.gif
Aš juk nesakau, kad MKČ - idealu visiems, bet negali už visus teigti ir tai, kad MKČ - visiškas pravalas mirksiukas.gif Suteikim galimybę rinktis visų pirma tėvams, o poto - vaikams 4u.gif
Atsakyti
Tu nespresk pagal savo klasioke...jai pasiseke 4u.gif Nereiskia, kad tavo vaikui bus tas pats. O dar nera nieko blogiau kaip zinoti, kad tavo tevai deda i tave visas viltis...Ziurek ko vaikas nori. Jei jis nori muzikuoti, tai zinoma puiku, bet jei reikia versti...tai tikrai pasaulinio masto muzikantas nebus. O jei nebus tai vargso duona valgys...
Pinigai ne viskas?... Ne ne viskas kai materialiai apsirupini ir nieko netruksta. Tada pinigai ne viskas. Bet jie gali atnesti laime, jei tau truksta to, ko negali tureti, negali susitaupyti.
Na as cia tik taip samprotauju, bet nekisu savo nuomones 4u.gif
Atsakyti
Nežinau - arba jūs neskaitot mano žinučių, arba mes kalbam skirtingom kalbom doh.gif
Atsakyti
kodel tevams rinkltis uz mane? Uz mane vat parinko,as sokti norejau, o mane i smuika atidave ir ka? Visus egazminus su temperatura laikiau, nekenciau smuiko, nepazinojau savo kiemo, nes nuo pirmos klases grizdavau namo apie 19.00.
Taip as dziaugiuosi, akd gavau muzikini isilavinima per 5 metus toki, kuriuo vaziuoju dar ir dabar, bet jei norit muzikinio issilavinimo, nebutina i MKC atiduoti.
Papsratas pav. mano mama 11 klaseje pertempe rankas ir negalejo stoti i tuometine konservatorija.gerai, akd tuo metu dar bendras isilavinimas buvo geras ir mano mama istojo i VU, dabar zinoma mokslininke, bet...isgirskite ir savo vaika
Atsakyti
Teisingai - visų pirma reikia stebėti vaiką, jo požiūrį į darbą, muziką, santykius su mokytojais (neduok Dieve paklius per rankas daužantis - o tokių ir dabar yra doh.gif ). Tačiau pasikartosiu - niekada nesutiksiu, kad MKČ - kažkas "visuotinai blogo ir kenktino" - čia jau perlenkta lazda į kitą pusę. 4u.gif

Nežinau - baigiau MKČ, prisimenu tą alinantį darbą, užimtus vakarus ir nė minutės atokvėpio, bet visada buvo tikslas, stimulas, siekis - jis kaip visada pateisina laiko užimtumą ir vargą..........atsiminimai tikrai geri.
Pažinau mokyklą ir iš kitos pusės - 5 metus ten dirbau kaip mokytoja, visą virtuvę kaip sakant iš abiejų pusių mačius mirksiukas.gif - va iš šios pusės atsiminimai prastesni - išėjau, bet tema juk ne apie tai. Savo spec. srityje pasiekiau irgi nemažai blush2.gif - džiaugiuosi tuo, bet žinoma - finansinė pusė kaip ir visų menininkų - neneigiu 4u.gif ............Taip kad motyvacijos agituot ten mokytis kaip ir neturiu, o dėl savo vaiko jau rašiau - nesikartosiu mirksiukas.gif

Ir nebūkit tokios kategoriškos - kertat kaip iš peties, kartais, deja, labai juokingai biggrin.gif
ALCHEMIE - jei tai ką pasakoji - tiesa, čia jau ne mokyklos kaltė, o tavo tėvų (deja) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 16 vasario 2007 - 11:04
na manes niekas neverte pasirintki ciurlionke,gal net atkalbinejo,veliau iseiti buvo tikrai sunku,nes lb gerai man ejosi smuikas,jokie mokytojai nenorejo paleisti,bet pagalvojau apie ateity,jei pasitemciau rankas ir finansine puse,na as nieko blogo pries ta ciurlionke neturiu,bet savo vaiko ten neatiduociau,bent jau kolkas taip manau,gal veliau situacija pasikeis,gal muzikanto duona pagardes per kiek laiko...
Atsakyti
mazule, tai va butent, rasei, akd leiskim tevams pasirinkti, o paskui vaikams..mano tevai pasirinko, ne as, nors mano buvo aiskus noras sokti, o ne groti.Su muzika as neissikyriau visa gyvenaima ir dar dabar, bet isejus is MKC as pirmiausia nuejau sokti, piesti, paskui dainuoti.As kalbu, kad palikim ir vaikams pasirinkima
Atsakyti