Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
musu tevelis taip pat jas pakeicia jei tik buna laisvas ,bet jei mazius apsikakoja tai jau ziurek ir saukiasi mamyte i pagalba blush2.gif tokie jau tie tetukai dazniausiai tongue.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif mano dukrytei dabar 5men ir 2sav ir musu tetukas super thumbup.gif nereik jo prasyt ar gali pampersa pakeist ar maisteli padaryt ,jis pats viska padaro neprasydamas thumbup.gif labai mes laimingos ,kad toki tetutka turime wub.gif
Atsakyti
Vakarais keicia tik tetukas.
Atsakyti
Keicia tevelis. Nebijo jis jokiu kakiu lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip faina tom kuriu tetukai pakeicia sauskelnes. Maniskis issisukineja, kad mergaite ir jis nenori lyst, dar blogai apiplaus ir panasiai,tipo su berniukais paprasciau. Tai sakiau jei antras bus berniukas tai tik tu ir keisi lotuliukas.gif
Kartais uzsiimi ka nors daryt svarbaus, tuoj ateina - reikia pakeist sauskelnes. Na juk as nenoriu,jog jis visada keistu, bet juk kai as uzsiemus galetu ir pavaduot mane.
Va vakar man tik uzdarius duris (ejau i parduotuve) mergaite prisidare i sauskelnes, tad tetukui neliko kitos iseities kaip tik jas pakeist, kad mergaitei uzpakaliukas nesustu. Ir viskas puikiai pavyko. Tikiuosi po sio karto pakeis ir dazniau ax.gif
Atsakyti
Tėtukas sauskelnes pradėjo keist kai buvau nėščia. Pirmus mėn labai pykindavo nuo visų nemalonių kvapu blush2.gif . O vaiko juk apsikakinusio nepaliksi, teko pavaduot lotuliukas.gif Na o su pirmagimiu buvo blogiau, jei didelis reikalas tai jau tėtuka pykindavo lotuliukas.gif
Atsakyti
musu tetukas labai noriai keicia sauskelnes ir po maudyniu nori aprengti dukryte. manau, kad tada jis pasijaucia tikru teveliu ir labai reikalingu mazylei biggrin.gif
Atsakyti
Jei reikedavo, tai pakeisdavo. Bet ji truputi pykindavo (ta prasme vimdydavo), kai keisdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimonda @ 2007 09 04, 13:50)
Jei reikedavo, tai pakeisdavo. Bet ji truputi pykindavo (ta prasme vimdydavo), kai keisdavo  doh.gif

musu tetukas tai labai mielai ir prikakota pampi pakeicia, jo visai nevimdo biggrin.gif
Atsakyti
musu tetukas keicia pamperi ir maista padaro ir pamaitina thumbup.gif , vakare dazniausia ir uzmigdo vaika, zodziu geras tevelis thumbup.gif , o diena mamyte priziuri maziuka smile.gif
Atsakyti
musu tetis visados kai reikia tai ir keicia. kazkaip seimoj sis klausimas kaip savime suprantamas dalykas. tiesiog kuriam tuo momentu iseina, tas ir keicia.
Atsakyti
Matau kad turim nuostabius tėtukus,pas mus taip pat vaikelio auginimas nėra"bobų reikalas".Galiu drąsiai vaiką palikti su tėčiu biggrin.gif
Atsakyti