musu tevelis taip pat jas pakeicia jei tik buna laisvas ,bet jei mazius apsikakoja tai jau ziurek ir saukiasi mamyte i pagalba
tokie jau tie tetukai dazniausiai
Vakarais keicia tik tetukas.
Keicia tevelis. Nebijo jis jokiu kakiu
oi kaip faina tom kuriu tetukai pakeicia sauskelnes. Maniskis issisukineja, kad mergaite ir jis nenori lyst, dar blogai apiplaus ir panasiai,tipo su berniukais paprasciau. Tai sakiau jei antras bus berniukas tai tik tu ir keisi
Kartais uzsiimi ka nors daryt svarbaus, tuoj ateina - reikia pakeist sauskelnes. Na juk as nenoriu,jog jis visada keistu, bet juk kai as uzsiemus galetu ir pavaduot mane.
Va vakar man tik uzdarius duris (ejau i parduotuve) mergaite prisidare i sauskelnes, tad tetukui neliko kitos iseities kaip tik jas pakeist, kad mergaitei uzpakaliukas nesustu. Ir viskas puikiai pavyko. Tikiuosi po sio karto pakeis ir dazniau
Kartais uzsiimi ka nors daryt svarbaus, tuoj ateina - reikia pakeist sauskelnes. Na juk as nenoriu,jog jis visada keistu, bet juk kai as uzsiemus galetu ir pavaduot mane.
Va vakar man tik uzdarius duris (ejau i parduotuve) mergaite prisidare i sauskelnes, tad tetukui neliko kitos iseities kaip tik jas pakeist, kad mergaitei uzpakaliukas nesustu. Ir viskas puikiai pavyko. Tikiuosi po sio karto pakeis ir dazniau
Tėtukas sauskelnes pradėjo keist kai buvau nėščia. Pirmus mėn labai pykindavo nuo visų nemalonių kvapu
. O vaiko juk apsikakinusio nepaliksi, teko pavaduot
Na o su pirmagimiu buvo blogiau, jei didelis reikalas tai jau tėtuka pykindavo
musu tetukas labai noriai keicia sauskelnes ir po maudyniu nori aprengti dukryte. manau, kad tada jis pasijaucia tikru teveliu ir labai reikalingu mazylei
QUOTE(laimonda @ 2007 09 04, 13:50)
Jei reikedavo, tai pakeisdavo. Bet ji truputi pykindavo (ta prasme vimdydavo), kai keisdavo 
musu tetukas tai labai mielai ir prikakota pampi pakeicia, jo visai nevimdo
musu tetukas keicia pamperi ir maista padaro ir pamaitina
, vakare dazniausia ir uzmigdo vaika, zodziu geras tevelis
, o diena mamyte priziuri maziuka
musu tetis visados kai reikia tai ir keicia. kazkaip seimoj sis klausimas kaip savime suprantamas dalykas. tiesiog kuriam tuo momentu iseina, tas ir keicia.
Matau kad turim nuostabius tėtukus,pas mus taip pat vaikelio auginimas nėra"bobų reikalas".Galiu drąsiai vaiką palikti su tėčiu