Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(karpeace @ 2007 09 10, 21:04)
Musu tetis moka keisti sauakelnes, bet as pati nelabai jam duodu, nes po jo pakeitimo daznai mazius sugeba ir kelnytes, ir bodziuka apsisiot kiaurai  doh.gif  biggrin.gif
Nesuprantu, kaip jam taip gaunasi  biggrin.gif

Musu tetukas taip pat yra keites tik pora kartu sauskelnes, bet vis nesekmingai smile.gif (maziuke po kiek laiko lieka slapia biggrin.gif ) na turiu pripazinti nelabai jam ir patinka sis darbelis, jis geriau su maziuke pazaidzia, ja panesioja arba maudo 4u.gif
Atsakyti
musus tetukas saunuolis, keicia sauskelnes nuo pat dukrytes gimimo ir nieko blogo cia nemato. jam net nereikia sakyti, kad reikia pakeisti suskelnes, kai tik pamato, kad vaikas pasitustines, im air nuprausia. vakarsi abu vaikus visada prausia pries miega. aciu musus gerajam teveliui. 4u.gif smile.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
keicia tik tada kai manes nebuna jei apsikakoja cool.gif
Atsakyti
4u.gif keicia tėtis sauskelnes, bet jam taip pat nepasiseka, buna sonai slapi blink.gif
Atsakyti
Musu tevelis visada keicia sauskelnes kai buna namuose, o pirmasias dieneles tik tetis ir keite 4u.gif Saunuolis musu tevelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mūsų tėvelis pakeičia sauskelnes, jei reikalas iškyla, o aš tuo metu būnu užsiėmusi, ir per daug nebamba smile.gif Tik kad jei prieš naktį keičia, tai rytais dažniausiai reikia perrengti mūsų lėlytę, nes šonai šlapi būna.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitiakat: 08 lapkričio 2007 - 13:08
Mūsų dviejų vaikų tėtukas sauskelnes keičia, prasiprofines šioje srityje lotuliukas.gif
Atsakyti
musu tetukas nei pirmajam ,nei siam mazyliuj nekeicia...
na as jau ir nebeprasau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinau, kad moka ir esant reikalui tikrai pakeičia thumbup.gif Bet nevieną kartą žiaugčiojo keisdamas jo kakutį lotuliukas.gif Tačiau apsiprato tongue.gif Bet man ramiau, kai aš pati pakeičiu, nes ir apiprausti reikia ir perengti, sutvarkyti 4u.gif
Atsakyti
pakeicia kai reikia ir nieko nesako thumbup.gif ir abiem keicia na dabar jau didziajai nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
Taip thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras buvo pirmas, kuris pakeite musu mazes sauskelnes blush2.gif as tik kita diena po gimdymo jas keiciau biggrin.gif o siaip tai daznai jis jas keicia.
Atsakyti