Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mūsų tėtis keičia sauskelnes nuo pat pirmų dienų. Pirmąjį mėnesį praktiškai visuomet keitė tik jis ax.gif. O dabar, kai dirba, tai mane tuo reikalu pavaduoja vakarais ir savaitgaliais thumbup.gif. Šaunuolis jis pas mumis smile.gif.
Atsakyti
Musu tetis tai labiau patiki mamai, bet kai labai paprasau tai pakeicia ir jis ir visai neblogai. Tik jau labai nesiverzia sito daryti. Jam patinka tik numauti kelnes ir atsegti pampersa,o jau paskui mamos eile biggrin.gif viska kuopti
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad mano vyras dažnai keičia sauskelnias ir užpakaliuką, kai reikia nuplauna, nereikia pulti man jų keisti, jai esu užsiėmusi biggrin.gif
Atsakyti
Musu tetis pradzioj labai keite ir uzpakaliuka nuplaudavo,ir kremuku patepdavo,o dabar...Aptingo,sako,jis turbut jau pridejo?ir ziuri i mane,va taip....
Atsakyti
4u.gif Musu tevelis ir pakeicia,bet pasitaiko, kad pasako"jis turbut kazka turi" lotuliukas.gif ,tai tada buna mano eile pasireikst lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar paklausiau, nes pačiai iškilo toks klausimėlis g.gif tai sako, vieną kartą, tai tiksliai, o aš maniau, kad daugiau ax.gif
Atsakyti
Musu tetukas tai tikrai saunuolis, ir sauskelnes daznai keicia, ir uzpakaliuka plauna, ir ismaudyti vaika sugeba, ir pamaitinti, zodziu viska thumbup.gif Nors turiu draugiu, kuriu vyrai atrezia: pakeisk pati, cia ne vyru darbas... Nesuvokiu tokiu tevu schmoll.gif
Atsakyti
maniskis dar nekeites bet pazadejo kaip paaugs tada jau keis dabar bijo sulauzyt doh.gif (cia jo zodziai) doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nojuko tetukas tai pirmutinis pradejo keisti sauskelnas biggrin.gif , nes po cezario pirma diena negalejau nieko pati daryti. Bet va kuo tuoliau tuo reciau unsure.gif .Na bet reikalaui esant,ar manes nebunat,asiku pakeistu ir pakeicia.Tik jau kai kakutis yra,tai jam ui bigsmile.gif ,prunkscia,kuicias bigsmile.gif
Atsakyti
Keičia, kur dings nekeitęs lotuliukas.gif juk jo taip lauktas mažiukas negali būti šlapias, o jei mama nekeičia... biggrin.gif
Atsakyti
visada keičia, kai reikia, o manęs nėr šalia
Atsakyti
per 6men viena karta. doh.gif
Atsakyti