Čia viskas priklauso nuo mano užimtumo.Jei aš labai
užsiėmus,nu tai tėtis bando kažką daryt,bet kažkaip labai įtartinai lėtai....Ir vis taip mano pusėn vis žvilgteli graudžiai....Man nesureagavus,pakeitimas vyksta sklandžiai ir žymiai greičiau.Tai kad ,moka vyrai keisti sauskelnes.Ir dar kaip
Musu tetukas nakti visada pats pakeisdavo pamperiukus, kol jam dar nebuvo pasibaigusios tevystes atostogos. Dabar jis jau dirba, tai jau siek tiek maziau padeda, bet vis tiek bent pora kartu per diena pakeicia pamperi ir uzpakaliuka apiplauna
Keicia, bet nelabai noriai
dazniausiai keicia, kai buna paliktas vienas su vaiku arba kai as esu kazuo uzsiemus ir paprasau
Man net keistas toks klausimas
Nesvarbu kas priziuri vaika tetis ar mama. Mano vyras moka ir sauskelnias keist ir apipraust ir pamaitint ir aprengt, o vakarais tik jis ir uzmigdo savo sunu, ir i vonia jie kartu eina...
dazniausiai pakeicia tada kai as bunu uzimta ir isvaziavus kur,o taip visada pati pakeiciu,nes pati ta procesa greiciau atlieku
na sauskelniu keitimas dazniausiai atitenka mamytei, tik savaitgaliais ir vakarais savo sugebejimus parodo ir tetis
, bet vaiko maudymas tai tecio sventas reikalas... mamytei teko tai daryti tik pora kartu..
musu tevelis saunuoliukas, ir pampersus keicia ir maisteli pataiso-pamaitina, dazniausiai tai darome pakaitom
. Tik vieno bijo : plauti po kranu uzpakaliuka, bijo ismesti
QUOTE(alisa1 @ 2008 04 17, 16:11)
Čia viskas priklauso nuo mano užimtumo.Jei aš labai
užsiėmus,nu tai tėtis bando kažką daryt,bet kažkaip labai įtartinai lėtai....Ir vis taip mano pusėn vis žvilgteli graudžiai....Man nesureagavus,pakeitimas vyksta sklandžiai ir žymiai greičiau.Tai kad ,moka vyrai keisti sauskelnes.Ir dar kaip 
Mano vyras is pradziu tik vaidino kad nieko nemoka, o kai prispire reikalas viska ismoko
Jei mamytės nėra šalia,tai ir pakeičia
QUOTE(Jolančike @ 2008 05 07, 13:22)
pas mus tokia pati situacija + dar jei mamyte tingi
musu tetukas dukrytei keisdavo kartais kai reikdavo, o suneliui dar ne karto nekeite-nebuvo progos...
as daznai leidziu nuogaliukui pasispardyti tai jei padaro sysiu tai pakeicia palute i sausa...
as daznai leidziu nuogaliukui pasispardyti tai jei padaro sysiu tai pakeicia palute i sausa...