Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Čia viskas priklauso nuo mano užimtumo.Jei aš labai hihihi.gif užsiėmus,nu tai tėtis bando kažką daryt,bet kažkaip labai įtartinai lėtai....Ir vis taip mano pusėn vis žvilgteli graudžiai....Man nesureagavus,pakeitimas vyksta sklandžiai ir žymiai greičiau.Tai kad ,moka vyrai keisti sauskelnes.Ir dar kaip good.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Musu tetukas nakti visada pats pakeisdavo pamperiukus, kol jam dar nebuvo pasibaigusios tevystes atostogos. Dabar jis jau dirba, tai jau siek tiek maziau padeda, bet vis tiek bent pora kartu per diena pakeicia pamperi ir uzpakaliuka apiplauna thumbup.gif
Atsakyti
Keicia, bet nelabai noriai schmoll.gif dazniausiai keicia, kai buna paliktas vienas su vaiku arba kai as esu kazuo uzsiemus ir paprasau ax.gif
Atsakyti
Man net keistas toks klausimas g.gif Nesvarbu kas priziuri vaika tetis ar mama. Mano vyras moka ir sauskelnias keist ir apipraust ir pamaitint ir aprengt, o vakarais tik jis ir uzmigdo savo sunu, ir i vonia jie kartu eina... ax.gif
Atsakyti
dazniausiai pakeicia tada kai as bunu uzimta ir isvaziavus kur,o taip visada pati pakeiciu,nes pati ta procesa greiciau atlieku
Atsakyti
na sauskelniu keitimas dazniausiai atitenka mamytei, tik savaitgaliais ir vakarais savo sugebejimus parodo ir tetis thumbup.gif , bet vaiko maudymas tai tecio sventas reikalas... mamytei teko tai daryti tik pora kartu.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rataute: 06 gegužės 2008 - 23:43
musu tevelis saunuoliukas, ir pampersus keicia ir maisteli pataiso-pamaitina, dazniausiai tai darome pakaitom bigsmile.gif . Tik vieno bijo : plauti po kranu uzpakaliuka, bijo ismesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 04 17, 16:11)
Čia viskas priklauso nuo mano užimtumo.Jei aš labai  hihihi.gif  užsiėmus,nu tai tėtis bando kažką daryt,bet kažkaip labai įtartinai lėtai....Ir vis taip mano pusėn vis žvilgteli graudžiai....Man nesureagavus,pakeitimas vyksta sklandžiai ir žymiai greičiau.Tai kad ,moka vyrai keisti sauskelnes.Ir dar kaip  good.gif

biggrin.gif
Mano vyras is pradziu tik vaidino kad nieko nemoka, o kai prispire reikalas viska ismoko thumbup.gif
Atsakyti
Jei mamytės nėra šalia,tai ir pakeičia rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolančike @ 2008 05 07, 13:22)
Jei mamytės nėra šalia,tai ir pakeičia rolleyes.gif

pas mus tokia pati situacija + dar jei mamyte tingi blush2.gif
Atsakyti
musu tetukas dukrytei keisdavo kartais kai reikdavo, o suneliui dar ne karto nekeite-nebuvo progos... lotuliukas.gif
as daznai leidziu nuogaliukui pasispardyti tai jei padaro sysiu tai pakeicia palute i sausa... blink.gif
Atsakyti