Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mūsų tėvelis nelabai mėgsta keisti blush2.gif ,jis ir pasaugoti gali ir pažaisti,numaudyti, clap.gif bet pamperius deda tik exstra atveju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2007 03 02, 10:35)
Mūsų tėtukai nei karto vaikui sauskelnių nekeitė  rolleyes.gif

maniskis irgi nei karto,o as ir nelabai noriu patiketi jam jo grubokos rankos,siaip su vaik uzsiimineja.
Atsakyti
Musu tevelis tai keicia sauskelnes, bet jeigu jau esu as tai vistiek mane kviecia, ak tie teciai. bigsmile.gif
Atsakyti
na pats beveik nepasisiulo,bet kai paprasai graziai tai pakeicia,na nebent buna kokia avarija iki kaklo,tada kvieciasi pagalbon... biggrin.gif
Atsakyti
kaip kazkuri mamyte sake,jeigu mamyte namuose,tai tevelis sauskelniu nekeicia,nebent jau buni uzsiemusi ir graziai paprasai,o kai isvykstu i paskaitas ar seip kur,tai tikrai pakeicia,nereikia siust sms ir primint,kad pakeisk pampersa lotuliukas.gif ne taip kaip manoji broliene,kuri jei priziuri,tai dar turi parasyt sms ir pasakyt,kad reikia pakeist,nes pati nesusiprotes lotuliukas.gif
o seip tevelis daro viska,ka ir mamyte thumbup.gif
Atsakyti
Musu tetukas ypac retai keicia sauskelnes, nes pradeda ziaugcioti, o paskui apsiv..... tongue.gif
Atsakyti
doh.gif sauskelnes ir tetis du atskiri pasauliai lotuliukas.gif maniskis taip tu pampersu nemegsta detis,kad siaubas doh.gif doh.gif doh.gif taigi tetis paliko mus aiskintis santykius patiems,t.y kariauti lotuliukas.gif
Atsakyti
oi mūsų tėvelis irgi yra išpuikęs,jei mamytė šalia tai niekada nepakeis,nebent jei paprašyčiau arba būčiau jau labai užimta:D na bet kartą net nufilmavau kaip tėvelis keitė leliukui sauskelnes,net juokinga buvo bet su vaikučiu elgėsi švelniai,nebuvo jokių grubių judesių schmoll.gif
Atsakyti
dabar nera kada,bet po komplikuoto gimdymo keisdavo.dvi savaites lovos rezimas buvo,tai teko thumbup.gif
Atsakyti
o pas mus tetukas keicia ir nesirauko.nuo pat pirmos dienos keicia.pats ir nuprausia uzpakaliuka.zodziu problemu su sauskelnem nera smile.gif
Atsakyti
Musu tetukas yra keites kokius 2 kartus, kai dukra buvo su juo palikta, ir nebuvo kur dingti. Abu kartus uzdejo sauskelnes atvirksciai biggrin.gif Kitus kartus, jei jau greitai turedavau nami buti, tai nekeisdavo, palaukdavo kol grizdavau. Arba senas numaudavo, nauju sauskelniu nebeuzdedavo.

Su pirmu vaiku taip ir neismoko sauskelniu keisti. Gal su antru ismoks bent g.gif
Atsakyti
Musu tetukas taip pat giliam reikalui prispyrus pakeicia, kai manes nera namie biggrin.gif
Nors siaip, kai esam abu namie, tai jis man megsta priminti, kad "vaikui gal reiktu jau ir pampersa pakeist" nors pats tuo neuzsiima, kai esam abu... cia mat labai vaiku rupinas ir bijo,kad neparasutu uzpakaliukas lotuliukas.gif taip iseina, mane aukleja doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti