Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Musu tevelis taip pat labai rupestingas,keicia dukrelei sauskelnes,nereikia prasyti,pats patikrina bigsmile.gif Ir nesvarbu ar mamyte namie ar isejusi.Be problemu! thumbup.gif
Atsakyti
Na jei labai paprasau tai keicia , bet jeigu ten dovanele tai praso pagalbos doh.gif
Atsakyti
Visada pakeicia jokiu problemu su tuo neturime thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų tėvelis tikras auksas: jei tik yra namie visada pasirūpinu sauskelnių pakeitimu, nesvarbu ar tik prisisiavo ar prikakavo thumbup.gif
Atsakyti
Pimaja savaite, kai oficialiai padejo man maziuka priziureti, keisdavo sauskelnes be atskiro paprasymo ir nesiskunde, o po to prasidejo tingejimai.. ir dabar, reikia paprasyti, kad pakeistu. Jei jau palieku maziu su teveliu vienus, tai jei mazius neprisikakoja, tai tevelis niekada nesugalvos, kad reikia sauskelnes pakeisti ax.gif
Atsakyti
keleta karu yra pakeites, o siaip jau cia mano darbelis verysad.gif
Atsakyti
musu tetis,tai savaitgaliais su spurga buna,nes as dirbu,va tada ir keicia:)
Atsakyti
musu tetukas taip pat keicia sauskelnes clap.gif buvo vienu metu pradejes tinget kada mergyte pasitustindavo tuoj akys i mane krypdavo lotuliukas.gif bet dabar vel isivaziavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu tetis keicia sauskelnes. Galetu ir dazniau, bet is esmes skustis negaliu tongue.gif
Atsakyti
Jokiu darbu pasiskirstymo siuo klausymu ( vienintelis darbas, kuri darau tik as - maitinimas krutimi tongue.gif ), keiciam sauskelnes abu vienodai. Net minties nebuvo, kad galetu buti kitaip, prasyti irgi nereikejo.
Atsakyti
Musu tetukas retkarciai pakeicia sauskelnes bet tai buna nedaznai schmoll.gif
Atsakyti
Musu tetukui pakeisti sauskelnes irgi nera problema, jis tik praso pagalbos vaikuti prausiant po kranu biggrin.gif
Atsakyti