Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Musu tetis kartais pakeicia sauskelnes,bet jau labai schmoll.gif nenoriai.Cia mamos darbas ax.gif
Atsakyti
Keičia. Vakarais po darbo ir savaitgaliais, tai tėčio darbas bigsmile.gif
Atsakyti
Musu tetukas nekeicia sauskelniu.Gal tik 3 kartus teko, kai as buvau isvaziavusi. rolleyes.gif
Atsakyti
Deja, bet mūsų tėtis į tai nesikiša schmoll.gif ,tik pampersus išmeta lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu tetuko pareiga keisti sauskelnes vakarais,t.y. kai grizta is darbo smile.gif
Atsakyti
Nemoka
Atsakyti
Keicia ir daznai. Pvz naktimis. Arba kai as kambarius tvarkau. O tu, kuriu vyrai nemoka keist sauskelniu. Ka jie darytu kai reiktu tai padaryt? g.gif
Atsakyti
man liūdna, kad tėtis nenori keisti vaikui sauskelnių verysad.gif , bet jo darbas pasirūpinti, kad niekada jų nepritrūktų ir visada būtų išneštos panaudotos thumbup.gif
Atsakyti
Musu tetukas labai retai keicia saukelnes. O jei jau ir prisieina tai padaryti, tai tik jas nuima, nuplauna vaikui uzpakaliuka, o jau svarias uzdeti tenka man smile.gif
Atsakyti
Maniskis tai pakeicia sauskelnes tik tada kai manes nera salia...o siaip visada as ta darau bei visa kita smile.gif MB sako kad man viskas labai greitai ir graziai gaunasi, o jis tipo bijo, nes yra kerepla ir tt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tetukas pakeicia sauskelnes vakarais ir savaitgaliais, kai nedirba, savaime aisku 4u.gif jam puikiai sekasi, tik pirma kart rankos drebejo biggrin.gif , o dabar thumbup.gif ir kosyciu isverda ir siaip labai geras wub.gif
Atsakyti
Mūsų tėtukas pirmiau už mane pradėjo keisti sauskelnes blush2.gif aš iš jo mokiausi tik grįžus namo iš ligoninės... O dabar keičia kai tik paprašau. Be jokių spyriojimųsi thumbup.gif
Atsakyti