Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

QUOTE(cherry @ 2006 08 20, 15:17)
artimiausiu laiku tada eisiu i elados kirpykla pas alina ivertint jos darbo. dar noreciau paklaust, ar nebandet i plaukus tokios kaip cia ji vadinasi... zylkos prisisegt? esu macius ir man grazu, bet nez kur cia taip daro?  g.gif

Kas per zylka?? blink.gif
Cia gal sruogele su blizganciom akutem?
Papildyta:
Lauksim atsiliepimu, kaip tau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 20, 19:54)
Kas per zylka?? blink.gif
Cia gal sruogele su blizganciom akutem?
Papildyta:
Lauksim atsiliepimu, kaip tau patiko  smile.gif

na manau kad ta pati, kitaip nesugalvojau kaip pavadinti doh.gif , bet ten isties tokia vieline juostele. tai ar zinai kur tokias deda? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(cherry @ 2006 08 21, 21:13)
na manau kad ta pati, kitaip nesugalvojau kaip pavadinti  doh.gif , bet ten isties tokia vieline juostele. tai ar zinai kur tokias deda? kokia kaina?

O tai kam jis skirta?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 22, 13:53)
O tai kam jis skirta??  unsure.gif

tai tik del grozio ir idomumo. maciau ir man grazu, todel ir pati noreciau tokia tureti plaukuose.
Atsakyti
sveikutes,prasau pagalbos.Mano vestuves rugsejo men.ir nezinau pas kokia kirpeja eiti ir kas galetu padaryti jaunajai sukuosena.Nemegstu jokiu kuodu,suristu plauku.Nors mano tiesus plaukai,bet noreciau lengvai garbanotu,kad atrodytu naturaliai,o kad nebutu privaryta lako ar dar kokiu priemoniu,kad nebutu paskui siaudu kupeta.Skaitinejau apie Ramunes linija,bet kiek supratau,kad ten nepigu.Gal zinot kuri is tu kirpeja graziai daro sukuosenas.O gal kokia kita kirpeja galit parekomenduoti.
Atsakyti
Dell, turbūt reiktų pas pačią Ramunę eit, ji girdėjau neblogai viską daro, nor kai ten buvau pas kita kirpėją, tai man visai nepatiko lotuliukas.gif Geriau už tą pačią kainą rekomenduočiau Monridą. thumbup.gif bet visvien reiktų pasidaryt bandomąją šukuoseną, visgi vestuvės smile.gif
Atsakyti
Ateinantį trečiadienį einu pas kirpėją, draugė rekomendavo Deivida. Jis anksčiau dirbo Rūtos studijoj, dabar dirba Eladoj. Noriu pakeisti šukuoseną. Turiu ilgus iškarpytus plaukus konkrečiai jau nutriušusius. Nusprendžiau kirpti iki pečiu ir kažką įdomesnio, bet lengvai sušukuojamo padaryti...Žiūresiu ką padarys. Kirpimas pas jį 40-60Lt sakė. Dažymas ne pigiai, bet aš nedažysiu. Turiu kur nudažo labai gerai ir pigiai, bet tai Kaune. Dažymas nedega, palauks, bet va kirpti plaukus tai jau verkiant reikia....Po dviejų vestuvių ir dviejų šukuosenų jie taip nutriušo, kad siaubas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 09 23, 13:51)
Po dviejų vestuvių ir dviejų šukuosenų jie taip nutriušo, kad siaubas... doh.gif

Vien nuo keliu sukuosenu nutriuso plaukai?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 09 23, 01:51)
Ateinantį trečiadienį einu pas kirpėją, draugė rekomendavo Deivida. Jis anksčiau dirbo Rūtos studijoj, dabar dirba Eladoj. Noriu pakeisti šukuoseną. Turiu ilgus iškarpytus plaukus konkrečiai jau nutriušusius. Nusprendžiau kirpti iki pečiu ir kažką įdomesnio, bet lengvai sušukuojamo padaryti...Žiūresiu ką padarys. Kirpimas pas jį 40-60Lt sakė. Dažymas ne pigiai, bet aš nedažysiu. Turiu kur nudažo labai gerai ir pigiai, bet tai Kaune. Dažymas nedega, palauks, bet va kirpti plaukus tai jau verkiant reikia....Po dviejų vestuvių ir dviejų šukuosenų jie taip nutriušo, kad siaubas... doh.gif

prašau parašykite kaip sekėsi, jei tikrai dėmesio vertas kirpėjas, duokite telefoną koki, labai reik, man kaip atsibeldusiai į Klaipėdą iš kito miesto be rekomendacijų baisu eit po vargelio su plaukų atsiauginimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2006 09 28, 13:20)
prašau parašykite kaip sekėsi, jei tikrai dėmesio vertas kirpėjas, duokite telefoną koki, labai reik, man kaip atsibeldusiai į Klaipėdą iš kito miesto be rekomendacijų baisu eit po vargelio su plaukų atsiauginimu lotuliukas.gif

na buvau as ne per seniausiai eladoje pas Alina, maciau ir Deivida ten dirbanti, galiu pasakyt, kad buvau ten pirma ir paskutini karta. Nieko ypatingo nepadaro ir dirba su tokiomis priemonemis kaip paprastos pigios kirpyklos, tik kaina didele ju darbo. Daziau sruogelemis saknis, bet niekas net nepastebejo, kad buvau kirpykloje.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry @ 2006 09 29, 22:10)
na buvau as ne per seniausiai eladoje pas Alina, maciau ir Deivida ten dirbanti, galiu pasakyt, kad buvau ten pirma ir paskutini karta. Nieko ypatingo nepadaro ir dirba su tokiomis priemonemis kaip paprastos pigios kirpyklos, tik kaina didele ju darbo. Daziau sruogelemis saknis, bet niekas net nepastebejo, kad buvau kirpykloje.. unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kokios jau tau ten taip prastos priemones pasirode??
Siaip jie dirba su Keune ir Urban Tribe priemonem. Niu nepasakyciau, kad jos labai jau prastos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 05 20, 21:12)
tel 865575755. Karštom žirklėm aš užsirašau prieš mažiausiai 2 savaites. Bet yra buvę, kad galėjo užregistruoti ir po 3 savaičių. Dar priklauso nuo to, pas kokį/ią kirpėją nori.

o kiek kainuoja toks kirpimas? blush2.gif
Atsakyti